• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    FALLIE: Bezva. :o) Ja si teda snazim delat nejaky research pred kazdym obrazkem, protoze o piratech toho zas tolik pasivne nevim. Wiki to docela jisti: http://en.wikipedia.org/wiki/Women_in_piracy

Mohl bych jeste pozadat, jestli bys ten svuj prispevek mohl vlozit radsi s odkazem. Ty obrazky jsou silene plachty. Dik.
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Sextant je sexy.
    STRYX
    STRYX --- ---
    DARJEEL: No ta uplne prvni jeste projde faceliftem. U me je to holt udel prvnich portretiku, kdy teprve chytam vyraz do ruky, ze obcas nejsou uplne obstojne.

Potom se chysta jeste arabska piratka. Osobne bych mozna radsi persanku, ktere jsou mi kulturne sympatictejsi, ale jeste uvidime. Ideove pozadi zameru je mit ji jako postavu emancipovane zeny ze stredniho vychodu. Je to trochu orisek, se kterym si lamu hlavu poslednich par dni. Potiz je ve stereotypu piratky, ktera je na prvni pohled jakoby power-woman, ale ve skutecnosti je to ikonizovana muzska sexualni fantasie. Obzvlast takhle u arabky mi prijde, ze by stylizace do prvoplanove pritazlive bojovnice sla vlastne proti povaze puvodniho umyslu. V soucasne dobe mam vizi primerene zahalene postavy merici polohu lodi se sextantem.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STRYX: jj, Tymošenková je jasná... a... a... nebudou ještě nějaké sličné pirátky, prosím? 8-D
    STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Jmena se teprve davaji dohromady. Kenskeho pirata jsem mel pojmenovat ja a tohle me napadlo. Ostatni nejsou v me kompetenci. Na severskou "drsnoneznou" blondynu jsou zatim napady Brunhilda von Stein ci Johanna Hård.

BRAMBOREENA: Uces a nakonec mozna i celist jsem vzal od Tymosenkove, odtud mozna vychodni vyraz :o)
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    DRAKKA: já bych spíš tipoval Brunhilda Thorlaffssdotir:)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    DRAKKA: Nastěnka? :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: a ta se jmenuje jak?:-) jinak uz se na tu hru tesim, obrazky jsou zatim moc pekne :-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    Barack Mbumba

STRYX
    STRYX --- ---
    Dalsi pirati:

ISIS
    ISIS --- ---
    STRYX: mno, kdyz na ten portret koukam ,pusobi na me rozostrene. nekde to nevadi ,ale tvar bych priostrila.

ten dalsi obrazek uz ma i ostra mista ,napriklad ty skvrny ('punticky') dole po okrajich ,ta 'hvezdicka' co jde od pracky pres cerva ,zatimco cerv je rozmazany.. auta jsou rozmazana (ale u tech je to v poradku ,ta jsou vzadu :)

tak bych se s tim u tech piratu trosku vic vyhrala. at oko vi ,na co se ma zamerit :]
    STRYX
    STRYX --- ---
    Jinak speedpaint na tema: "A surpuissant worm fights with a sentinel in a car park."

STRYX
    STRYX --- ---
    ISIS: Jak to myslis?

VOJTIDLO: Vubec jsem to tak neplanoval. Ale mas celkem pravdu :o) Nejspis to bude tim, ze vzhledem k tomu, ze se ve stylizovanych charakterovych portretech necitim vubec jiste, tak jsem sahnul pro prvni obrazky po nejklasictejsich piratskych stereotypech, ktere byly po ruce. Vousac je +/- ten z obalky. Nejenom LeChuck, ale i takovy Long John Silver, Hook, Morgan ci Barbossa. Piratka sice pripomina Elaine kdyz na ni tak koukam, ale primarne je inspirovana modelkami z eshopu prodavajici piratske spodni pradlo... :o) Nicmene zda se, ze Monkey Island byl silny imprint. Myslim, ze ale jakmile nabydu trochu vic jistoty, v dalsich portretcich zkusim trochu deviovat.

STRYX: Tenhle post psala Veronika (pro prehlednost :o)
    STRYX
    STRYX --- ---
    VOJTIDLO: huhu, jeden z dalsich bude ten vousaty svalovec/ vojak co jsme Ti "likovali". vrnk
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    STRYX: Takze zatim takovy LeChuck a takova Elaine. Bude jeste Guybrush a clenove jeho posadky z jednicky? :)
    ISIS
    ISIS --- ---
    STRYX: pekne, jeste bych trochu 'zaostrila' na tvar :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Par piratu

STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Jak rika KERWIL, rychla karetni hra, kterou lze hrat i v mirne podrousenem stavu :o)

ISIS: Budu davat update. :o)

PHOB: Diky za nabidku, ozvu se :o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: taky se tesim co to bude zac, :)) kdyztak jsem otevren konverzaci a kritizaci :)))))))))))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam