Alza.cz
...cca před půl rokem jsem si u alza.cz koupil Set-Top-Box (dále jen STB).Po týdnu mi začal vykazovat poruchu jako že se sám začal vypínat/zapínat a vypadával signál tak jsem ho odnesl na reklamaci-v poho a že se mi ozvou...za 2dny přišel mail že STB je v pohodě a ať si ho vyzvednu=reklamace neuznána že STB je naprosto v pohodě....přijdu domů,zapojím STB a do 5min začal dělat přesně to samý co před reklamací.Tak jim tam volám a bylo mi řečeno STB prošel 48.hodinovou zkouškou a chyby se nevyskytly...tak jim říkám že bych těl mluvit s tim technikem kterej na to 48hodin čuměl=to mě "vyfákli"....takže reklamace po 2. ...STB vyměněn.....za měsíc STB přestal fungovat uplně=3.reklamace a že se mi ozvou...čekám týden,14dní,měsíc...volám a jak to tedy vypadá s mym STB a oni že během pár dní už bude hotovej,tak jim říkám že já už nebudu čekat ani pár minut a že odstupuji od smlouvy a že CHCI PENÍZE zpět a operátor jakože v poho takže mi vypíše dobropis a že se mi do pár dnů ozvou mailem...tejden čekuju maila,projíždim spamový filtry jestli někde neuvízl mail od alzy...nic...tak jim tam volám a oni že jasný že teda ať si přijdu pro novej STB...rudnu vzteky...opakuji že nechci novej že chci PENÍZE ZPÁTKY!! a že 2.den tam prostě jdu...oni že OK a že mi vypíšou dobropis...následující den tam přijdu,prokážu se reklamačním papírem a oni že OK a že jsem si teda dohod tu výměnu za novej STB.....to už vybuchuju vzteky a řvu a toho dementa jestli to myslí vážně nebo jestli si dělá prdel.......tak teda že mi teda vypíše dobropis.....omdlívám.......pak teda ať jim pro ten STB dojdu a posílá mě vedle do skladu (nechápu ale už to neřeším=jsem nervově i psychicky na dně),přijdu vedle k reklamačnímu automatu,zadám údaje a pc na mě vyplivlo že zboží už bylo vyzvednuto....to už se jen směju....vracím se k technikovi,říkám mu co mi řekla mašina načeš on se zvedl,zalez za dveře (vedoucí do skladu) a za pár vteřin se vrací s mým STB....nechápu proč mě teda pro něj posílal když ho měl za zadkem.....nakonec prachy v ruce a od tý doby se Jateční vyhejbám obloukem