JULIANNE: Take jsem zvedav na vysledky pilotazi. :o)
PHOB: Diky. :o) Jak rikam, k finale se blizi pouze podkres. Na zbytku planuji jeste pracovat. A co se loga tyce, beru za slovo ;o))
FENRIS:
DEVCAGER: Jak dlouho to trva je hrozne tezko rici. Delam na to s prestavkami uz od leta a vzhledem k tomu jak maji veci ruznou prioritu, tak je postupne zpracovavam a nejak nemam ten cas v oku. Ted jsem na to treba dva mesice nesahnul az tenhle tyden. Obecne se da rici, ze pracuju spis pomaleji nez rychleji :o) Nevim, s pripravama, zmenama a meziverzema v tom muze byt ke dvema tydnum prace.
YMLADRIS: To je prozatimni cast. Vzasade rozvrh planu neni jeste finalni a muze se lecos menit. Tedka nekdy by mely dobenout zkusebni testy a na zaklade jejich vysledku a zjisteni se to bude fixovat. Kolecka nejsou fluffy. Uplne chapu co tim myslis. Muj puvodni zamer byl udelat je jako takove bonbonky aby deti mely radost, kdyz na ne stoupnou. Ale stylove to neodpovida. Budu je muset poresit jinak.
BRAMBOREENA: Padaciho efektu bonbonku jsem si vedom. Budu to resit. Chtel jsem aby bonusy byly vyrazne a proto jsem je udelal jakoze plasticke. Bude to chtit ale zmenit.