• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Priznam se, ze mi neco podobneho blesklo hlavou. Ale pak jsem usoudil, ze na to asi nemam tu spravnou produktivitu. Vetsinu veci tvorim tydny na preskacku, jak me napadnou dalsi detaily, tak je dodelavam. Takovy pristup je fajn na darky, ale na prodej to neni dost efektivni.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: nechces si zalozit eshop s tema krasnyma vecma?:-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Dodelal jsem ramecek k nedavnemu tuzovemu akvarelu.

STRYX
    STRYX --- ---
    Darkova krabicka.

MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    FALLIE: Jj, ty časy, kdy každý správný saracén nosil s sebou do školy dvě pravítka...
    Já měla luk, šípy a Albion, heč... Opravdický.
    (Na Albion mi bohužel jeden kamarád v zápalu hry šlápnul. Meč byl nenávratně zlomen, znovu skout se ho nepodařilo. Stříbřenkou natřený dřevo je ocel na baterky...)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    STRYX: "Herne, chraň nás!" - kdo by si nepamatoval :D A něco jsem se naběhal se dvěma pravítkama přížem na zádech jako Nasir ...
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    STRYX: ale jo, na PC to je. na Steamu:

Superbrothers: Sword & Sworcery EP on Steam
    http://store.steampowered.com/app/204060/

Díky za PDF!
    STRYX
    STRYX --- ---
    MERLKIR: Koukl jsem po tom SaS a vypada fakt zajimave. Na PC to ale asi neni, co? Plakat na zed umim jenom takhle v PDF. V nahledu to vypada nejak zubate, ale mozna je to jen spatnou interpolaci. Nevim. Snad to v tisku bude ok.

http://www.sendspace.com/file/iiaq4w

PHOB: Robin Hood byl zasadni serial meho detstvi. Teda, nez nam ho nase tridni na ZS zakazala, mrcha! :o) Meli jsme to jako poznamku pro rodice v zakovske, ze se na nej nemame koukat, protoze pak vyrusejeme a jsme ospale (deti).

MAEDHROS: :o)
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    When the horned one possesses me, I'm Herne. Herne The Hunter.
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: hern :) nedavno sem si po delsi dobe pustil robina hooda :)
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    STRYX: Připomíná mi to takovou tu pixeloidní iPhonovou hru Sword and Sorcery. Jo a chci to jako plakát na zeď!
    STRYX
    STRYX --- ---
    Jelen u jezirka

CAR2N
    CAR2N --- ---
    to loris logo je paradni! :)
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Nice :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Origami sovi lampionky

STRYX
    STRYX --- ---
    ESTEN: Tak, trocha psychedelie detem urcite neuskodi. :o) Ale spis jsem tim cilil na ucitele matematiky, kteri budou ve finale hru porizovat.

VOJTIDLO: Uz tam je, koukam ze jsem nalinkoval nejakou starsi verzi.

DRAKKA: Diky :o). Web se jeste resi, je toho spousta, co se musi zaridit. Zdroje jsou omezene.

DRAKKA: To neznam. Obavam se ze do nejblizsi ikei to mam nekolik tisic kilometru. :o) Ale dostal jsem tuhle bezvadne post it s mnoha druhy sov. Jsou tam i takova uzka nalepovatka do knih, takze ted, kdyz jima zatrhavam zajiamve stranky, koukaji na jejich konci sovi hlavy :o)
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    DRAKKA: Na webu se usilovne pracuje, zatim je to jen zachytny info bod v internetovem vesmiru. Spis jen takove souradnice, na kterých casem pujde i plnohodnotne pristat a kochat se smysluplnejsim obsahem :)))
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    BRAMBOREENA: tak popisku jsem si ani nevsimla, to je ovsem bonus :-)))
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    DRAKKA: Krásný sovy a ještě krásnější popisek výrobku:

Základní vlastnosti
    - Klipsy mají různé symboly, které vám pomohou s organizací symbolů.

:D
    To psal zjevně někdo ve tři hodiny ráno.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    jinak tohle uz jsi zaregistroval http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30228676/ ? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam