• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    K tý pixmanii co je v záhlaví :
    Pixmania normálně posílá na konci mailu toto :

Pokud potřebujete další informace, kontaktujte prosím
    náš zákaznický servis:
    www.pixmania.com/cz/cz/c_action/faq_clients/index.html

Pixmania je dceřiná společnost skupiny Fotovista.
    www.fotovista.com
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Mam uz podruhe dobre zkusenosti s obchodem www.1m.cz, dvakrat objednany mobil, co meli uvedeny jako skladem, pokazde objednan kolem 17.00. Dorucen druhy den rano na druhy konec CR. Kvalitka.
    CENDA
    CENDA --- ---
    eleshop.cz
    Kupoval jsem kuchynskoho robota. Prijemne jednani, ctou poznamky :P a rychle dodani plus jeste kalendar k objednavce...
    ANDREWS
    ANDREWS --- ---
    asus.cd - pozitivni
    Objednany ctyri kamery (ktery meli byt skladem), klasicky dva typy nemeli ;) telefonem kontaktovali a dohodli jsme zmenu. Objednano v utery vecer a i pres zmatek na poste v patek doma.
    ANDREWS
    ANDREWS --- ---
    TAKAK: Zkusenost dobra. Objednal sem fotak co nebyl skladem. Sehnali ho do 3 dnu. Expedice OK. Misto neorginalni baterky co nemeli skladem mi dali originalni za stejny penize. Plus bonusy v baliku jako Zoner10, 50 fotek zdarma, zdarma foto kniha.
    GLACIER
    GLACIER --- ---
    [ obálky dopisů, balíčků, krabiček,kuriozity z pošt, pošta, dhl, ems, ppl ] po konzultaci s Id ADAM upravujeme diskuzi, řešte to PROSIM zde
    LOO
    LOO --- ---
    no tak super.reklamace fritaku u obchodniho domu lyra se mi nezdarila.volala sem na coi i na zivnostak v olomouci,starymu majiteli,novymu majiteli a vubec nic se nevyresilo.nikdo mi proste za nefunkcni fritak penize nechce vratit zpet:((
    ADAM
    ADAM --- ---
    NASTY: já budu posílat poslední v sobotu ve 20.00 večer - velká města ještě v neděli by měli doručit...
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    KAJJAK:
    To co jsem chtěl tam zrovna nemaj... ale například DVDčka maj v itlevne levnejší...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ZONICEK:

a jsou levnejsi nez alfacomp?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Jinak ještě veliké + dávám http://www.itlevne.cz technik byl online i v 23:25 a dokonce i komunikoval ... tak jsem zboží objednal. Hned ráno mi zavolali pro ověření a odpoledne odeslali. Rychle levně super...
    NASTY
    NASTY --- ---
    ADAM: Ja posilal posledni vcera a pro jistotu radeji EE. Dnes to dorazilo. Obchodnim balikum uz neverim.
    MARKETUSHKA
    MARKETUSHKA --- ---
    ENTENTYKY: to jsem taky dnes udelala, pani se divila, proc tam jdu, kdyz mi jeste neoznamili, ze u nich neco mam :oD nastesti za mnou cekalo daalsich 20 nervnich lidi, tak snahu mi domluvit, at prijdu az s oznamenim vzdala hned...
    NYX
    NYX --- ---
    MARKETUSHKA: jak rika ententyky...staci zajit na postu, rict jmeno/adresu a oni to ho daji
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    MARKETUSHKA: tak na to necekej a rovnou si dojdi na postu, ne ..
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    MARKETUSHKA:
    To je klasika tohle... tady na okraji Prahy to dokonce dávaj 1x za dva dny.. takže třeba ti do schránky hoděj v pátek že jsi ve čtvrtek nebyl doma...
    MARKETUSHKA
    MARKETUSHKA --- ---
    Ja si takhle pres net objednavala balikem jeste nejaky darky. firma mi na mail poslala i odkaz na stranky ceske posty, kde jsem mohla sledovat cestu baliku Praha 1- Praha7. V den doruceni jsem byla cely den doma, na strankach se objevilo, adresat nezastizen,zasilka ulozena. Uz je to tri dny a posta se stale neobtezovala dorucit mi oznameni o ulozeni zasilky...pred vanocema proste katastrofa!!!
    ADAM
    ADAM --- ---
    KOUDY: klidne to muze jit dyl. 3-4dny je na dobirku minimum
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Reference na http://www.fitness.cz
    7.12 jsem objednal cross manažer kterej má být skladem... Volal jsem jim že to potřebuju do vánoc jestli ho opravdu mají... Řekl že to není problém.
    Po týdnu 14.12 jsem psal E-mail že mě nikdo nekontaktoval jestli mi to pošlou.
    Napsal že ať se nebojim.
    17.12 - Volám a ptám se a říkám že je to dárek k vánocům že bych to opravdu potřeboval. Prý žádný problém do poloviny týdne to tam mám.
    19.12 - píšu email že se fut nic neděje
    Dneska : Píšu email a prý mám zavolat nějaký ženský. Tak tam volám a ta mi řekne že tyhle kross manažery skladem nemaj a nevědi kdy přijdou. Možná v lednu.
    Fakt super chování.

a další
    http://eshop.kak.cz - objednám si flashku a kartu, zaškrtnu platbu převodem, pošlou mi fakturu, zaplatim, píšu tam že jsem zaplatil a za 4dny to už muselo dojít (servis 24) odepsali mi že ne. TAk tam volám celkem naštvanej a von, jooo teď.. teď to přišlo a koukám nato. No ale kolega to zboží prodal, tak ho objednal a bude v lednu..... FAKT SUPER TYHLE VÁNOCE
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ADAM: nebranim se ;) ale musis o to pozadat nekoho kompetentniho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam