• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    MRTVY_KENNY: Stavil bych se na poště a už jen z principu bych to nepřevzal ať to pošlou zpátky.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    lolek tak update MRTVY_KENNY :

nakup eta.cz

5.12. objednana zehlicka, dodnes zadne info ani z posty, ani z shopu
    7.1. napsan email na kontaktni adresu zasilkove sluzby eshopu, dodnes bez odpovedi
    28.1. z niceho nic me ceka dobirkovy balik z Hlinska na poste

na webu maji Zásilky odesíláme prostřednictvím České pošty jako pilnou zásilku s dobou doručení do 2 pracovních dnů. Zboží je z naší společnosti expedováno do 4 pracovních dnů.

:D
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    http://www.dvdobchod.cz/

v patek objednano, dneska doruceno, muzu doporucit
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    HAJOUNEK: 25.1. doruceno

vcetne dokladu a poukazky pro pojistovny

neni co dodat
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    eshop se zdravotnima potrebama (bandaze, ortezy a jine...) expres vyrizeni objednavky!!
    24. 1. objednano, 24. 1. vyexpedovano...

http://www.pomucky.com/index.php?nid=2002&lid=CZ&oid=232058
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    btw: jestli nekdo hleda levny a solidni eshop se sportovnim vybavenim, tak doporucuji :

http://www.hortez.cz

Pred mesicem objednavka lyzarskych bryli, velmi rychle doruceni i komunikace s eshopem, postovne a balne do stovky.

Imho v te zaplave vsech moznych "nejlepsich cen a sluzeb" eshopu zas jeden z tech slusnejsich a solidnejsich eshopu.. :)
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    SULINAR: mam a pomuzu, jestli je to jeste treba..
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    ANATREID: dik, vyzkousim.
    ANATREID
    ANATREID --- ---
    SULINAR: jednou asi tak před dvěmi třemi roky jsem něco kupoval na amazou přes knihkupectví Ananagram co je Ungeltu
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    NYX: no asi jo:) nemate teda nekdo kreditku, kdo byste byli ochotni mi pomoct?:)
    NYX
    NYX --- ---
    dokonce snad byl i nejaky cesky eshop, ktery fungoval jako proxy k amazonu...clovek jim poslal penize na ucet a oni za nej udelali cely ten nakup. jen si zaboha nemuzu vzpomenout na jmeno :)
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    NYX: ENTENTYKY: jooo, to je ono:) dik! jdu se mrknout, jestli zprostredkujou i jiny druhy plateb.
    NYX
    NYX --- ---
    SULINAR: kazdopadne imho staci se domluvit s nekym, kdo tu kartu ma at ti to zaplati a necha to poslat k tobe. prevedes mu penize predem na ucet, prihodis par drobaku za namahu a to by bylo, aby se nekdo takovy nenasel :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SULINAR: zasilkovasluzba.cz

ADAM: to je ale neco jinyho, maestrem nic takovyho nejde
    NYX
    NYX --- ---
    SULINAR: www.zasilkovasluzba.com
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    ENTENTYKY: eee, nekde jsem narazil na stranky spolecnosti, ktera vlastni v americe nejakej p.o.box a umoznuje kupovat i veci, ktere jinak mimo ameriku neposilaji. Ale uz jsem zapomnel jak se to jemnuje nebo zda umoznuji i jine druhy plateb.

ADAM: jo? a jak se ti to podarilo? neni to nejaka spesl urcena pro platby po netu?
    ADAM
    ADAM --- ---
    SULINAR: to neni tak uplně pravda. visou electron taky platit jde a není to ani kreditka ani embosovaná. (aspon myslím, že jsem jí nedávno platil na amznu)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    SULINAR: jak zprostredkovanyho? jestli myslis, aby ti to nekdo koupil, tak jde, pokud se s nim dohodnes, ze jo
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    ADAM: to neni kreditka, potrebujes embosovanou kartu.

ENTENTYKY: a vyuzit nejakyho zprostredkovanyho nakupu nelze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam