• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    UNDERDOOR
    UNDERDOOR --- ---
    hele a uz jste si nekdo zkouseli neco na tom pofidernim eshopu nesto1.com neco koupit? :)
    ZIVOTABUDIC
    ZIVOTABUDIC --- ---
    Všichni jsme tak trochu VIP, když na to přijde, že ..;o)
    CIA
    CIA --- ---
    Tak aspoň máte slevu, ne? ;)
    HONANEK69
    HONANEK69 --- ---
    ADAM: stejná zkušenost :))
    ADAM
    ADAM --- ---
    mě píšou taky pořád píšou něco o VIP zákazníkovi a přidělení osobního obchodníka a kdesi cosi.

přitom jsem tam za poslední dva roky utratil tak 500kc za paměť a webkameru ;-)
    KULA
    KULA --- ---
    mno, to je taky moznost ale... Myslim si ze by mi nenapsali ze jsem udelal obchod za 40k protoze je to lehce napadnutelny.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    KULA: A neni to jen reklamni trik?
    Pro obchodnika je vyhodnejsi zbozi prodat s mensim ziskem nez ho neprodat vubec.
    Kdyz jen tak zlevni, nikdo si toho moc nevsimne. Kdyz ale v tobe vzbudi pocit vylucnosti, toho ze si te vazi a poskytuje ti slevu na kterou bys bys normalne nemel narok a muzes u nej nakuvat za extra vyhodnych podminek, tak ti utkvi v pameti, zapise ti do pameti jako supervyhodny dodavatel, ktery si vazi zakazniku a vyvola pocit ze levneji nikde nenakoupis, kdyz on ti dava suuper slevu.
    KULA
    KULA --- ---
    udeluji vztyceny palec pro mironet.
    Proc? Protoze maji nejaky system ala czc pro odmenovani zakazniku kteri udelali nejaky vetsi obchod. Pred dvema mesici jsem si koupil monitor za cca 5k a par dni na to ze jsem zarazen do 2 kategorie vernych zakazniku. A ze mi dekuji za nakup za 40k uskutecneny za posledni ctvrt rok. Dali mi nejake slevy atd. Mavl jsem nad tim rukou ze je to omyl a ze se me nic netyka. Ted mi dorazil email s tim, ze udelali omyl ale kdyz uz nas do te kategorie zaradili tak me tam nechaji. A rekne me si uprime, ostatni by vas vyradili atd. Pamatujete na O2 a tu levnou nokii v eshopu? Jak se cukali
    Proto palec nahoru pro mironet.
    MYSCH_MASCH
    MYSCH_MASCH --- ---
    cetl sem tu docela dobry hodnoceni na www.misfit.cz a ja mam uplne opacnou zkusenost...objednam bundu...prijde potvrzeni za tyden me pisou, ze uz neni objednam jinou..to same...objednam treti (spis uz ze zvedavosti) nic neprijde volam tam nikdo to nebere apod...ble
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    mate nekdo zkusenosti s obchodem digex.cz?
    ADAM
    ADAM --- ---
    takovych scamu nebo jak se to jmenuje je plnej internet. chodi mi takovej spam 3xtydne
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    nehlede na to, ze ten web je taky hodne pofiderne napsanej.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    KAJJAK: čína je to určitě, psal sem tam a capek, tvrdil, ze postovny za telefony je 30 ecek a postovny za ty laptopy je 60 ecek...
    Ty ceny sou fakt hodne podezrely...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    JUNGLER: ze by google na neco vyplivnul jen 2 odkazy jsem jeste asi nevidela .)
    nic moc duveryhodneho ..
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    lol to je opravdu zvracene levne, ze by cina? :-)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Hola hoj. Máte někdo nějaký zkušenosti s timhle zvráceně levnym e-shopem?
    www.nesto1.com
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    eShop www.vista.cz (stavebnice Seva a další hračky). eShop je na podivné adrese, často sem se tam nemohl dostat, ale to je jediné negativum. Zboží objednáno v pátek odpoledne a v úterý dopoledne volal řidič GLS a po dohodě zboží dovezl místo domů do práce. Vzorně zabaleno, dopravné díky částce přes 1200,- bez DPH 0,- Kč doporučuji.
    ADAM
    ADAM --- ---
    přidám něco do diskuse o poště:

- tento týden je naše pravidelná doručovatelka nemocná. bohužel i když jsem byl v pondělí doma, doručovatel nechal jen oznámení o schránce. je pravda ale, že trochu jiné údaje jsou na adrese i zvonku.

- elektronicky přes internet jde požádat o znovuzaslání zásilky druhý den, ale protože mám poštu kousek, dnes jsem si pro to byl.

- poslal jsem EMS, na které jsem neuvedl město a navíc jsem uplně špatně uvedl PSČ (uvedl jsem pražské, přestože zásila byla do Brna). naprosto netuším, jakým zázrakem, ale zásilka dorazila. časový limit pro doručení sice je v brně 14.00 a dorazilo to asi 14.30, takže nejprv jsem byl naštvaný, když jsem ale viděl, jak jsem vyplnil adresu, tak klobouk dolu, že to vubec došlo tam, kam mělo.

- v neděli v 19.40 jsem poslal zasilky, přestože uzavírka v neděli je v 19.30 - vše došlo v pondělí.

- opět jsem diskutoval s majitelem jedne kurýrní služby o tom, zda by nechtěl cenově konkurovat poště pro doručování zásilek po praze. nikoli - za cenu, kterou pošta umí doručit přes celou republiku neumí žádná jiná firma doručovat ani v 10km okruhu hustě osídlené prahy...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    _OZZY_: netuším.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    BUNDA: Nevis jestli to jde pouyzivat i tak, ze das zalozit "adresu zadarmo na zkousku", vyridis tu jednu zasilku, zrusis schranku a pak treba po roce to zkusis znovu? Prijde mi zbytrecne platit pres 200 za schranku mesicne, kdyz ji vyuziji jenom jednou ci dvakrat do roka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam