• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DROBNOST: to je naivní představa. Ve valné většině případů o reklamaci rozhoduje někdo na prodejně, značkový servis je až druhá instance - už jenom proto, že většina zákazníků odmítne zaplatit neoprávněnou reklamaci.
    DROBNOST
    DROBNOST --- ---
    pokud by prodejce zamítl reklamaci bez vyjádření autorizovaného servisu který má cerfifikaci pro opravy značkových produktů tak by bylo velice lehké toto vyjádření rozporovat, zatím nevím o značce která by umožnila prodejci poskytovat servisní služby pro svoje produkty
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DROBNOST: A proc ne? Kde je psano ze reklamace musi posuzovat nejaky autorizovany servis?
    DROBNOST
    DROBNOST --- ---
    prodejce si sám reklamace nezamítá, je to na základě vyjádření servisního střediska. V případě že přijde reklamace zamítnutá , tak buď je to oprávněné a nebo je možné zjistit kontakt na servis a informovat se, proč bylo zamítnuto,
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    KOC256: aha, no vidíš :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAGGIE:
    mi to jede i s WWW :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    TANTRAMAN: nemají tam to www, ale takto: http://guitarherostore.cz/
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BORDEAUX: Jo, nakupovala jsem tam už 3x a vždycky v pohodě.
    BORDEAUX
    BORDEAUX --- ---
    Máte někdo prosím zkušenost s Eshopem Botyk.cz?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    souhlasim, to si ale vetsina trollu v diskuzi vubec nema sanci uvedomit...

Soudne uz sme par veci vymahali a vzdy to dopadlo hrozne, dotycne sro vzdy slo do insolvence a zalozili si v pohode nove :D

Proste dokud si nekdo v realu nevyzkousi, jake to je neco soudne vymahat, neuveri...
    ADAM
    ADAM --- ---
    záruka v čr je velmi kouzelná věc. prodejce totiž může reklamaci kdykoli zamítnout a jediný možný opravný prostředek je soud.
    a soudy v čr fungují tak blbě a draze, že samotný advokát prohlásí, že kvůli věci za 2t se nemá cenu soudit...

čili ač z hlediska zákona je záruka velice přísná, tak nepoctivý prodejce může naprosto "čistě" a bez jakéhokoli problému s ČOI, veškeré reklamace prostě zamítat.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    TURBO:

utok typu phishing ti komp nicim nezasvini bych rekl..
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    FEDAJKIN:

pochopil jsi to spatne, uz nekolikrat jsem takto nakoupil v jinych podobnych levnych ceskych shopech, poslou ti to primo s ciny... pokud to tihle nedelaji pak nemam namitek a vyhrad :-)

LUCIASHECK:

nenech se vysmat, coi ti je v tehle pripadech uplne k nicemu, vetsinou tyhle shopy ani neuvedou validni kontakt na sebe :-)
    TURBO
    TURBO --- ---
    TANTRAMAN: tak to je celkem úlet, doma mám Avast, neměl problém, v práci za milionama fw i McAfee a taky nic :/ To abych si teda doma radši provětral komp, kruci ... dík.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    TURBO: normalne me tam mcaffe nepusti

This site is blocked.
    http://www.guitarherostore.cz/
    The content on this site violates the acceptable usage policy.
    An unacceptable security risk is posed by this site.
    McAfee Content Category: Phishing
    McAfee Security Rating: Red
    TURBO
    TURBO --- ---
    guitarherostore.cz - je to sice velmi specifickej a malej eshop, ale mě to jednání doslova vzalo dech:

- v pátek dotaz emailem na zboží, odpověď prakticky ihned "zboží je skladem a můžeme ihned odeslat"
    - v sobotu jsem si vyklikal objednávku
    - v neděli ráno mi přišlo potvrzení, že už je zabaleno a že se čeká na odeslání
    - v pondělí nepřišel potvrzovací email o odeslání, tak jsem si řekl, že ačkoliv velmi nerad prudím, tak když mi předtím napsali, že může být hned odesláno a navíc v neděli že už je zabaleno - dotázal jsem se, opět jen emailem, jestli třeba nemají chybku v systému
    - prakticky ihned přišla odpověď, že se omlouvají, že jsou zavaleni objednávkami, že zboží ihned odešlou další den a jako omluvu přikládají dárek
    - zboží odeslali v úterý, ve středu dorazilo, jako dárek "za zpoždění" bylo fajn triko (ke zboží za 4.500,- mi triko v ceně cca 2-3 kil přišlo fér, čekal jsem nějakou hloupou reklamní pitomost, ale přidali regulerní zboží, který prodávaj)

Zřejmě malej eshop o možná jednom-dvou lidech a to je to, co mě obecně baví - malá firmička si bude sakra hledět svejch zákazníků. Super a rychlý jednání.

Docela rád jim zadarmo udělám reklamu :)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    KAJJAK: Podle toho co sem pochopil to pošlou sobě a pak tobě, ale to je jedno. Podstatné je, že s nimi uzavíráš kupní smlouvu. Takže ti drží 2 roky záruku at chceš nebo ne. Pokud to má na živnost, ručí celmy svym majetkem, že dostojí svým závazkům. Nekupoval jsem tam, nemam zkušenosti s tímto shopem, ale v tomto ohledu je vše dané zákonem. Takže žádné "jen shrábne provizi" se nekoná.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KAJJAK: A od toho máme ČOI
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    FEDAJKIN:

ja prece nikde nerekl ze to delaji zakonne, proste ti to nechaji poslat z ciny a pak je nezajimas... ze to neni podle zakona cr je jim putna...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Ted mi napsali ze v plne vysi je jen blokace ale finalni strzeni bude jiz ve spravne vysi. No tomu rikam ze to je transparentni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam