• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MAGGIE: To musí být chyba někde na tvé straně

MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    NTR23: mne to pise furt toto: "There has been an error processing your request"
    MRTVY_KENNY: fajn, ja si totiz uz pripadam jak totalni dement.. 8. 12. objednano, pak mi pred Vanoci prijde email, ze to bude az 10. 1., kdyz to ani 13. 1. nedorazi, tak pisu dotaz, jak to s tim vypada, nacez me ujisti, ze urcite na zacatku pristiho tydne to poslou a je patek a furt nic
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MAGGIE: cekali.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MAGGIE: funguje
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    jak chapete frazi "zbozi Vam bude odeslano zacatkem tydne"? kdyby vam toto nekdo napsal minuly tyden, cekali byste, ze to uz v cca tuto stredu budete mit doma? (objednavka v CR)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    NTR23: ach jo.. blbne jim asi web :(
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Doubleshot.cz
    Káva doubleshot - česká pražírna výběrové kávy
    http://www.doubleshot.cz

Pro milovníky kávy, kvalitní zboží. Nyní jsme objednával již potřetí a to kávovépředplatné. Ihned se ozvali zpět, jestli chci ještě lednovou kávu, nebo počkám až na únorovou. Rozesílají totiž vždy na začátku měsíce a objednával jsem asi patnáctého.
    Perfektně vedený blog.
    Takhle se má dělat business. Je vidět že je to baví.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    Mobily Ostrava Poruba
    http://www.mobilyostrava.cz/

muzu doporucit, objednaval jsem telefon, kdyz byl ve stavu "na ceste", obratem nabizeli jinou barvu, kterou meli skladem, odmitl jsem. za dva dny volali, ze maji moji barvu, domluvili se na dodani. zbozi i baleni bylo ok, jen manual byl k trochu jinemu typu (carkove kody na krabici jsem nekontorloval, jestli souhlasi, mobil i prislusenstvi bylo komplet a ok).
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ENTENTYKY: tak ja jsem pocitala s tim, ze kdyz napisou az 10. ledna, tak ze to prijde 10. ledna.. ;)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: takze potvrzuju NEGATIVNI zkusenost s eshopem svet-her.cz

8.1 jsem jim napsala email, proc mi skoro po mesici (kdy na webu stale stalo "VYRIZUJE SE") stornovali objednavku a ani mi za celou dobu nedali nijak vedet, ze je treba nekde nejaky problem a hadejte co? zadna odpoved.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    MAGGIE: no mne je to fuk ;)
    ja jen, ze nikdy jsem na tu vec (samozrejme) nespechala - to ani nejde, kdyz clovek pocita preden s takovou dodaci lhutou - tak mi bylo fuk, jestli to poslou za 4 tydny, za 5 nebo za 6
    ani jsem to nesledovala, kdy jsem to presne objednala - proste nakonec prisel email, ze posilaj a pro me hotovo
    JOPS
    JOPS --- ---
    http://www.sportobchod.cz

objednal jsem si 5 veci (pondeli), ktere podle jejich webu byly skladem. Ve stredu jsem psal slusny email, kde to vazne, kdyz to maji vsechno skladem, protoze v pondeli ty veci celkem potrebuju... (posledni moznost prevzeti je patek...)
    Behem chvile prisel email, ze tasku nemeli skladem, ze ten den k nim jeste prijde a ze do patku to mam. Koukam ted (patek) na stranky a datum expedice je porad prazdne....

A tam jsem to bral jenom z toho duvodu, ze to meli skladem narozdil od jinych eshopu...

takze zatim nedoporucuju... a to na strankach maji, ze to je Obchod roku 2009/2010 hmmm
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ENTENTYKY: prave mi napsali, ze neni chyba na jejich strane, ze prej na strane dodavatele a ze prej pristi tyden.. no vzhledem k tomu, ze na to uz po tom vsem fakt nejak nejsem zvedava, tak uvidim, jestli tu vec jeste vubec od nich prijmu.. zkratka stve me, ze sami od sebe nedaji vedet, ze jako sorry, neco se podelalo, pockejte jeste, prosim.. takovyhle doprosovani mi v dnesni dobe, kdy by kazdy mel byt za zakaznika rad, prijde tak trochu nahovno (pardon) ;)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    asi se jim to nejak zpozdilo, no, mne vzdycky prijde email ve chvili, kdy to odesilaji .. ale je fakt, ze dny presne nepocitam ...
    whatever, jen chci rict, ze proste je tam to mesicni dodani +- a pri objednavce se s tim musi pocitat, neni to nic zvlastniho
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ENTENTYKY: ano, nejprve jsem objednala, prisel email, ze to registruji; nacez prisel za par dni dalsi email, ze pardon, ze az 10. ledna - jestli se nepletu, tak 10. ledna uz bylo a stale zadne echo, proto jsem jim napsala, jak to vypada s mou objednavkou a dosud zadna odpoved.. nevim, neprijde mi to jako profi jednani
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    MAGGIE: tam maj cca 4 tydny dodani, nez to vubec poslou (v tech akcich je to vetsinou i psany)
    v tomhle ramci mi zatim prislo vsechno bez problemu
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    bigbrands shopping club http://www.bigbrands.cz/

objednala jsem si u nich 8. 12. dve veci jako darek k Vanocum, dosud nic neprislo
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    POZITRON: tak to je masakr..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    COQUINE: osobni odber a platbu v hotovosti jsem si zvolila uz toho 14.12 a stalo se tohle
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    POZITRON: tak to je sila.. Ja tam pred Vanocema nakupovala, ale sla jsem si zbozi osobne vyzvednout, bez problemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam