Takze ve strucnosti - na tokovouhle otazku v podstate jednoducha odpoved neexistuje. Nevim, co by jsi chtela delat, jaky mas vzdelani, zkusenosti, co muzes nabidnout?
Ja zil s manzelkou par let v Londyne, pak nas to prestalo bavit a tak jsme odesli sem. Manzelka tu ziskala praci. Jsme tu skoro rok a jak jezdim za praci primarne do Brightonu. Sehnat tady praci je o hodne tezsi myslim, nez v Londyne (fluktulace lidi, cizinec s prizvukem to tam ma v zacatku trochu snazsi - tady uz je to vic "anglicky" a hlavne mensi, takze znamej znamymu atd. Pracovnich prilezitosti min, neni to tu ta dynamicky.
Jinak Brighton je stejne drahej ne-li drazsi nez Londyn, oproti jinejm mensim mestum v Anglii. To je taky dobry promyslet (blizko Londyna a u more, takze sposta bohacu tu ma baraky na vikend a pak spousta lidi za praci jezdi kazdej den do Londyna (vyjde na £100 tydne + travel card po Londyne)
Studio flat nebo malej one bedroom flat vyjde s poplatkama do £1000. Hodne mala garzonka pak i za £800 a min, mas-li stesti a neocekavas vyssi standard. Pak je moznost share house, pokoj tak za £500.
Jinak ono to co vidis na gumtree v realite vypada tak trochu jinak... Byt jsme tu hledali asi mesic.