• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    www.pixmania.cz - Nákup videokamery - cca 9500 - zápor!

- absolutně nepřehledný web, takže informace o dopravě aby hledal lupou
    - stejně informace o dopravě neplatí
    - nedá se pořádně zjistit, kdy vám to dovezou, selský rozum nefunguje

A jsem zvědavá, jak bude fungovat storno. Protože tvrdí, že "vyexpedováno" - dopravce ale o ničem neví a zásilku nemá. Nechala jsem to ale dopravit na adresu, na které se vyskytovat příští týden již nebudu (a fakt mě nenapadlo, že k tomu času dopravy musím ještě přičíst čas než si v bance zjistí, že mají platbu "nejsme napojeni online na banku" a podobně). Krom toho kecy jako "dejte dotaz a do 24 hodin se vám ozveme" - ozvali se pozdě a ještě v nějakém divném nečitelném formátu mailu.

Jsou členy APEK, tak snad aspoň ty peníze zpět dostanu. No, aspoň získám konečně nějaké zkušenosti s e-shopy.
    ARZA
    ARZA --- ---
    Můžu pochválit obchod www.zvirena.cz
    Rychlá dodávka, ochotně se snažili u dodavatele zjistit i takovou pitomost jako v jakých barvách mi můžou dodat doplňky ke kleci (bidýlka, krmítka a pod:)) a jako bonus pro mě i pro kanáry čokoláda a zrní:D
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    JUNGLER: já jsem objednala 4 věci dohromady za 18 dolarů, první dvě poslali po 14 dnech, třetí za 3,5 týdne a na 4. stále čekají...ten první balíček ještě nemám
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    MRTVY_KENNY: jo... kdyby mi hned napsali, ze nemaj na skladu, nebo, že budu muset něco doplácet tak to pochopim. Jak jsem ale uvedl, tak asi 3 dny po zaplaceni jsem od nich dostal mail, ze zasilka byla odeslana bez problemu :/

A to co jsi uvedl jsem cetl taky. To se ovšem netýká toho free shipingu, ale právě EMS. Když chceš něco poslat přez EMS tak poštovný zdarma neni.
    Prez ten jejich web jsem to nerusil kvuli tomu jak me lakovali, ze uz to bylo odeslany..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JUNGLER: jako nechcu vyvolavat nejake ohne tady, ale doplatky na dopravu mas ve FAQ

(Countries that we can currently ship EMS packages to:

Australia, Austria, Belgium, Cambodia, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hong Kong, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Macau, Malaysia, Malta, Mongolia, New Zealand, North Korea, Norway, Papua New Guinea, Philippines, Portugal, Singapore, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Thailand, U.K., U.S.A, and Vietnam.

If your country is not listed, please contact us by e-mail to request for a custom EMS quotation.)

stejne jako to, ze objednavka se da kdykoliv pred odeslanim zrusit pres sledovani objednavky na webu, ne mailem.

(Please do not request cancellation of an order by e-mail.)

ty tri tydny bych tipoval, ze to zbozi nemeli skladem (nevim, ja takhle cekal kvuli tomu)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    JUNGLER:

napis jak se to bude vyvijet, par zajimavych vecicek tam maji ;-) co sis objednal za ty 3000? ;-)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    http://www.dealextreme.com/
    Na povrch se zdá být dobrým eshopem. Dokonce i po několika nákupech.
    Několikrát jsem u nich koupil pár ptákovinek za minimální peníze. Potom jsem zkusil obědnávku za cca 3000 a to byla chyba. Zaplatil jsem v pátek, v pondělí napsali mail, že zásilka byla odeslána.
    Následně čekám asi 3 tejdny a vono hovno. Po těch třech tejdnech mi napsali další mail, kde se dožadovali příplatku 45 $ kvůli tomu, že Čechy nejsou údajně v nějaký free zoně pro EMS. Tak sem je zprudil, že jako to ještě neposlali a že chci zpátky prachy. Ti zmrdi vůbec nereagovali na moje maily a po čtyřech tejdnech po zaplacení mi přišel mail s informací, že zásilka byla odeslána a že neručí za poškození, či ztracení zásilky poštou. Nehledě na to, že se ani neobtěžovali nějakym způsobem reagovat na moje výtky. Sem fakt hyper nasranej a hlavně sem zvědavej, co mi teda (jestli vůbec něco) přijde.
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    VERUKEBA: tak se jeste podivej na srovname.cz na typ toho fotaku jestli ho za podobnou cenu nebudou mit jeste v jinem e shopu nez pixmanii
    MALKE
    MALKE --- ---
    VERUKEBA: Máme od nich dva foťáky, spokojenost (ale nereklamovali jsme).
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    cau
    chci si koupit fotak na pixmania.cz ale sem z tech stranek dost nervozni. reklamace mi pride dost komplikovana a bojim se aby me nevobrali. co tu tak procitam tak asi 50 na 50 je nadseni a vztek... tak nevim nevim
    ARZA
    ARZA --- ---
    Čistě nááhodou s obchodema Zvířena http://www.zvirena.cz/ někdo zkušenost nemá?
    Chci objednat klec za bez koruny 1.800,- , ale nějak mě trochu zaráží že nereagují na e-mail s dotazem ohledně zboží... :\
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    UNDERDOOR: v ramci eu se ti v tom nemaj co vrtat
    co se pojisteni apd. tyka, tak to by si mel amazon ohlidat sam, aby to bylo v poradku a nehrozila kradez bez nahrady
    UNDERDOOR
    UNDERDOOR --- ---
    dotaz na amazon.co.uk: chci si objednat nejakej stuff od applu (konkretne 160GB iPod) a kvuli lepsi cene a nenutnosti platit clo jdu na amozon.co.uk, ovsem mam trochu strach... ze se mi v zasilce bude nekdo vrtat a nebo ze mi kluci z cesku posty zasilku ukradnou uplne. Nevim, kde se ve mne vzalo tolik paranoie, ale vzalo. Mate nekdo ykusenosti se zasilanim z amazon.co.uk do CR??? (v minulosti jsem si nechal posilat pouze knihy a posilat do Norska, kde jsem toho casu pobyval, a vse bylo v poradku a pomerne rychle, i kdyz sly vsechny knihy vlastne z USA). diky diky
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    T_O_M: tak ledničku přivezli dva, dokonce přijeli přesně na čas, a odvezli starou, potvrdili i záručák atd. :) oproti velkým krámům typu electrowolrd aspol. sme ušetřili 2500 :) takže nakonec to proběhlo ok :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    jo aha uz vim softcom diky :))
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    LAAZI: mozna to bylo na jiraskove -.-
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    hele pls kdo je z brna nevite nahodou kterej e-shop ma (nebo aspon v cervnu mel) provozovnu na Capkove?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    T_O_M: fajn obchod, uz jsem tam objednavala nekolikrat (hlavne to mame blizko na os. odber)
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    no včera sem to objednal u elektro-partner :D tak sem zvědavej...
    televize mně bude za čas čekat ...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    T_O_M: ja neco podobnyho resil s plazmou...velka telka..objednana z kasa.cz..jeste sem jim tam do poznamek psal ze ji potrebuju pomoct vynest do prvniho patra..typek prijel..vylozil sedesatikilovou krabici velkou jak krava..a odjel..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam