• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    KOUDY: tezko rict, musis udelat rpuzkum, podivat se na konkurencni shopy, trosku to vybudit - marketing! :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHE_GUEVARA: stejne ten eshop vydelava prd...nechapu..respektive koklo se na nej za mesic asi 1000 lidi a nikdo si nic nekoupil :)..bud jim dell nic nerika..nebo nejsem tak levnej jak sem si myslel ze sem
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    KOUDY: jen si delelj reklamu at ti slapou ksefty :-)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    kdyby bylo ferrari za cenu skodovky, tak ho ma kazdej, to si bud jistej
    a tohle co do ceny ferrari fakt neni - tedy nechapu, proc ho nemit, pokud je vyjimecne uzasna
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    protoze je nema kazdej...ferrari taky nema kazdej :D..si je kup na http://www.dstore.cz ;D
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    dell mi cpala komercka tuhle ;)
    zvlastni, ale notebook tyhle znacky jsem u nikoho zatim nevidela (a to si prubezne vsimam)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    mela sis vzit dell! :)
    AMAZONIA
    AMAZONIA --- ---
    ve ctvrtek jsem si objednala notas. dnes tam volam a rikaji mi ze tak v patek a mozna az o tyden si jej muzu vyzvednout :-( hlavne ze na webu pisou dodani do 3 dnu :-(
    a to jsem ho pro jistotu objednavala u dvou eshopu a v obou stejne dodani :-(
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    No mě zásilky co nejsou z Amazonu taky vcelku prochází, ale Amazon ještě nikdy..
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    ENTENTYKY: Tak to mam smulu asi... muzu vedet odkud za za kolik to bylo?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ale drogy mi nikdo neposila, tak to je mozna tim
    :p
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    z usa minulej tejden dva

HANYZ
    HANYZ --- ---
    ENTENTYKY: kdy ti naposledy neco prislo?
    ja mam pocit, ze ted striktne vsechno zadrzujou, byla i nejaka reportaz, ze import drog v nejakem prekvapive vysokem procentu probiha vlozenim do zasilek v malem mnozstvi
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    U krabic z Amazonu je alespoň pro mě 100% zásilek které odchytnou. amazon prostě hlídají a navíc je všude na krabici napsáno amazon.com a po tom jdou.
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    ENTENTYKY: praveze posilaj, ja sem to tam nasla, postovny 35 dolaru, coz se mi stale vyplati, a asi se mi to stale vyplati i se clem a dph, tak to risknu, ale diky vsem za odpovedi :)
    HANYZ: dekuji :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    M4LL0RY_KN0X: hele, clo a dph neni nevyhnutelny ;) zalezi jak moc budes mit smulu - me uz bot par prislo a nic
    otazka spis je, jestli ti to k nam z usa amazonu poslou
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    M4LL0RY_KN0X: pocitej, ze zaplatis CLO + DPH, ale furt to zrejme vyjde znatelne levneji
    vypocet vyse viz. http://www.cs.mfcr.cz/CmsGrc/Clo-online/tariccz.htm
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    kdyz na amazon.co.uk ty moje boty nemaj :) a z ameriky me vyjdou dvoje na 100 dolaru, coz je nejakejch 1600, z anglie z shopu kde je prodavaj me vyjdou jedny na 2500, tak to uz se mi asi vyplati si to koupit pres amazon.com a zaplatit i to DPH, furt to bude min nez z ty anglie :)
    jinak diky moc za odpoved.
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    Jo jasně, je to bez problémů, jen počítej, že ti to automaticky zadrží na celnici a napří 19% DPH. Takže spíš doporučím amazon.co.uk, tam nic takového nehrozí. Zboží mi z UK chodí do dvou dnů a ceny se celkem srovnají.
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    prosim, mate tu nekdo zkusenosti s nakupem na amazon.com? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam