• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    DNNA: takze spis nejezdit jo?
    DNNA
    DNNA --- ---
    BADHORSE: ted je to tu bida, ale da se najit jak prace tak ubytovani.
    HIGHLIFE
    HIGHLIFE --- ---
    W2: krutej landlord :)))) povidky malostranske po anglicku :))
    KFF
    KFF --- ---
    A uz mate katze? A uz jste udali nejaky miniPampy? Jsem se snazila na jedno ukecat rodice, ale vypada to blede...
    KFF
    KFF --- ---
    Huuuuu 7 sisters zacinam se tesit!!:)) A na Kiplingovu zahradku:)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    rt_fish: hele jannis maso normalne ji akorat s nama si ho nedaval ... vegos neni
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    tyjo kazdy mi tady mluvi o brightnu....je to tam fakt tak super?? da se tam neco sehnat za job?? ubytovani atd??
    W_2
    W_2 --- ---
    tak uz sem na jamesce:))
    uploaduju jak zbesilej...
    novy fotky ze 7sisters, DahyTrip...
    a je nam HOTHOTHOT sem zapomel fotky home, tak asi zejtra...
    W_2
    W_2 --- ---
    no jasne, tu mame nejradsi vsici, ale ted sem negde ve starejch Lanes a je to tu napicu, pudu na jamesku....
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    W2: ))) no voe este aby ho popelari odirali o tezce vydreny kacky! navic takovyho zonglera:)

kam chodis? ja vetsinou chodil na st. james str. do ty po levy strane (kdyz jdes nahoru od obchodaku) a ten akcni arab odnaproti parkrat vystartoval, aby mi ukazal, ze jeho inet cafe je stejne dobry. argumentaci o zablokovanym pravym cudliku mysi nebral:) anebo kdyz je cas tak bbc samozrejme...
    W_2
    W_2 --- ---
    kua tady to je zasrany ftp..... sem chtel dohodit dalsi fotky a totalne sem rozesral fotogalerii, pac tu to ftp jede, jak gdyz nejede a este prejmenovava cestou fajly... kuakuakua.... tak za chvili z jiny internetofky nahazim photos, hmm, pul hodky?:)
    KFF
    KFF --- ---
    W2 --- --- 16.37:01 22.6.2005: :))))))))))))))
    W_2
    W_2 --- ---
    RTF: no tak momentalne je nas tam vegetarianu rek bych vetsina, minimalne v kuchyni...
    a dobroty, to jako joooo, vcera mi headchef daval pruvodni cestu skrz jidelnicek, takze kupa ochutnavek, kua, sem se pak nemoh ani pohnout:)
    W_2
    W_2 --- ---
    Ze vcerejska:

Takze, prave sem videl, kdyz sem si pokuroval na balkone v 1.00AM neco, co mi dalo podnet k nasledujicim radkum...
    Nas landlord, Mr.Collin je na prvni pohled slusny, temer typicky anglicky zjevem ve veku okolo 50let. Cca 2-3 dioptr. brejle, temer dohola az dohola, standard. naky slusny kalhoty a tricko s par knoflikama a kapsickou. Vlastni nakyho novyho Mercedesa, takze i na anglany dost... rekl bych primo univerzalne seriozni clovek. Po par dnech jsme ovsem vsichni pochopili, ze je to trosku jinak...
    Jednou si prisel jen tak zeptat, jestli je vsechno v poradku, my jakoze ok, pohoda, blabla a on zahlednul na stole lezici jeden jonglovaci kruh, tak se ho hned chyt a jakoze -zonglujete? -ne, to mame od kamose -ja jo -fak? a s nakym drmolenim ho do jedny ruky popad, do druhy kondicioner na vlasy, co lezel na stole taky a este naky tekuty mejdo bo co a zacal s tim zonglovat:) Narez...byl nakalenej, ale slomu to!
    Jindy prisel v lehce podnapilem stavu s pifkem v ruce pro najem. Dal jsem mu rentu a on -dejte mi book, bo neco... -what??? -tuzku a neco. Popadnul obycejnou tuzku, kus papirku z trhaciho malyho blocku na konci odtrzenej total nakrivo:) a na nej tou tuzkou napsal: Pay L120,- /podpis/Colin ... vzal to do ruky, podal mi to a konstatoval -This is your receipt! ... To uz sme tu fakt padali na zem v zachvatech smichu po jeho odchodu z mistnosti se slovy -Are you happy here? Everything ok?:)
    Dneska vypravel Sase, kdyz ho potkala s balickem karet na chodbe a ptala se, jestli karbanii, bo co ty karty? ze, nee, ja kouzlim s kartama!
    A aby toho nebylo malo, tak se vratim k tomu dnesnimu cigarku na balkone... Uz par dnu, tyden-dva mi prijde divny pocet odpadku pred barakem. Ted, v 1.00AM vidim po predchozim gangsta miitingu nakejch typku pred barakem Mr.Collina, jak vyjde pred dum, koukne kolem, vybere popelnici pred domem a odpadky odnese do jinych za rohem, aby se po dvou minutach vratil s prazdou...
    Mr.Collin!!! Are you happy here? !!!:))) to je bosss:))
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    w2: z fff nosil janis vytecny dobroty nahodou:) i kdyz v tyhle 27 (nebo kolik) let stary vegetariansky restauraci byl jedinej vegos a ostatni kuchari si z nej prej delali prdel...

udrzujte more tam kde je, ja se tam fakt dohrabu:)
    W_2
    W_2 --- ---
    a ja se furt nikomu nelibim :((
    teda jednou jo, nakymu teepkovi, co chtel naky drobny:)

No kde bych delal, foodforfriendz... zase kua kuchyne.... ale musim vydelat naky kacky na karu, tak bohuzel hrnce,panve,kastroly...jedeeeeem:))
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    jojo brighton rulezz;)))
    vivid: taky se mi to stalo :)) zapadla sem s kámošem, už ani nevim, jaks e ten klubík menoval, jen vim, že to bylo po jedenáctej, přece jen už jich moc otevřenejch nebylo...šla sem tam s kámošem, hnedle se tam líbil nějakýmu týpkovi:)))
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    hehe : ))
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    :)))

w2: jasne voe, zadny predsudky, zeptej se dahyho, jak ho stamgasti (i personal) v barley mow obletovali:)
    VIVID
    VIVID --- ---
    w2:tak jsem stastne zpet z Brightonu, se omlouvam ze sme se neozvali, ale to pocasi predem vylucovalo jakoukoliv jinou aktivitu nez valeni se na plazi pod slunecikem, a vecer jsme byli tak vyplivnuty, ze jsme zapadli do prvni hospody u hotelu. Az pozdeji se ukazalo ze to je Gay bar a ne vsechny rostenky jsou to co se zdaji byt..... No Aspon ze tam meli levnej chlast zeano.

btw: hledali tam personal za bar takze mozna kdybys poridil nejaky pekny hadriky tak....
    MARTIA
    MARTIA --- ---
    kampak? pochlub se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam