• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    na netfox jsem nakupoval a bylo to v pohodě.

nejlepší je, když někdo je problémový zákazník, vrací zboží a ještě se diví, že ho to něco stálo a nadává na všechny kolem, jen ne hledat chybu u sebe...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Poplatky pri vraceni zbozi jsou logicke... Prebaleni, cisteni, usla zaruka, reinstalace atd.. se zadarmo neudela.
    HROBO
    HROBO --- ---
    bacha na netfox (www.netfox.cz). nekorektne jednanie, na odpoved na email cakate tyzden, pri vrateni zbozi si uctuju poplatky! TU NENAKUPOVAT!
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHADOWPILGRIM: postovny je ruzne, ale palka je CLO.... i kdyz tam jsou veci kolem 30$ coz je jeste pohoda
    SHADOWPILGRIM
    SHADOWPILGRIM --- ---
    Nemate někdo zkušenost s timhle shopem http://store.inkedmag.com/? Nebo vlastně vubec s US shopama? Kolik vychází běžně poštovny?
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    www.panpes.cz / objednavali sme akvarko, na webu oznaceno skladem. Nejdriv prisla sms, ze to pripravujou, o den pozdeji prisla sms, ze objednavka byla zrusena, s oduvodnenim v emailu, ze se omlouvaji, ze od noveho roku uz neposilaji akvaria a teraria pres dorucovatelske sluzby a ze to nejak zapomeli uvest v pondminkach na webu....
    SUZUKI
    SUZUKI --- ---
    www.bangbag.cz - chválím, rychlé doručení, dobrá komunikace, bez poštovného, navíc tam jdou sehnat balzámy Hurraw
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    www.hqhair.com - opakovane velka spokojenost, rychly dodani
    www.tchibo.cz - nedodrzeni terminu dodani, nemuzu doporucit, na me jsou 3 tydny proste dlouho
    www.mall.cz - opakovane vse ok
    www.knihcentrum.cz - doporucuju, rychle odeslani (i pred vanocema)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: tak na zaklade reference, kterou jsem napsala na heureka.cz, prisel mail z music city, omluvili se a nabidli slevu 15%, to ocenuju.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    Dárkové zboží, originální dárky, masážní a relaxační pomůcky - KupaShop.cz
    http://www.kupashop.cz/
    v kombinaci s kuponem ze slevoveho serveru ponekud zmatek. koupeny dva kusy jednoho zbozi. v nabidce bylo uvedeno, ze je treba poslat cisla kuponu mailem. poslano, nasledne prisla odpoved, ze i hesla ke kuponum. (jsem nebyl kazdy den na milu, takze to ponekud zdrzelo cely proces)

potom prisel jeden kus, napsani mailu - bez reakce, po protelefonovani teda slibil kontrolu + dohodli jsme se na zmene adresy (puvodne to mel byt vanocni darek)

pak se nic nedelo, takze druhy telefonat a nakonec uspech s tim, ze uz to posilali jednou, ale "na poste to necim polili a vratili".
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    POZITRON: včera jsem v music city byl. nejakej chlapik si tam kupoval mikrak, no nechtel bych bejt v jeho kuzi, prodavac mu vubec neporadil, chlapik samozrejme nevedel nic, takze si koupil lampovej, zcela zbytecne predrazenej mikrofon za 12k.. jinak me tam poradili vzdycky bez problemu, komunikace pres net jim ale trva dyl, to je fakt
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    POZITRON: To chápu, to by mě taky naštvalo ...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LUCKAZ: loni mi skoro po mesici cekani bezduvodne stornovali objednavku, aniz by mi to sdelili, to me fakt nasralo, protoze jsem zbozi chtela mit do vanoc, objednala jsem s predstihem a takhle jsem cekala zbytecne jak krava mesic a nakonec nic z toho. a kdyz jsem jim pak napsala mail, co to jako melo bejt, tak delali, ze o nicem nevedi, ze se nic nestalo a o co ze mi jako jde. no co to sakra je...
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    COQUINE: Já právě taky opakovaně ...

Jinak z poslední doby:

www.penta.cz - výborné zkušenosti, psala jsem jim, že jsem našla výrobek levněji v jiném eshopu, tak mi obratem paní odpověděla, že mi tu samou cenu nabízí taky, což se mi hodilo, protože si to navíc můžu vyzvednout v Praze

www.dobre-knihy.cz - tady je to tak 50/50, mají super ceny, možnost osobního odběru v Praze, ale uvádí na stránkách špatnou dostupnost - uvedeno bylo druhý den k odběru, nakonec to bylo k odběru někdy za týden; další zkušenosti lepší, ale dodací lhůta snad nikdy nebyla podle té uvedené; naštěstí kromě té první objednávky, kdy kniha měla sloužit jako dárek, jsem na nic nespěchala

www.happyzoo.cz - celkem dobrý obchod, zboží rychle připraveno k odběru, super ceny (dost odlišné než od těch na kamenné prodejně), kvalitní pochoutky pro psy, poměrně široký sortiment
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    LUCKAZ: ja uz to tu psala myslim loni - taky s nima mam (opakovane) dobrou zkusenost.
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    POZITRON: Já mám teda letos s http://www.svet-her.cz výborné zkušenosti, v neděli objednáno, v pondělí ráno přišel mejl, že si můžu hru vyzvednout, pak mi byla na žádost prodloužena i rezervace. Bylo to letos před vánoci, nějak kolem dvacátého, takže rychlost opravdu oceňuji :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Obchod s hudebními nástroji http://www.music-city.cz/ nedoporučuju

Dne 16.12 jsem objednala smyčec, 20.12 jsem do obchodu volala, jen abych se zeptala, kdy přibližně smyčec bude (a protože se na webu změnil stav objednávky z "vyřizuje se" na "žádná objednávka", což mě trochu vyděsilo). Pán na druhém konci drátu mi slíbil, že se zeptá kolegy a obratem zavolá, nezavolal, za cca 2 hodiny volám znova, tak se tedy uráčil kolegy zeptat (nezněl moc ochotně) a sdělil mi, že smyčec bude v prodejně mezi svátky a hned po Novém roce obdržím sms a mail, že si ho můžu vyzvednout. Stav "Žádná objednávka" je prý způsoben jen změnou vzhledu webu, ale vše je v pořádku, objednávka existuje. Dnes je 17.1 a nestalo se nic, žádná zpráva, smyčec nikde.

Podobná zkušenost jako loni s eshopem http://www.svet-her.cz
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    HUGGI: koupil jsem WD a na jejich strankach pisou:

Pokud váš WD produkt ("Produkt") nebyl zakoupen u autorizovaného distributora nebo autorizovaného prodejce společnosti WD, nebude vám poskytnuta omezená záruka.
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    DAWYT: tak budes reklamovat v servisu a ne u pixmanie..v cem je problem..na disky je vetsinou zaruka 3roky od vyrobce..
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    RETESKA: len doplnim ze su dokonca ochotny do objednavky pridat aj vec ktoru na shope nemaju ale vedia to normalne objednat u svojho bezneho dodavatela
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam