• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    de je ověřený, ale nevypadá to, že by tydle dva weby spolu spolupracovali..
    KULA
    KULA --- ---
    144080: tygriceny.cz jsou v podstate cele dealextreme.com a ten je preci jen overeny. A kdyz si neco objednas treba ve ctvrtek, mas to uz v utery.
    ADAM
    ADAM --- ---
    vypadá to jako podvod, ale paypal nebo paysec by měl být dost bezpečný, takže zkusit otestovat nakoupit prvně takto..
    nikdy jsem o tom webu neslyšel...
    144080
    144080 --- ---
    nema nekdo zkusenost s tygriceny.cz? web se mi zda na pohled podezrelej, mate me i to, ze platba jde jenom predem.
    EINSTEIN
    EINSTEIN --- ---
    Nema tu niekto skusenosti s nejakym armyshopom ktory by zasielal na Slovensko?
    KUBZ
    KUBZ --- ---
    Na DHL, sledovani zasilky mi pisou

25.03.09 12:21 Departure from inward Office of Exchange in the Country of Destination

Za jak dlouho to zacne smrdet ztratou?
    Ja tak nemam rad tyhle sluzby, ktery nemaj vyzvedavani na poste..
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    THRASHER: tak to jo, to bych uz byl taky :))
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    VYWERN: hele uz jsem s nima provolal nejmin kilo.. a az tam budu volat naposled uz budu fakt sprostej. kurva :)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    THRASHER: doporucuji tam zavolat, jestli jsi jeste nevolal ;)
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    ad pc-hardware-shop: sice rekli ze prachy vrati, ale jejich ucetni teda asi uz tejden spi, porad nic. :)) je videt ze minus byl zcela adekvatni. mit na to koule tak uz tam maj molotov.
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Chovatelské potřeby: minishop.kralici.cz, exo-eko.cz naprosto bez chyby, posílají rychle a nikdy nebyl žádný problém.
    ferplastpotreby.cz a ferplast.vltava2000.cz mají dobré ceny, objednávky na osobní vyzvednutí vyřízují do několika dnů, ale s posíláním poštou jsem měla problém, někdy to trvalo tři týdny.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    RETAL: :))

Jinak ja http://www.czechcomputer.cz/, objednavka podlozka pod notebook. Druhy den potvrzena a odeslana, 3 den na poste. Vse ok.
    RETAL
    RETAL --- ---
    A nááhodou s ním nemáš nic společného, že?
    PESULAP
    PESULAP --- ---
    Ahoj tak já chci připsat , pro lidi kteří se chystají koupit klimatizaci a nebo nějaký stavební stroj, jako míchačku či stavební vrátek, tak použijte obchod www.profi-elektro.cz je to velmi seriozní obchod. Po objednávce následuje telefonické potvrzení. vše do druhého dne a co náhodou nemají tak řeknou kdy přesně to bude. Zatím to vždy dodrželi . Takže www.profi-elektro.cz dávám velké +
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    ale jak rikam, vratili prachy. sice me to stalo nejmin 100,- za ty telefonaty a nervy, ale vratili. otazka je co by udelali kdybych jim nezacal vyhrozovat cernejma ovcema a coikou. :/
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    ADAM: jako verim, ze kdyz tam jdes koupit flashku nebo neco takovyho, urcite ti to radi prodaj se vsi paradou. ale pochybuju ze jejich znalosti o danych produktech presahujou informace napsany na obalech.. jako preju vsem malym obchodum at maj sanci konkurovat tem velkym (czc, alza,..) ale s takovym pristupem tezko :(
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    VYWERN: je to o tom, ze dneska ma eshop kazdej kreten. eshop prodava za tebe, dokud se neco neposere nebo nejde standartni cestou. od takovyhle kretenu je pak tezky neco vyresit v klidu.
    kdyz jsem tam prijel do toho jejich kramu - teda kramu, to byl kumbal 2x2m a v nem dva brachove, oba asi na stejny urovni jednani, vypadali ze o zenu nikdy nezavadili natoz aby smocili.. kdyz jsem tam videl pohazeny krabice, papiry, techniku, tak mi bylo jasny, z to nebude jen tak.
    ADAM
    ADAM --- ---
    už čtu druhou negativní na tento shop, já tam občas nakupuju (zpravidla vyzvednutí osobně) a celkem spokojenost. pravda, reklamace jsem zatím řešit nemusel..
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    THRASHER: no jak to tak ctu, tak nikdy. Muze se stat, ze neco prijde spatne nebo rozbite atd. Ale pokud to prodejce pak nemini resit, tak je neco spatne. vzhledem k te neochote a jednanim ve stylu - polibte mi. Myslim, ze se tomuto obchodu vyhnu obloukem.

Prijde to jenom me nebo posledni dobou je to s tema eschopama nejak na levacku?
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    www.pc-hardware-shop.cz
    --- tezce nedoporucuju, pote co jsem si tam koupil zbozi v hodnote 2,5k uz nikdy vice. zbozi prislo ponicene avsak s nalepkou od vyrobce. nejdriv to davali za vinu dopravci a nechteli vubec nic resit, ze to je moje vina, ze jsem si jedno po druhym nezkontroloval na koleni na ulici. nakonec kdyz jsem to vezl do prahy 140km osobne k nim, tak rekli ze to je divny a ze to teda zkusi u vyrobce reklamovat. rekli, ze se ozvou do druheho dne.. kdyz jsem jim volal po tydnu, tak mi rekli, ze jeste nemeli cas. po 14 dnech to same.. tak jsem nechal cas plynout. 29. den po prevzeti do reklamace opet volam a opet dostavam stejne vysvetleni. vcera, 12 dní po reklamacni lhute jsem to nevydrzel a volam jim co jako bude. rekli ze jeste nevi a ze mi zavolaj do pul hodiny. nic.
    tak dneska volam znova, po zmince, ze to s nima budu resit jinak a ze uz mi zkoncila trpelivost, mi rekli, ze mi vrati penize. tolik minusu si asi nezaslouzi, ale za tu drzost, neochotu, dobu ano.
    pokud u nich chtete neco koupit doporucuju se ohlizet na kazdou sebemensi malickost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam