• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    FIN
    FIN --- ---
    LISBETH: oceňuji tvůj zájem a vřelou starost, ale nemusíš se bát. mám bratra, muahahahahaha!
    VACKY
    VACKY --- ---
    ale notak Stanley :D dyt di ty noviny zvladal tak bravurne:)
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    FIN: Možná, že už jsi poslední svého druhu...takže jestli není na čase si říct: "A sakra! Pozdě!" My lidi si ještě chvíli budeme spát na vavřínech a počkáme až katastrofa přijde za námi.
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    DRUI: já vím, že dělat noviny je zvláštní způsob masochismu... už jsem zapomněla, jak jsem do tří v noci psala noviny, abych mohla v sedm vstávat do práce - a po práci hledat, co do novin napsat. Ale proto to taky nechci dělat sama :-). A možná nakonec couvnu a najdu si něco jiného, klidnějšího.
    DRUI
    DRUI --- ---
    JIXIPEN: Jestli jsou to noviny/casopis, tak ani nahodou. Ne. Rozhodne ne. Muhahaha.. (+tik do leveho oka... :D )
    FIN
    FIN --- ---
    LISBETH: finy. poměrně endemický, přesto však ve střední evropě se vyskytující.
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Kdo tu pamatujete Pražské Astro a Světlanu Rakovou - přemítám o pokračování role. Ale chtěla bych nějaké ty spolupracovníky (minimálně 2) - preferuji i to, abych já nebyla ten, kdo to řídí, ale spíše ten, kdo s tím pomáhá (ale ne nutně). Okultní znalosti vítány. Zvláště znalosti různých systémů na téma nebe a peklo vítány dvojnásob.

(Když tedy nechcete ty lidi ve stylu Triumfálního centra víry...)
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    FIN: Který druh tady reprezentuješ ty?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SIHAJA: Strávil sem v německu nějakej čas a nějakej sem strávil i mezi němcema tady u nás, ale vživotě jsem je neslyšel zaměnit etwas za was.
    I když... s těma jejich dialektama bych se tomu vlastně až tak moc nedivil.
    FIN
    FIN --- ---
    GOBERS: naopak - budou na to přijděni včas a hezky zčerstva. ještě si budou hodně přát, aby mohli říci "kurva! pozdě!".
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    FIN: vědí, jen se jim to musí trošičku... připomenout...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    FIN: a reknou si... "kurva! pozde!" :-D :-D
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    SIRIEN: hele, taky nemluvíš spisovnou češtinou.... já už si hovorovost v němčině můžu dovalit ;-)

GOBERS: Tu was immer du willst.... Hab sie nie probiert und will drauf nichts ändern :-)
    FIN
    FIN --- ---
    MAIMONIDES: lidi vůbec nevědí, co je pro ně dobré. ale oni na to přijdou.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    FIN: Ty se nedistancuj, ty se strachuj o jejich dobro:)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIRIEN: Ale kdepak. To je Bärndütsch. To je jeste roztomilejsi. :-))
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    HARALD: Ne, to byla narážka na to že bych nerad hrál DI, v němž hráči hrající lidi budou hrát takovýhle magory

SIHAJA: etwas

GOBERS: A to je co? Holandština? Moje němčinářka tvrdila že holandština, to je jenom správně chrochtající podnapilej němec...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIHAJA: Heit Der scho einisch probiert? I däich, di "lidi" chüschtigen rächt guet!!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    nemuzete tady mluvit nejakou civilizovanou reci, kdyz uz tu mluvite?
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    FIN: Hab keine Ahnung, vielleicht was exotisches zum Essen...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam