Každé hlavní skupině sepíšu pohled na svět i hodně historických pokeců. Přidám, jak si mají z idey (která už stačí k registraci) vytvořit přímo postavu (vyberou si tři dovednosti a prohovoří s námi minulost). Budu na tom dělat přes víkend - v týdnu naneštěstí pracuju a mám toho dost...
Kdo se zaregistruje na DInyxu, už uvidí základní pravidla.
Raději se jen zaregistrujte jako smrtelník, anděl či ďábel a zbytek s námi prohovořte přes DINYX. Netvořte si žádné postavy se sáhodlouhými historiemi a rodokmeny - spíš nám tím svážete ruce, než abyste nám pomohli - s tím počkejte, až dostanete ten zbytek papírů. Pak si teprve užijte. :)
Celkově však historie bude hlavně historie - důležitý bude dnešek.
A prosím, nemyslete si, že smrtelníci budou na odstřel, a nebojte se je hrát. Jsou to ty nejdůležitější postavy ve hře. Andělé a démoni nemají důvod existovat, když se aspoŇ někdo nerozhodne být člověkem. :))
Tohle je apel i na skupiny andělů a démonů - doporučuji, abyste nebyli všichni jen andělé, ale abyste měli domluvené i nějaké smrtelníky. Hodně vám to ulehčí život.
Poslední věc: Na většinu filozofických otázek si najděte odpovědi sami. Já budu krčit rameny a odpovídat: "Co jsem vám chtěl říct, už jsem řekl."