• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    TBC
    TBC --- ---
    No bez sleby u partnera jako DHL ci UPS to moc najit nelze, za koncovy ceny nikdo nejezdi.. jinak nase ceny nechapu.. proc z nemecka mne stoji 25kg balik 25 euro a mne stoji 600 s ceskou postou poslat 3kg balik
    ADAM
    ADAM --- ---
    jde o velikost. imho u 3kg balíčku už pplka bude levnější. online to jde zjisti za 40sec u ubou společností..
    KULA
    KULA --- ---
    Muze to znit divne ale ceska posta je nejlevnejsi. Jednou nekdo vymyslel, ze zjistime ceny postovneho. s DHL do Nigerie by to stalo 8k. s ceskou postou 1,2k.
    ADAM
    ADAM --- ---
    mam 30% slevu z ceniku PPL. muzu poslat kdyztak...
    TBC
    TBC --- ---
    Potreboval bych poslat asi 2-3 Kg balicek do Nemecka a jeste par dalisch baliku do nemecka, cim je to ted nejlevnejsi a bezpecne? Cim posilate vy?

Nema tady pripadne nekdo nakontraktovany ucet u DHL nebo UPS? Asi by to vyslo nejlevneji ne? Ze bych se za nejakou odmenu svezl? Praha, Diky za info
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    HURA, pc hw shop vratil prachy po trimesicnim urgovani. velmi nespolehlive.
    ADAM
    ADAM --- ---
    btw - zrovna hdmi kabely mi přijdou levnější v čr než na DE...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAM: jak co něco je hned a na něco se čeká mám zkušenosti s obojím. každopádně doporučuji přímo DE a ne překupníka.
    144080
    144080 --- ---
    ADAM:
    KULA:
    dik! asi zkusim radsi rovnou ten dealextreme.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja kupoval asi věcí a přišli po měsíci a další dvě po dalším měsíci...
    KULA
    KULA --- ---
    ADAM: tak to zaboli... Ja mam realizovany 3 nakupy na De v vzdy do 7 dnu to bylo k vyzvednuti na poste.
    Naposled jsem tam kupoval HDMI kabel asi za 120kc a fakt parada.
    ADAM
    ADAM --- ---
    no, ja si objednaval z DE a dodani trvalo asi 2 mesice, takže pokud maj vše rychle...
    KULA
    KULA --- ---
    ADAM: spolupracovat nebudou, to si jen nejaky chytrak prehazel celou jejich nabidku k sobe a ted doufa, ze bude delat prostrednika. Kazdopadne, docela me prekvapuji ty jeho kanadske zivnostenske listy...
    ADAM
    ADAM --- ---
    de je ověřený, ale nevypadá to, že by tydle dva weby spolu spolupracovali..
    KULA
    KULA --- ---
    144080: tygriceny.cz jsou v podstate cele dealextreme.com a ten je preci jen overeny. A kdyz si neco objednas treba ve ctvrtek, mas to uz v utery.
    ADAM
    ADAM --- ---
    vypadá to jako podvod, ale paypal nebo paysec by měl být dost bezpečný, takže zkusit otestovat nakoupit prvně takto..
    nikdy jsem o tom webu neslyšel...
    144080
    144080 --- ---
    nema nekdo zkusenost s tygriceny.cz? web se mi zda na pohled podezrelej, mate me i to, ze platba jde jenom predem.
    EINSTEIN
    EINSTEIN --- ---
    Nema tu niekto skusenosti s nejakym armyshopom ktory by zasielal na Slovensko?
    KUBZ
    KUBZ --- ---
    Na DHL, sledovani zasilky mi pisou

25.03.09 12:21 Departure from inward Office of Exchange in the Country of Destination

Za jak dlouho to zacne smrdet ztratou?
    Ja tak nemam rad tyhle sluzby, ktery nemaj vyzvedavani na poste..
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    THRASHER: tak to jo, to bych uz byl taky :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam