• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    TABO: dobry svine :) (reseni - napada me jen soudne + bys mohla zkusit obcanske judo apod., to by je mohlo popohnat)
    TABO
    TABO --- ---
    Minus eshopu astoncentral.cz
    Kolegove mi objednali kresilko k narozezinan a zaplatili predem. na zacatku listopadu. na konci listopadu mi prislo na postu na dobirku. Samozrejme sem ho nevyzvedla protoze mi kolegyne jasne rekla ze je zaplacene. Do obchodu jsem volala ze je zaplacene. Oni ze to zjisti. Kresilko mi prislo tedy za 14 dni znovu na dobirku. Zase jsem ho nevyzvedla. V asotnu mi pri dalsim telefonatu rekli ze platbu nemaji at relamuji slozenku na poste. Reklamovala jsem tedy (trva to cca mesic ta reklamace) a s vysledkem ze castka byla pripsana astonu 23.11. !! Nekolikrat jsem urgovala odstoupeni od smlouvy s pozadavkem vraceni penez na ucet a stale nic. Naposledy mi rekli ze tento tyden mi to pripisou. Tak sem tedy zvedava jak to dopadne.
    Nejake rady jak to resit?
    TECZKA
    TECZKA --- ---
    Tak moje první objednávka z www.represhop.eu dopadla neslavně.
    Namísto mikiny (za litr) mi poslali triko (za 4 stovky), ale zaúčtovali mi mikinu - takže me to stalo (mj.) jeste asi 10 min.hovor, přepojování z linky na linku (pustili mi i čekací melodii) a nakonec mi teda laskavě pošlou tu mikinu, ale bída.

Samosebou si objednávku ověřovali telefonicky a to jeste rikali mikina.)
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    nema nekdo zkusenosti s hawaj.cz? chtel bych si koupit nafukovaci dvouluzko za 3000,- ale nenasel sem zatim v praze kamenny obchod, kde by je meli, aby si to mohl osahat. nenasel sem ani web vyrobce(INTEX), a kdyz sem se dotazoval na hawaj.cz jestli by mi nedali kontakt na vyrobce nebo nejake misto kde je maj, napsali bohuzel a poprali hezkej den. Takze ji asi objednam, a kdyz to nebude ono poslal bych ji nazpet v ramci 14 lhuty. Tak abych vedel jestli to nejsou nejaci prudasove:]
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nevim, z amazonu jsem kupoval knizku a sla cvaknout normalne visou jakko vsude jinde
    VIKY
    VIKY --- ---
    NYX: Je to od serveru s converskama. Jenze o to moc nejde, ja spis potrebuju zjistit, jakej zpusob platby je nejschudnejsi a treba nekoho, kdo ma zkusenosti s tou jejich e-kartou..
    NYX
    NYX --- ---
    VIKY: nejdriv si zjisti, jestli to prodava skutecne amazon nebo jestli to je v ramci amazon marketplace, coz pak vlastne kupujes od uplne jineho prodejce s jinymi podminkami.
    VIKY
    VIKY --- ---
    Prosím, nekupoval jste někdy někdo něco(:P) přes amazon.com ? ... chci si koupit jenom dvě položky a nemám tam zařízenej účet, protože neplánuju kupovat nic dalšího. Je to na mě trochu složitý, obchodní angličtina taky nic moc.. díky
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PSYSBEE: jinak co se tyce patra, tak predpokladam, ze to byl spis nejaky ojedinely ulet.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    PSYSBEE: ja vim, ale zrovna tu zehlicku, co jsem chtel, mely vsechny shopy na dotaz, tak jsem sel primo ke zdroji, kde se tvarili, ze no problem. taky jsem ji chtel do vanoc, coz uz na nekterych shopech skakaly upozorneni, ze to nezarucujou atd.
    jsem cekal mozna vetsi komunikaci, ze kdyz neco nemaji, ze kliknou na ODPOVED a napisou, ze si budu muset treba pockat dele, nez co pisou v podminkach..

ale jinak sranda. na fakture je 24.1.
    kazdopadne eta.cz priste opravdu nebrat.
    ZIVOTABUDIC
    ZIVOTABUDIC --- ---
    Oni jsou holky na poště na takový vracení zvyklý..žádný problém :o) Odhadem tak 1/5 zásilek je nevyžádaná.. ;o)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MRTVY_KENNY: ze se na takovy eshopy zvysoka nevyse...

Co se tyce tehle veci do domacnosti, tak jedine http://www.eproton.cz

- levny a rychly eshop s sirokou nabidkou zbozi, platby kartou via 3D Secure + pro CS karty 3% sleva navrch..
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    MRTVY_KENNY: Stavil bych se na poště a už jen z principu bych to nepřevzal ať to pošlou zpátky.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    lolek tak update MRTVY_KENNY :

nakup eta.cz

5.12. objednana zehlicka, dodnes zadne info ani z posty, ani z shopu
    7.1. napsan email na kontaktni adresu zasilkove sluzby eshopu, dodnes bez odpovedi
    28.1. z niceho nic me ceka dobirkovy balik z Hlinska na poste

na webu maji Zásilky odesíláme prostřednictvím České pošty jako pilnou zásilku s dobou doručení do 2 pracovních dnů. Zboží je z naší společnosti expedováno do 4 pracovních dnů.

:D
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    http://www.dvdobchod.cz/

v patek objednano, dneska doruceno, muzu doporucit
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    HAJOUNEK: 25.1. doruceno

vcetne dokladu a poukazky pro pojistovny

neni co dodat
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    eshop se zdravotnima potrebama (bandaze, ortezy a jine...) expres vyrizeni objednavky!!
    24. 1. objednano, 24. 1. vyexpedovano...

http://www.pomucky.com/index.php?nid=2002&lid=CZ&oid=232058
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    btw: jestli nekdo hleda levny a solidni eshop se sportovnim vybavenim, tak doporucuji :

http://www.hortez.cz

Pred mesicem objednavka lyzarskych bryli, velmi rychle doruceni i komunikace s eshopem, postovne a balne do stovky.

Imho v te zaplave vsech moznych "nejlepsich cen a sluzeb" eshopu zas jeden z tech slusnejsich a solidnejsich eshopu.. :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    SULINAR: mam a pomuzu, jestli je to jeste treba..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam