• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    FRAUD: tak to je drsny :(

No, ja mam dobry zpravy (mozna je to obvykle, ale ja jsem cekala, ze to skonci hur), Flamingopark mi zapomnel nabalit jeden otvirak v hodnote cca 90,- (po sleve :)), tak jsem jim napsala a obratem odpovedeli, ze se omlouvaji a poslou mi ho ... mozna to nejak dohledali v papirech (ze mi ho zapocitali do faktury a nevyexpedovali) ale ja jsem si spis rikala, ze tohle by jim mohl napsat kazdej, ze to zamitnou a prijemne me prekvapili.
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    LEFTY: lol, stalo se mi to samý - dvakrát. prostě si nech od threadless vrátit peníze, to je podle mě nejjednodušší cesta
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    LEFTY: to ze zasilka nema tracking jeste neznamena, ze to neni pojistene (nase doporucene taky nema a je)
    takze kdyz to neprijde, normalne jim napis, vratej ti penize (coz je zkusenost, delaj to)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    FRAUD: Ach jo, díky. Já vkládám naděje taky spíš do tý celnice, když je to z US. Jinak je pošta černá díra plná neschopných dementů co jsou rádi, že se naučili cestu do práce, takže nemám velký očekávání. Ale zásilku za $70 neodepíšu jenom tak. Informuji vás o závěru :-)
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    LEFTY: good luck! kupoval jsem neco pres eBay z D, zasilka nedorazila, odesilatel mi poslal i cislo baliku z nemecky posty, dohledali jsme ze to posta dorucila Ceske poste, tam byl i zaznam o prevzeti tohoto baliku s timto cislem z nemecka, ale dalsi zaznam uz neexistoval .. nemecka posta to odmitla resit, protoze to predala cesky poste jak mela a ceska posta to neresila protoze nenasli zaznamy - a ve stejnem duchu znela i odpoved na vyplaceni pojistky, sice byl balik poslan z nemecka pojisteny, ale protoze to predali cesky strane, tak dal za to zodpovida ceska posta .. a opet ty samy kecy..... takze s ceskou postou fakt vyborny zkusenosti! no preknousnul jsem ztratu asi 50€ protoze jsem nenasel zpusob jak to vyresit...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    otázka - co dělat se zásilkou z US, která nedorazila, a evidentně se zasekla/ztratila někde cestou? Je to z Threadless, už jsem u nich nakupoval víckrát, takže vím, že to poslali, jak tvrdí.
    Zásilka nemá bohužel tracking, posílána jako běžná pošta.
    Jakej proces by mohl být na poště? Byl jsem už na místní a tam to prý nemají.
    Můžu nějak požádat dohledání na celnici?
    Díky za rady.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    http://www.happypet.cz/

sice krmivo, co meli skladem, nakonec nebylo, ale nabidli alternativu, nebo vyckani.. zbytek nakupu bez problemu (krmivo jsem zrusil uplne).
    DEBBIE
    DEBBIE --- ---
    budu objednavat zitra z pacsun.com pokdu se chce nekdo pridat
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: nebudete nekdo objednavat neco z amazon.com ? .. bych se pripojil s objednavkou ...
    EGO
    EGO --- ---
    Niekto so skusenostou s britskych shopom s hodinkami? Ohclock.co.uk
    EXX
    EXX --- ---
    mate nekdo zkusenosti s obchodem digex.cz?
    GIO
    GIO --- ---
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    GIO: Mě zaujal tenhle - http://modcloth.com/ Z pohledu UX naprosto brilantní :)
    GIO
    GIO --- ---
    shanim do casaku tipy na webove obchody(nejlepe moda, doplnky, ale neni to podminkou)
    nemate nejake tipy? klidne podporim nove ceske projekty, ale nepohrdam ani zahranicnimi obchody - ty ale musi posilat do Cech.
    diky moc za pripadne reakce!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ALEXIS: potvrzuji, v listopadu sjem objednávala v pátek, v pondělí byl balíček na poště, teď druhá objednávka, v pondělí, tak uvidím, kdy dojde ten
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    vyborna skusenost s http://www.bookdepository.co.uk/
    knihy su lacne, maju casto nejake zlavy, postovne sa neplati, okrem vianocneho obdobia je dodavka rychla... cez vianoce sa mi stratil jeden balicek, pisala som im mail, obratom mi to poslali znova a na poziadanie i zmenili adresu dodania... :)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    moje zkušenost z threadless je nákupově pozitivní, nicméně kvalitativně jsou mi mnohem bližší trička z designbyhumans.com. naposledy jsem nakupovala na threadlesu asi 15 triček, všecko měla být dámská XL, ale dohromady to bylo tak pět typů trik, skoro žádné příjemné a pružné, některá vypadala spíš jako S pánská a tak podobně. mě to nenadchlo, už jedině DBH, se kterýma nebyl žádnej problém a chodí rychle. ty fakt doporučuju :)
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    s threadless já mám teda příšerné zkušenosti
    dvakrát jsem nich objednávala, dvakrát se objednávka někde záhadně ztratila a nenašla. peníze mi pokaždé vrátili, ale až tak po měsíčním urputném mailingu... never more
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    absolutne v pohode zkusenost:
    www.asos.com
    www.scoutdoor.cz

specialni pochvala za customer service - vyrizovani zasilky do treti zeme a dalsi atypicke pozadavky:
    www.threadless.com

vyrizovani reklamace pro rodinneho prislusnika na www.tchibo.cz:
    nadstandardni ochota pri vyrizovani reklamace a financnich zavazku s ni spjatych .-)
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    SENIN: paypal byl uz vubec nepruchozi .-)

jak pise jeden z tech typu v 'pribezich s americkym orlem': 'a kdyz mi konecne ty veci dorazily, mohlo me potesit snad uz jedine to, ze jejich velikosti by sedely jen nekomu o moc tlustsimu a mensimu, nez jsem ja sam' .-D
    sorry za ten rant .-) bylo mi to nak treba
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam