• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    www.strixovo.cz
    rozbalit záhlaví
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    STRYX: jsou překrásné...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    STRYX: ty bys mel ilustrovat nejakou klasickou point'n'click adventuru...
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX: Zase tam jde o urcity semioticky drift, kdy transformace nekterych motivu drzi jistou kontinuitu napric obrazky.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Barevne skicy

STRYX
    STRYX --- ---
    YMLADRIS: :o)) Dobry napad.
    STRYX
    STRYX --- ---
    BRAMBOREENA: Diky :o) Icona chybi. Pracuji na tom tak prubezne, kdyz je cas. Urcite ji brzy doplnim.

SULINAR: Svetelnym zdrojem je hvezda, krystal na vezi v oblacne citadele. Potvory ji v knize ukradnou.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STRYX: napis tam ze zakazky jsou vitany a jaky typ spoluprace mas rad

jestli teda jo...
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: Super, jen přemýšlím jestli je to opravdu Slunce a nebo nějaká věž se zářícím světlem :) Dokonce to trochu vypadá jako svíce:)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Krásné to je! Ty vitrážové sovy se mi líbily už předtím, a sem přesně sednou. K sežrání! Hnedka sdílím.
    PS: nechybí hlavní stránce favicon? (při rozkliknutí obrázku se udělá z toho obrázku, ale u hlavní je prázdný list)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Take Tadaaa! .... Mam nove stranky! :o)

Strixovo obrázky - Jan Dřevíkovský
    http://www.strixovo.cz/
    STRYX
    STRYX --- ---
    KERWIL: Diky. :o) Za detmi melo byt v pozadi sidliste, odtud ty "panelaky". Nakonec myslim, ze to i funguje, protoze nad domy se tyci ta vzducholod a je to tudiz ohrozeni celeho mesta. Kdyby se vznasela jenom nad lesem, tak by byla mene zlovestna.
    WOODMAKER: Co se tyce svetelne logiky mely by ji vyrazneji porusovat pouze obliceje deti. Je to ale zamer. Koukal jsem trochu po referencich a ziskal jsem pocit, ze se to i pomerne casto dela, ze tvare hlavnich postav maji vlastni svetelnost, aby byly zretelne. Mala pozornost oblicejum deti byla jedna z vytek, tak jsem si dal pozor aby z toho nebyla nejaka Nocni hlidka ;o)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ty paneláky jsou tam rozhodně dobrý. Často nemívám moc jasno v těch odlescích světla od povrchů, ale to se mi vůbec nechce kritizovat, protože ta plastičnost a to vtáhnutí do děje, kontrasty, natočení každého z objektů, všechno to směřování ... rozhodně na to budou mít vliv i ty odlesky ... to má tolik úrovní, ze kterých se na to dá dívat, ... nevím, tohle je hodně kvalitní "mainstream".
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: No musim uznat, ze v tvem podani ani mainstream neni uplne standard :) Ta demonicka vzducholod nebo co to je na pozadi je super kontrast k tomu zaricimu slunci. Akorat mi tam moc nesedi ty "panelaky", ale predpokladam, ze pro dej maji zasadni vyznam. Jinak ale z titulky cisi atmosfera akce i tajemna, za me palec nahoru!
    STRYX
    STRYX --- ---
    A jeste titulni stranka. Nutno podotknout, ze narozdil od cernobilych obrazku, ktere jsem si jeste vicemene mohl pojednat jak jsem chtel, tenhle jsem dostal cely presne nadiktovany vcetne kompozice, prvku i detailu. Puvodne jsem ho chtel pojmout stylizovane ve 2d jako vitraz s barevnym sklem a durazem na outliny podobne jako je styl cernobilych ilustraci. Avsak pote co jsme se s nakladatelstvim pomerne neuveritelne zhadali, nemel jsem uz silu se s nima dohadovat jeste o necem dalsim a zachranit je tak pred jejich mainstreamovym vkusem. Po okrajich jsou orezove plochy a hrbet

STRYX
    STRYX --- ---
    K obrazkum pribyl jeste jeden novy, se vzdusnou bitvou.

STRYX
    STRYX --- ---
    Zda se, ze ilustrace k Vanocnimu pribehu jsou po dlouhych bojich konecne hotove. Takhle nakonec dopadly predelavky:

STRYX
    STRYX --- ---
    Zase par fraktalu. Zjistil jsem, ze malo-cim si po praxi tak zarelaxuju :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Maji verzi s anglickymi pravidly :o)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: a nevadi jim ze je to v cestine?
    STRYX
    STRYX --- ---
    DRAKKA: Deti to obecne bavi. Take jak se to hraje pri vyucovani je zabavnostne vdecne.
    CAR2N: Je to tak. Fotil to ID Hranicar, ktery to tam siri, predpokladam ze to chce dat do nejakych propagacnich materialu :o)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    STRYX: to je jak reklamni fotka! :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: jak se jim libi numerix?:-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    SULINAR: Diky :o) Pokud budu mit jenom trochu casu, mam dost chut se prave do te lode, nebo do nektere z krajinek pustit i v barve.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam