• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    HGO: oumajfakingod:]]
    HGO
    HGO --- ---
    B_KOMPLEX: mno, puvodni receptura je tusim z crossu ;]]
    GOG23
    GOG23 --- ---
    spravce je frajer !
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    takže pondělky a středy open ? hej GEE jdeme zejtra?
    PAPAPRU
    PAPAPRU --- ---
    PULPANEK:nerentuje )))...jak jsem rekl,nepotrebuju z toho ani korunu ale nechci to doplacet...takže když si to v utery a ctvrtek nevydela ani na martina tak dikycau(o elktrice ani nemluvim)....sam vís,ze si chodite pinknout v pondeli tzn,ze v utery ste zmlaceny a jebete na to )
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    PAPAPRU: vcera jsem si byl pinknout a oni jsou uz jen pondelky a stredy. Nerentuje se to?
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    B_KOMP: no to musel bejt kokot! ja ho snad ani nechci znat
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    hele,jako lejt ty voci vymyslel prosimvas kdo?trochu debilni napad ne?:]]
    teda sem neco zaslech,ze v tom mozna ma prsty naka redbull loby:),ktera v sobotu prachsproste zatahla!nelol!!!
    FERU
    FERU --- ---
    DEEBON: Jak originální:)))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    SBTR: presne tyjo . . . . a aby zase HNZD nepicoval ze nic nedelam pro scenu a nejvic picuju:)) , tak tady sem si (vim jeste neni unor, ale uz sem se nemoch dockat) dovolil takovej navrh:)) Kdybyste to nekdo chtel vysvetlit, nebo nedejboze prelozit (treba do anglictiny), tak se mi ozvete do posty jo? Kdybyste me nahodou chteli upozornit, ze je to dost krecovite prelozeny, tak radsi taky do posty ale pomalu se uz strecujte na banan! :))

"Savez-vous où est votre adolescent à 5 heures du matin? Les jeunes, les choses ont changé. Aujourd'hui, la question est, pour les parents, il est 10 heures, savez-vous où les enfants est yor? Certains disent qu'ils viennent chercher de la drogue, la danse et le martèlement sale musique techno."

. . . . jo a jeste dodam, ze kdo prvni pozna z ceho to je, tak at mi to taky napise do posty (at mi to tady nezasirame nakejma medialnima mrtkama furt) a kdo to uhadne, tak at me tam dneska najde a zanotuje mi to do ucha. A ja tady pak v pondeli vyhlasim viteze a pepa da jeho fotku do zahlavi! :))
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    1KA: myslis ze me pustej?

RSZ: tywoe nechces po me, abych te tady ted zasvetil do kontextu, ze kteryho tahle hlaska vyplyva zejo? To bys hlavne musel komplexne pochopit citovy vazby ktery Elvis choval vuci svoji matce ( treba jak ji koupil toho Cadillaca vis ne? ) a dalsich x soucinitelu, ktery vsechny dohromady vytvorily tenhle fenomen :D . . . . se bojim ze na to jeste nemas roky abys to pochopil :DD
    SBTR
    SBTR --- ---
    zaplat panbu za samantu....do nedavna 2+ za mesic........

v unoru si prosvistime francouzstinu decka!

les éjectés / 01 / 02 / 2008 ! nezapomente
    RSZ
    RSZ --- ---
    DEEBON: hele az tam pudes tak mrkni u elvise na napic "me dare to rock" myslis ze je to korekt?:)
    1KA
    1KA --- ---
    DEEBON: staci, ze reknes, at s tebou pocitaj az na obed ne? ;)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LEMUR: hon si picu! :) tohle uz je mensi krec - tvoje verze je takhle pochopitelna i pro me a to znam Samantu teprv par dni!

SBTR: Pepo sorry woe, ja uz to povazoval za vyreseny, ale evidentne se tady Samanta zakousla do rance vicero lidem! . . . . . . Tywoe ja jenom doufam, ze kdyz se tam dneska prijdu podivat, tak ze tam nebudu muset zusta do tech 10 dopoledne, nez moje rodice napadne si polozit otazku kde vlastne jsem :)))
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    DEEBON: tak samozřejmě, že lidi co to neznaj to neoceněj, naopak je napadne třeba to co tebe.. něco na tom rozhodně je, to uznávám. jenže tyhle lidi si můžou víšco..;))

YORICK: no to sem fakt na mysli neměl, protože mi to vůbec nic neříká .)) ale kdybych to chtěl popsat cizim nesrozumitelnym slovem, tak tohle by mi asi přišlo docela fajn .))

a Pepovi se nedivte, ten text prostě svádí k nějakýmu využit. sám sem před nějakym tim měsícem dělal v rámci svejch grafickejch etud tohlecto ,))

WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    kucka ja tu krec uplne cejtim!;]]
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LAMEUR: pointu uz sme poresili se SBTR na icq, nicmene porad trvam na svym ze takhle vytrzeny z kontextu to je - s ohledem na pepu i samanthu - hodne krecovity :))
    YORICK
    YORICK --- ---
    LEMUR: mas na mysli tzv. hezitacni pauzy? souhlasim, ale nechal bych je tam, bylo by to pak mozna "prirozenejsi".
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    zrychtek jedine
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam