• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    VACKY
    VACKY --- ---
    HARALD: ouuu :/ je to horsi nez mocovy kameny? nebooo zanet mocovych cest? :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    VACKY: Démoni čůraj napalm :-)
    DARION
    DARION --- ---
    Darion si to nechává projít hlavou, ale už toho asi moc nevymyslí - vzhledem k tomu, že nakonec prozradíme spíš méně, než více, abyste to měli ve hře zajímavější, tak se dozvíte málo zítra a spoustu až po závazném výběru strany (nebe, peklo, smrtelník).
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    VACKY: Zítra. Darion si ho ještě nechá projít hlavou :), ale už je napsanej.
    VACKY
    VACKY --- ---
    btw bude uz zverejnenej ten backround? nemuzu se dockat
    VACKY
    VACKY --- ---
    mno to semzvedavej co nakonec ve hre bude za zbrane :) aby andele nepobihali se svecenou vodou a strikacima pistolkama :) a pro demony me nak nic nenapada, snad jen ten napalm :) to by se to zvrhlo v hru na zhare a hasice :D
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    Horkou novinkou jsou napalmené meče, přeci.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZMYJKA: Palmenne mece jsou plamenne mece co jedou na suche palmove listy? No to se neni co divit... andelske hordy uz davno presedlaly na napalm, ne?
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    VACKY: Palmenné meče jsou tak zastaralé...
    VACKY
    VACKY --- ---
    FIONOR: treba bude andely chvalit azirafal plamennym mecem :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ZMYJKA: V případě Andělů docela fajn, u démonů nic k závidění (hlavně když bude chválit Velkej Šéf. Od starýho rohatce by uznalé poklepání po rameni mohlo bolet. ;-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    VACKY: Pochvala před nastoupenou jednotokou :).
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    DARION: Ha, tak to nebudeš muset stát na hlavě, já jsem taky pro :).
    VACKY
    VACKY --- ---
    DARION: co budou odmeny? treba karta cheat jako v munchkinu? :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    DARION: Hurááááá! Konečně nebudu looser, když budu kašlat na zlepšování dovedností a expy. Vždycky jsem si říkal, že každou situaci musím vyřešit se základními dovednostmi (obdoba MacGyverova nože) a nakonec mě utřel nějaký Munchkin, který většinu hry jen expil a boostil skilly.
    Rovnováho vítej!
    DARION
    DARION --- ---
    MODRYTOM: Jsem rád, že tohle říkáš, protože já jsem z nutnosti na posledních několika DI všechno řešit elektronicky tak zpruzený, že bych nejraději nechal jen ten DInyx a vůbec nic jiného. Ono totiž ani dovedností nebude tolik, aby to stálo za to, a nebudou expy (bude jiný systém odměn). Tiferet by tudíž byl jen na posílání reportů, a určitě by bylo jednodušší dělat to skrz DInyx. Harald už zkouší, aby na tom DInyxu měl každý svůj vlastní osobní klub, do kterého by měl přístup on a orgové, a tam by s námi dotyčný prostě mluvil.
    Reporty navíc nebudou: Dnes jsem dělal to a to a mluvil tam a jednal tam... Bude nám úplně stačit: Akce, kterou jsme ohlásili včera, se povedla.

A jsem dokonce takový fanatik, že budu stát na hlavě, aby se přes mobil jen dohadovaly schůzky, žádné informace se nevyměňovaly elektronicky a dokonce i ty mobily nepůjdou použít vždy, protože z Pekla do Nebe se fakt nedovoláš.
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    ZAPPO: Veřejné (a některé tajné) informace o nebi, pekle a lidech už jsou prakticky hotové, už se jen dolaďují podrobnosti.
    HARALD
    HARALD --- ---
    MODRYTOM: aha. to je geniální myšlenka. tohle rozhraní už existuje, aspoň na straně nyxu.
    tady je klub jednoho takového pluginu: [ plugin Chat - vývojový klub ]
    MODRYTOM
    MODRYTOM --- ---
    HARALD: Vyvléct..., no tiferet nese stopy mojí krve, potu a slz, ale v nakonec je to jen nástroj a my všichni jsme prach a v prach se obrátíme. Náročné věci by měly být dělány co možno jednoduše a efektivně. Spotřebujemeli většinu energie na "administrativní rozměr hry", na hru už toho moc nezbyde... Pokud skutečně DInyx bude, bude mít alespoň určitě smysl napsat logovací plugin z DInyxu do tiferet, ať se zjednoduší život alespoň tímto směrem... (to teoreticky jde bez Nyxe díky tomu plugin rozhraní... předpokládám)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ZMYJKA: Skvele, drzim palce,at to klapne

FIONOR: Me elektronicka komunikace nevadila ve chvili, kdy se melo jen domluvit vetsi mnozstvi lidi na tom kde a jak se sejdou, jednorazove predani vetsiho baliku informaci, pripadne hromadne upozorneni, ze se neco stalo a tak.
    Naopak mi nevyhovovalo reseni VSEHO elektronicky, vcetne planu a hlavne jednani se spoustou lidi (neco jinyho je pro me uzavreni obchdou se znamym clovekem, kde se schazet jen proto abych mu dal papir s infem a on me taky a neco jineho je elektronicky vubec ustavovat nejaky vztah, kontaktovat se poprve atd).

PETRIUS: No, pokud to bude tak, ze kazdy bude por veskerou elektronickou komunikaci pouzivat tohle forum, tak ti reporty odpadnou uplne, protoze to budou mit k dispozici orgove sami. Coz by bylo super - psani reportu elektronicke komunikace me v obou mych DI HROZNE nebavilo a vadilo.

DARION: Souhlasim a podporuju:)

Celkove jsem na novej system zvedavej a fandim mu - ted jeste fandim nam, at se nam dostanou informace o lidech, nebi a pekle....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam