• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEEBONCASTA CLUB LIBEREC / 2.3.2010 / LIQUID SOUND
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    DEEBON: tak samozřejmě, že lidi co to neznaj to neoceněj, naopak je napadne třeba to co tebe.. něco na tom rozhodně je, to uznávám. jenže tyhle lidi si můžou víšco..;))

YORICK: no to sem fakt na mysli neměl, protože mi to vůbec nic neříká .)) ale kdybych to chtěl popsat cizim nesrozumitelnym slovem, tak tohle by mi asi přišlo docela fajn .))

a Pepovi se nedivte, ten text prostě svádí k nějakýmu využit. sám sem před nějakym tim měsícem dělal v rámci svejch grafickejch etud tohlecto ,))

WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    kucka ja tu krec uplne cejtim!;]]
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    LAMEUR: pointu uz sme poresili se SBTR na icq, nicmene porad trvam na svym ze takhle vytrzeny z kontextu to je - s ohledem na pepu i samanthu - hodne krecovity :))
    YORICK
    YORICK --- ---
    LEMUR: mas na mysli tzv. hezitacni pauzy? souhlasim, ale nechal bych je tam, bylo by to pak mozna "prirozenejsi".
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    zrychtek jedine
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    neasi:]
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    a vůbec...rychta pyčo

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LEMUR: hh dobre ty
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    DEEBON: jako nedostudovanej anglista-lempl ti to navíc můžu lehce vysvětlit, jde o to, že je to přepis mluvenýho slova - a u toho je naprosto bežný vynechávání, opakování slov, vkládání jinejch ("like", "kind of" ,....), plus všelijakecjh zvuků ("ermmm") a je to samozřejmě daný bezprostředností mluvenýho projevu, kterej pak zapsanej díky tomu působí nesourodě až zmateně, nebo gramaticky špatně a nelogicky... :-)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ;))

protože je to text songu od Samathy Fu, hroznej hit..... copak bys překládal hitovky beatles třeba? všichni žijem ve žlutý ponorce, ó, žlutý ponorce ? :))
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ja jen nechapu proc je vsechno v anglictine ty rehabe :-)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ten text je v uplně v pořádku, nevim co se vám na tom nezdá.. strašný hovna tady
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: to s tim prece nesouvisi :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    GOG23: a ze ty nepoustis jenom cesky pisnicky vole:)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    SBTR: a proc to tam vlastne neni cesky pepo? ;-)
    SBTR
    SBTR --- ---
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    DEEBON: nešlo o "scénu" blbě jsem to napsal .Nechci to tu dál rozmazávat ale myslel jsem to spíš "kdo nic nedělá nic nezkazí" čest
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    nejlepsi sou banany v cokolade!
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    HNZDD: zas co bych neudelal pro scenu :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam