• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    http://www.sluchatka.net - obchod, jak má být. Nebudu tady ADAMovi moc lichotit, ale servis je prvotřídní, a ceny lahůdkové.
    HOMO_ALIENS
    HOMO_ALIENS --- ---
    Chysta se nekdo objednavat z pacsun.com? Rada bych se pridala, kdyztak posta, dik
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    LEFTY: no mně je pokaždý vrátili, ale stálo to dost hádání a hodně vytrvalosti (samozřejmě z mé strany)
    (vtipná věc je, že jsem na tom nakonec vydělala, protože se za tu dobu hezky změnil kurz koruny vůči dolaru :))
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    RUDIEE: threadless prostě vrátí prachy?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    a nebo to neposlou kazdemu a cekaj kdo se ozve :-)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    FRAUD: tak to je drsny :(

No, ja mam dobry zpravy (mozna je to obvykle, ale ja jsem cekala, ze to skonci hur), Flamingopark mi zapomnel nabalit jeden otvirak v hodnote cca 90,- (po sleve :)), tak jsem jim napsala a obratem odpovedeli, ze se omlouvaji a poslou mi ho ... mozna to nejak dohledali v papirech (ze mi ho zapocitali do faktury a nevyexpedovali) ale ja jsem si spis rikala, ze tohle by jim mohl napsat kazdej, ze to zamitnou a prijemne me prekvapili.
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    LEFTY: lol, stalo se mi to samý - dvakrát. prostě si nech od threadless vrátit peníze, to je podle mě nejjednodušší cesta
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    LEFTY: to ze zasilka nema tracking jeste neznamena, ze to neni pojistene (nase doporucene taky nema a je)
    takze kdyz to neprijde, normalne jim napis, vratej ti penize (coz je zkusenost, delaj to)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    FRAUD: Ach jo, díky. Já vkládám naděje taky spíš do tý celnice, když je to z US. Jinak je pošta černá díra plná neschopných dementů co jsou rádi, že se naučili cestu do práce, takže nemám velký očekávání. Ale zásilku za $70 neodepíšu jenom tak. Informuji vás o závěru :-)
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    LEFTY: good luck! kupoval jsem neco pres eBay z D, zasilka nedorazila, odesilatel mi poslal i cislo baliku z nemecky posty, dohledali jsme ze to posta dorucila Ceske poste, tam byl i zaznam o prevzeti tohoto baliku s timto cislem z nemecka, ale dalsi zaznam uz neexistoval .. nemecka posta to odmitla resit, protoze to predala cesky poste jak mela a ceska posta to neresila protoze nenasli zaznamy - a ve stejnem duchu znela i odpoved na vyplaceni pojistky, sice byl balik poslan z nemecka pojisteny, ale protoze to predali cesky strane, tak dal za to zodpovida ceska posta .. a opet ty samy kecy..... takze s ceskou postou fakt vyborny zkusenosti! no preknousnul jsem ztratu asi 50€ protoze jsem nenasel zpusob jak to vyresit...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    otázka - co dělat se zásilkou z US, která nedorazila, a evidentně se zasekla/ztratila někde cestou? Je to z Threadless, už jsem u nich nakupoval víckrát, takže vím, že to poslali, jak tvrdí.
    Zásilka nemá bohužel tracking, posílána jako běžná pošta.
    Jakej proces by mohl být na poště? Byl jsem už na místní a tam to prý nemají.
    Můžu nějak požádat dohledání na celnici?
    Díky za rady.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    http://www.happypet.cz/

sice krmivo, co meli skladem, nakonec nebylo, ale nabidli alternativu, nebo vyckani.. zbytek nakupu bez problemu (krmivo jsem zrusil uplne).
    DEBBIE
    DEBBIE --- ---
    budu objednavat zitra z pacsun.com pokdu se chce nekdo pridat
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: nebudete nekdo objednavat neco z amazon.com ? .. bych se pripojil s objednavkou ...
    EGO
    EGO --- ---
    Niekto so skusenostou s britskych shopom s hodinkami? Ohclock.co.uk
    EXX
    EXX --- ---
    mate nekdo zkusenosti s obchodem digex.cz?
    GIO
    GIO --- ---
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    GIO: Mě zaujal tenhle - http://modcloth.com/ Z pohledu UX naprosto brilantní :)
    GIO
    GIO --- ---
    shanim do casaku tipy na webove obchody(nejlepe moda, doplnky, ale neni to podminkou)
    nemate nejake tipy? klidne podporim nove ceske projekty, ale nepohrdam ani zahranicnimi obchody - ty ale musi posilat do Cech.
    diky moc za pripadne reakce!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ALEXIS: potvrzuji, v listopadu sjem objednávala v pátek, v pondělí byl balíček na poště, teď druhá objednávka, v pondělí, tak uvidím, kdy dojde ten
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam