Ze vcerejska:
Takze, prave sem videl, kdyz sem si pokuroval na balkone v 1.00AM neco, co mi dalo podnet k nasledujicim radkum...
Nas landlord, Mr.Collin je na prvni pohled slusny, temer typicky anglicky zjevem ve veku okolo 50let. Cca 2-3 dioptr. brejle, temer dohola az dohola, standard. naky slusny kalhoty a tricko s par knoflikama a kapsickou. Vlastni nakyho novyho Mercedesa, takze i na anglany dost... rekl bych primo univerzalne seriozni clovek. Po par dnech jsme ovsem vsichni pochopili, ze je to trosku jinak...
Jednou si prisel jen tak zeptat, jestli je vsechno v poradku, my jakoze ok, pohoda, blabla a on zahlednul na stole lezici jeden jonglovaci kruh, tak se ho hned chyt a jakoze -zonglujete? -ne, to mame od kamose -ja jo -fak? a s nakym drmolenim ho do jedny ruky popad, do druhy kondicioner na vlasy, co lezel na stole taky a este naky tekuty mejdo bo co a zacal s tim zonglovat:) Narez...byl nakalenej, ale slomu to!
Jindy prisel v lehce podnapilem stavu s pifkem v ruce pro najem. Dal jsem mu rentu a on -dejte mi book, bo neco... -what??? -tuzku a neco. Popadnul obycejnou tuzku, kus papirku z trhaciho malyho blocku na konci odtrzenej total nakrivo:) a na nej tou tuzkou napsal: Pay L120,- /podpis/Colin ... vzal to do ruky, podal mi to a konstatoval -This is your receipt! ... To uz sme tu fakt padali na zem v zachvatech smichu po jeho odchodu z mistnosti se slovy -Are you happy here? Everything ok?:)
Dneska vypravel Sase, kdyz ho potkala s balickem karet na chodbe a ptala se, jestli karbanii, bo co ty karty? ze, nee, ja kouzlim s kartama!
A aby toho nebylo malo, tak se vratim k tomu dnesnimu cigarku na balkone... Uz par dnu, tyden-dva mi prijde divny pocet odpadku pred barakem. Ted, v 1.00AM vidim po predchozim gangsta miitingu nakejch typku pred barakem Mr.Collina, jak vyjde pred dum, koukne kolem, vybere popelnici pred domem a odpadky odnese do jinych za rohem, aby se po dvou minutach vratil s prazdou...
Mr.Collin!!! Are you happy here? !!!:))) to je bosss:))