• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    www.strixovo.cz
    rozbalit záhlaví
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: hern :) nedavno sem si po delsi dobe pustil robina hooda :)
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    STRYX: Připomíná mi to takovou tu pixeloidní iPhonovou hru Sword and Sorcery. Jo a chci to jako plakát na zeď!
    STRYX
    STRYX --- ---
    Jelen u jezirka

CAR2N
    CAR2N --- ---
    to loris logo je paradni! :)
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Nice :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Origami sovi lampionky

STRYX
    STRYX --- ---
    ESTEN: Tak, trocha psychedelie detem urcite neuskodi. :o) Ale spis jsem tim cilil na ucitele matematiky, kteri budou ve finale hru porizovat.

VOJTIDLO: Uz tam je, koukam ze jsem nalinkoval nejakou starsi verzi.

DRAKKA: Diky :o). Web se jeste resi, je toho spousta, co se musi zaridit. Zdroje jsou omezene.

DRAKKA: To neznam. Obavam se ze do nejblizsi ikei to mam nekolik tisic kilometru. :o) Ale dostal jsem tuhle bezvadne post it s mnoha druhy sov. Jsou tam i takova uzka nalepovatka do knih, takze ted, kdyz jima zatrhavam zajiamve stranky, koukaji na jejich konci sovi hlavy :o)
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    DRAKKA: Na webu se usilovne pracuje, zatim je to jen zachytny info bod v internetovem vesmiru. Spis jen takove souradnice, na kterých casem pujde i plnohodnotne pristat a kochat se smysluplnejsim obsahem :)))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    BRAMBOREENA: tak popisku jsem si ani nevsimla, to je ovsem bonus :-)))
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    DRAKKA: Krásný sovy a ještě krásnější popisek výrobku:

Základní vlastnosti
    - Klipsy mají různé symboly, které vám pomohou s organizací symbolů.

:D
    To psal zjevně někdo ve tři hodiny ráno.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    jinak tohle uz jsi zaregistroval http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30228676/ ? :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: hra vypada moc pekne, ale ten web lorisgames.cz vam nejak vazne...
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    STRYX:
    K tomu prvnimu obrazku - sla by vetsi mezera mezi "pro" a "vyuku"? Jako by tam nebyla.

Jinak moc pekne :>
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    STRYX: to je dobry! Deti znudene jednoduchou aritmetikou budou cucet na fraktaly a dusevne se tak pripravovat na budouci experimenty s lsd .)
    STRYX
    STRYX --- ---
    V Loris Games vydavame prvni hru na sve triko. :o) Jde o kostkovou hru, na ktere se budou deti ve skole ucit zakladni aritmeticke operace. Mam radost, ze se mi tam podarilo upichnout par fraktalnich krajinek.

STRYX
    STRYX --- ---
    Par fraktalu pro oziveni. Ten prvni je Alistairuv.

STRYX
    STRYX --- ---
    BRAMBOREENA: A hele :o) To jsem opet vubec netusil. Dik, za info :o)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Další nominace Stryxovy obálky Tajné knihy Šerosvitu, tentokrát na cenu Aeronautilus, bohužel zase neproměněná :( - je to pech, vždycky ti to o kousíček uteče :)
    Zde článek od Julianne: http://www.casopisxb1.cz/aktuality/festival-fantazie-2012/ (je to reportáž z Festivalu Fantazie, ceny jsou až na konci).
    STRYX
    STRYX --- ---
    Z kreslici seance s Alistairem, kde jsem si vyzkousel praci fakt bezvadnymi prapodivnymi inkousty. Obrazek se trosku slozite foti, protoze vetsina pouzitych barev mela metalickou slozku nebo byla mixovana s perleti, tak ta barevnost je jenom priblizna.

KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    STRYX: ma takovej spravne nepritomnej vyraz, asi moc hraje hry
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    KEMENTARI: Presne tak!
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    LEON_CHAMEAU: hustoň :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam