OMNIHASH: Pojem inflace mi něco říká, ale tobě očividně unikla jedna důležitá informace. Najdi deset rozdílů:
Ikarie 12/2009
Ikarie 01/2010
Zjistíš, že zvětšením rozsahu časopisu o 25 % se cena zvýšila o 102 %. Ekonomové by tomu řekli hyperinflace, politici měnová reforma, a vědom si toho, že nejprve došlo k onomu 102% navýšení ceny a teprve následně si redakce vydupala alespoň rozšíření, v kombinaci s tím, že se tak událo z měsíce na měsíc, bez nějakého předchozího upozornění, tak já tomu říkám zlodějina spojená s pokusem o vraždu Ikarie.
To je důvod, proč tvrdím, že Ikarie neposkytuje 2/3 slevu předplatitelům, ale stoprocentní přirážku kupujícím u stánku.
A když budeš chtít srovnávat časopisy, prosím, zkus započítat i barevnost a kvalitu papíru. Jestli najdeš na trhu ještě jiný měsíčník, který stojí při osmdesáti stranách tištěných na kolorovaném toaletním papíře stovku, tak ti tu Ikarii předplatím.
Mně fakt nevadí zaplatit stovku za časopis - mně vadí, že tady je to naprosto očividné sponzorování Mladé fronty, která bohužel jako nakladatelství/vydavatelství dost prasí.