• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HYPERIONIkarie / XB-1
    SWEDE
    SWEDE --- ---
    Je to ještě horší než jsem čekal. Prý "nového disgnu se ujal kreativní ředitel Mladé fornty Rné Decastelo". Chudák Ríša.
    Už na první straně se jim fotky připletly zcela nesmyslně k irelevantním textům. Hrůza...
    SIR_PHOENIX
    SIR_PHOENIX --- ---
    Jeste sem to nevidel a uz se desim...
    NAKOR
    NAKOR --- ---
    Prijde mi, ze layout obalky je nevhodny na tu velikost. Kdyby to melo rozmer A5, tak nereknu, ale takhle to pusobi falesne a prazdne jak topol vprostred lanu.
    SILVER
    SILVER --- ---
    Maj novýho majitele nakladatelství a ten si vydupal nový design a novýho grafika. A takhle to dopadlo.
    FCZBKK
    FCZBKK --- ---
    NAF: Uz ho niekolko krat zdeformovali a zprznili. Ale nemenili ho. Ten charakteristicky, zakladny a rozpoznatelny tvar tam vzdy ostaval.
    NAF
    NAF --- ---
    FCZBKK: Zda se mi, ze si sveho loga prilis nevazi, uz ho zmenili alespon ctyrikrat...
    FCZBKK
    FCZBKK --- ---
    Prave sa mi nova Ikarie dostala do ruk. Je to hroza. Zjavne je to reakcia na vyhrady voci predchadzajucemu Zhoufovmu (ucime sa s Photoshopom) layoutom. Akurat ze to nejak velmi nevyslo. Napriklad nechapem, ako je mozne, ze sa zbavili svojho "brandu" v podobe charakteristickeho nadpisu IKARIE a nahradili ho uplne nepatricnou Helvetikou.
    NAF
    NAF --- ---
    Mne se ta grafika nelibi, hlavne to opakovani textu (zvetsenym typem citat z povidky) mi prijde uplne ujety. Fakt se jim to moc nepovedlo.
    SILVER
    SILVER --- ---
    MAIMONIDES: je zatim jenim na stáncích, v MF si dali cca 14 dní volno...
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    No vidíte, a já to ještě nemam:)
    SILVER
    SILVER --- ---
    Jelikož jsou MF lemry, tak nám ji nedodali na krám, ale na grafiku si stěžoval sám šéfredaktor I.
    F508
    F508 --- ---
    Tak co rikate na novou upravu ? :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SWEDE: nudné to bylo. Taknějak od začátku jsi mohl odhadnout o co půjde. To neni dobré znamení.
    Kýč to byl.. porada oficiálů, fráze o zabíjení.. všechny ty kecy byly až příliš "cool", nepravděpodobné. A ještě jsou k vidění všude. Klišé to bylo formálně(použité vyjadřovací prostředky), obsahově teda taky, ale to už může být věc názoru. Požaduji po scifi tolik co po všem jiném.
    Viděl jsem to u Kulhánka, viděl jsem to ve více povídkách v Ikarii(ale jména si nevzpomenu). Sestup boha do hmoty je dost častá záležitost. Zabíjení taktéž. Zkombinování né tolik, ale stále dost.
    SWEDE
    SWEDE --- ---
    MAIMONIDES: nudné se mi to nezdálo, kýč je věc názoru, o klišé ve sci-fi nemá cenu se bavit a neoriginální ? Kde jsi to už viděl ? Od koho je to opsané ?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Nemám téměř slov neb jste mi je vzali:)


    SWEDE: O tom to jistě je a je to neoriginální, kýčovité, klišovité a nudné.
    NAF
    NAF --- ---
    Ja zase mivam nekdy pocit, ze Neff to pise na zachode 10 minut pred uzaverkou na toaletni papir, protoze si mysli, ze jemu projde uplne vsechno a ctenari si pred tim stejne sednou na zadek.
    FCZBKK
    FCZBKK --- ---
    NAF: Ja osobne zacinam mat pocit, ze Neffovi sa ten stlpik uz nechcelo pisat, tak to zanho pise nejaky mladas a Neff sa pod to len podpisuje. Nebol by to zdaleka prvy pripad takejto literarnej symbiozy.
    NAF
    NAF --- ---
    Dvorana zvrhlosti je opravdu uboha. Zejmena tech par dilu s bojovymi tramvajemi, to uz bylo uplne silene. Je videt, ze to proste pise z musu. Zakazane technologie byly docela dobre, byt se v nich projevovala silna Neffova proti-ekologicka obsese.
    FCZBKK
    FCZBKK --- ---
    SWEDE: Mne osobne Dvorana zvrhlosti pripada chaba co sa tyka napadov a dost kostrbato napisana. V porovnani s niekdajsimi Zakazanym technologiam (alebo ako sa to volalo) je to proste ubohe. Nema to iskru ani stavu.
    SWEDE
    SWEDE --- ---
    MAIMONIDES: co je špatně na té Dvoraně zvrhlosti ? Já mám pocit, že tento díl je o úspěchu projektu CETI, kterému se podařilo nalézt boha. A následně se lidstvo pokusí jej zabít. (Když se to podařilo už jednou před dvěma tisíci lety, tak proč ne teď). Nezdá se mi to nečitelné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam