• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    V Alze jsem si složil počítač a nějaké komponenty jsem měl již doma z předchozích nákupu, při kontaktu s prodejcem zda by i ty bylo možné tam namontovat i ty co již mám, mi odvětili že není problém, komponenty jsem odnesl a druhý den jsem si jel pro funkční počítač i se systémem, nikdo po mě nechtěl ani korunu navíc.
    Proto souhlasím s Kula, v dnešní době je síť prodejců taková že by měl být ochoten pomoci zákazníkovy a jak se říká "náš zákazník náš pán"
    Jinak do czc nechodím delší dobu, nemám tam snad ani jednu dobrou zkušenost.
    COLBEN
    COLBEN --- ---
    KULA: soulas s retalem ... neni to jejich povinnosti a verim, ze o jednoho zakaznika, ktery ma pocit, ze kdyz u nich koupi notebook tak by mu ho jeste za to meli vycadit, si muzou dovolit prijit. navic ti rekl, ze ti pujci sroubovak a ani to ti nestacilo tak si naser... muj nazor
    KULA
    KULA --- ---
    RETAL: Staci se zamyslet a vlastne ani nemusis moc premyslet a prijdes na to, ze jo.
    a, Jsem jejich zakaznik, ten co je zivi.
    b, Nejsou tuzex, mezi obchody si muzu vybirat.
    c, Meli by se pretrhnout v delani toho, co mi na ocich vidi
    d, Nemel by se mnou mluvit jak nejakej buran co od nekud spadl
    e, Upadnou mu ruce?

staci 2 minuty a bude o zakaznika ktery rekne: "jo tam je to ok" vic. Ale ne, timhle o zakaznika ktery rika jo ok prisli. Jasne jsem rikam to tu ted jen ja, ale kolik lidi predemnou a po me narazilo na to hovado v technickem oddeleni?
    RETAL
    RETAL --- ---
    Existuje nějaký důvod, proč by ti to tam měli zadarmo namontovat?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    KULA: jsi narazil na vola no. Nechapu proc ve firmach nedavaji naprosto vsem lidem kteri prijdou do styku se zakaznikem nejake skoleni, jak se chovat. Tohle je u nas katastrofa.
    KULA
    KULA --- ---
    Vcerejsi zkusenost s CZC

Koupil jsem si tam laptop a pameti do nej. Potreboval jsem ty pameti do toho dat jeste ten vecer. Kdyz jsem zaplatil, otocil jsem se a sel jsem do kancelare technickeho oddeleni. Rikam jim: "panove, koupil jsem si tu ted laptop, ale potrebuju do toho dat ramku co jsem si k tomu dokoupil. Nemam ale u sebe sroubovak, hodite mi to do toho?" Bez jakehokoliv opetovani pozdravu mi jeden cvalik zdelil "to je placena sluzba, ten sroubovam vam tak mozna leda pujcim."

OMG? o co jim jde? nedavno mi to tam jinej hodil uplne bez problemu. Tak jak to u czc bezne chodi, bez problemu. Rekl jsem mu na to: "tak to ja si ten sroubovam teda pujcim u nejaky jiny firmy." On zacal neco mumlat jak to myslim. Dovetil jsem mu, ze je tu dalsich 40 firem co prodavaji to samy jako tady. A tam budou mozna vstricnejsi k lidem, co jim tam nechavaji penize.

Takze seru na technicke oddeleni CZC, jsou nejak zleniveli.
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    RETAL: souhlas, ale oba dva znam...nicmene nejake skloubeni kreativity a funkce nebo nejaky novy pohled na vec ktery by fungoval
    tam taky nevidim

PETER_PAN: s czc.cz souhlasim...funkcni jako malokdo

CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    PETER_PAN: a jo... tak takhle do hloubky to nepoužívám, jistě budeš mít pravdu :)

A hele když už jsem tu, znáte nějaký zahraniční obchod s CD, pokud je někdo vůbec ještě kupuje?

Svůj tip dám.
    Já nakupuju obvykle zde: http://www.cdwow.com/

free delivery, paypal, dobře zabalená cd v bublinkách, chodí po jednom.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    CANDLEMASS: .. jo tak tady nakupuju vetsinu (85%) PC komponentu co mi projdou rukama, ale ten e-shop at uz starou nebo novou verzi maji totalne marnou .. absolutne chybi pouzitelne fotodokumentace, nemuzes nic tridit, filtrovat, nic si ten e-shop nepamatuje (razeni dle cen napr.) atd. atd. .. je to zoufalej e-shop, ale firma Softcom je super, vyjdou vstric, da se dohodnout na leccem atd. ..
    CANDLEMASS
    CANDLEMASS --- ---
    PETER_PAN: jestli hezčí nevím, to je subjektivní, ale taky rád nakupuji zde: http://www.softcom.cz/
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    RETAL: .. mas odkaz na nejaky hezci a zaroven funkcni CESKY e-shop na PC a komponenty ? .. sem s nim - czc.cz mi proste prijde nej - ne vse tam pres nej kupuju a ma toho i malo v katalogu, ale jako referencni ho pouzivam temer vzdy ..
    KULA
    KULA --- ---
    RETAL: No krasavec to neni ale zadani znelo "kdy ale krasa neni na ukor funkcnosti" a tady to neni zadny hezoun neprehledny. Viz treba Mironet. To je takove atypicke ale trochu natvrdle.
    RETAL
    RETAL --- ---
    Czech Computer je asi přehledný, ale určitě bych neřekl, že je hezký.
    KULA
    KULA --- ---
    QAZZZ: www.czc.cz . Podle tohodle shopu merim jine. Vsechno je tam proste serazeny tak jak si predstavuju.
    RETAL
    RETAL --- ---
    Líbí se mi tržiště www.fler.cz - velké fotky, vzdušný a přehledný layout
    https://obchod.activa.cz/site/ má jasný kancelářský a přehledný design
    http://eshop.cigarillo.cz/ je stylové
    QAZZZ
    QAZZZ --- ---
    ahoj vsem...asi to bude lehce OT ale zkusim to, pokud byste meli z fleku zminit jeden dva nejhezci eshopy kdy ale krasa neni na ukor funkcnosti..jake by jste zvolili?
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    KOUDY: jj, ale na pixmanii docela chrli i britove. Kamaradka si z londyna u nich objednala fotak a pak 3 mesice hruznych reklamaci apod...a to byla uz v cr, no des.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja myslim /bez urazky/ ze pixmania je eshop pro klasicky cechacky ktery videj ze tam je cena o petistovku levnejsi nez na kase..alze..whateva..tak okamzite objednavaj a pri prvni reklamaci chrcej vsude plameny zla:)
    ADAM
    ADAM --- ---
    jo, pixmania, to je bomba..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam