čokolády
http://zlasky.cz
Objednala jsem si od nich několik čokolád (6 položek), obratem mi přišlo, že balíček expedují. Koukla jsem do expedované objednávky a v ní byly jen 4 položky. Mají tam na sebe icq kontakt, tak jsem psala slečně na icq, proč mi bez upozornění vyhodili dvě položky. Prý by tohle dodali hned, ty další dvě až je dodá jejich dodavatel. Ok dohodly jsme se na pozdějším odeslání celé objednávky. Slibovala 2 dny, balíček byl expedován po 4 dnech (pracovních). Po rozbalení jsem zjistila, že mi poslali jednu položky chybně (místo plechovky čoko lístečku obyčejnou tabulku čokolády, cenový rodíl cca 60 korun). Opět píšu, co se stalo. Dohodly jsme se, že tedy pošle jinou pixlu čokolád (tu původní už neměli) a já doplatím rozdíl (byla dražší) + jsem navrhla, že si tu chybnou čokoládu nechám a doplatím taky. To bylo v pátek 9.4.Slečna slíbila, že v průběhu následujícího týdne budu mít balík doma. Ve středu 15.4. přišel mail, že expedovali zboží. V pátek 17.4. stále nic. Píšu slečně, co se proboha zase děje - "pro balíček si PPL přijede až dnes" (hlavně, že byl údajně ve středu expedován a já ho měla mít doma). Balík nakonec přišel 20.4. v pondělí...
Dostala jsem sice nakonec to, co jsem chtěla, ale 3x jsem se rozčilovala a místo max. 5 dnů čekala tři týdny. Ty čokolády potřebuju na tento víkend, kdyby nastal ještě jeden problém, tak by se to už nestihlo.
Takže doporučuju spíš vyhledavačům adrenalinových sportů.