• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    svitidla
    http://shop.luminex.cz/
    vyzadujou platbu predem prevodem, prislo potvrzeni o objednavce a pak az z niceho nic balicek (3 pracovni dny+vikend). krabice od zbozi vypadaly jak po ceste kolem sveta, ale obsah v poradku, navic to bylo vyprodejove zbozi.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    caues, nahodou tip na eshop v Anglii, kterej by poslal do CR kocarek znacky Mothercare asi nemate co? (Mothercare eshop klasicky to do CR neposle)
    TBC
    TBC --- ---
    No bez sleby u partnera jako DHL ci UPS to moc najit nelze, za koncovy ceny nikdo nejezdi.. jinak nase ceny nechapu.. proc z nemecka mne stoji 25kg balik 25 euro a mne stoji 600 s ceskou postou poslat 3kg balik
    ADAM
    ADAM --- ---
    jde o velikost. imho u 3kg balíčku už pplka bude levnější. online to jde zjisti za 40sec u ubou společností..
    KULA
    KULA --- ---
    Muze to znit divne ale ceska posta je nejlevnejsi. Jednou nekdo vymyslel, ze zjistime ceny postovneho. s DHL do Nigerie by to stalo 8k. s ceskou postou 1,2k.
    ADAM
    ADAM --- ---
    mam 30% slevu z ceniku PPL. muzu poslat kdyztak...
    TBC
    TBC --- ---
    Potreboval bych poslat asi 2-3 Kg balicek do Nemecka a jeste par dalisch baliku do nemecka, cim je to ted nejlevnejsi a bezpecne? Cim posilate vy?

Nema tady pripadne nekdo nakontraktovany ucet u DHL nebo UPS? Asi by to vyslo nejlevneji ne? Ze bych se za nejakou odmenu svezl? Praha, Diky za info
    THRASHER
    THRASHER --- ---
    HURA, pc hw shop vratil prachy po trimesicnim urgovani. velmi nespolehlive.
    ADAM
    ADAM --- ---
    btw - zrovna hdmi kabely mi přijdou levnější v čr než na DE...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAM: jak co něco je hned a na něco se čeká mám zkušenosti s obojím. každopádně doporučuji přímo DE a ne překupníka.
    144080
    144080 --- ---
    ADAM:
    KULA:
    dik! asi zkusim radsi rovnou ten dealextreme.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja kupoval asi věcí a přišli po měsíci a další dvě po dalším měsíci...
    KULA
    KULA --- ---
    ADAM: tak to zaboli... Ja mam realizovany 3 nakupy na De v vzdy do 7 dnu to bylo k vyzvednuti na poste.
    Naposled jsem tam kupoval HDMI kabel asi za 120kc a fakt parada.
    ADAM
    ADAM --- ---
    no, ja si objednaval z DE a dodani trvalo asi 2 mesice, takže pokud maj vše rychle...
    KULA
    KULA --- ---
    ADAM: spolupracovat nebudou, to si jen nejaky chytrak prehazel celou jejich nabidku k sobe a ted doufa, ze bude delat prostrednika. Kazdopadne, docela me prekvapuji ty jeho kanadske zivnostenske listy...
    ADAM
    ADAM --- ---
    de je ověřený, ale nevypadá to, že by tydle dva weby spolu spolupracovali..
    KULA
    KULA --- ---
    144080: tygriceny.cz jsou v podstate cele dealextreme.com a ten je preci jen overeny. A kdyz si neco objednas treba ve ctvrtek, mas to uz v utery.
    ADAM
    ADAM --- ---
    vypadá to jako podvod, ale paypal nebo paysec by měl být dost bezpečný, takže zkusit otestovat nakoupit prvně takto..
    nikdy jsem o tom webu neslyšel...
    144080
    144080 --- ---
    nema nekdo zkusenost s tygriceny.cz? web se mi zda na pohled podezrelej, mate me i to, ze platba jde jenom predem.
    EINSTEIN
    EINSTEIN --- ---
    Nema tu niekto skusenosti s nejakym armyshopom ktory by zasielal na Slovensko?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam