• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    OLAPH: Jak co, něco je póvl... Ale je to hlavně inspirace na jména, nemusíte to zas tak prožívat s konkrétními příběhy, stejně je to v každé mytologii jinak.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OLAPH: tyhle severani maj' furt neco
    OLAPH
    OLAPH --- ---
    to nejsou zrovna radovi democi/andelicci...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Inspirace pro některé nešťastníky (ale kdyžtak se radši před registrací zeptejte, jestli už jméno není obsazeno nebo jestli nejde o někoho, jehož příběh už máme využit):
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_demons
    http://www.angel-guide.com/names-angels.html
    DARION
    DARION --- ---
    Co se mě týče, já prostě dal raději výpověď. :)
    A moje žena je taky organizátor, Karnal. :)
    Spánek mi obecně moc nevyhovuje - ať si mě chytí, když fakt musí.

Ještě jsem nedělal měsíční hru, ale ten záběr mi není cizí. :)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    NATHAELEN: Jak pro koho ;-) Ale uznám že se kombinuje.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    SINHIRIELL: mám k tomu jedinou výhradu - náhrada spánku neprobíhá ve formě alkoholu, ale vysokých dávek kávy, kofoly, energy drinků a jiných povzbuzovadel
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    SIRIEN:
    Z mé zkušenosti platí toto:
    1) Práce se fláká aby se dalo organizovat, před šéfy se mlží
    2) Organizuje se na směny
    3) Partnery/prtnerky třeba zapojit ať neremcaj
    4) Spánek se na měsíc vypouští, popřípadě se dospává nahodilým způsobem usínání kdekoliv kdykoliv. Nahrazuje se alkoholem.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Hm... můžu mít na orgy, i ty minulé, malý dotaz?

Jak proboha během hry stíháte školu, práci, partnery/tnerky a, a to by mě zajímalo nejvíc, spánek?
    Mě stačí když organizuju něco většího na nějakym conu a obvykle to stačí k tomu, abych se nevyspal...
    DARION
    DARION --- ---
    No, tak jsem právě dokončil pravidla tvorby postav všech tří ras a snad i většinu pravidel jejich fungování.

Pokud to nejsou samé blafy, tak to teď projde skrz ostatní orgy a předložíme vám to.
    DARION
    DARION --- ---
    Několik andělů a démonů jsem požádal o přeregistraci jejich účtů na DINYxu. Prosím, ještě jednou: registrujte se pod svými herními jmény, ne pod přezdívkami.
    Netýká se smrtelníků, kteří si na Světě mnohem snázeji užívají jisté anonymity. Vy se registrujte, jak chcete.
    HARALD
    HARALD --- ---
    FREKIM: ostatní uživatelé vidí o ostatních
    - pár nepodstatných technických informací (které ještě nechám zredukovat, čas posledního loginu ostatní nemá co zajímat)
    - to, co sám napíšeš do svého infa (v Osobní -> Nastavení)
    - veřejné položky tvého notepadu

organizátoři navíc vidí
    - veškeré informace, které jsi uvedl při registraci
    - pár technických informací jako právě e-mail
    FREKIM
    FREKIM --- ---
    Mam dotaz k DInyxu. Jake jsou kazdemu pristupne informace o uzivateli DInyxu? Bude videt email a jine info, nebo pouze jmeno a nic vic?
    HARALD
    HARALD --- ---
    DARION: Přesně tak. Jen jsem ti chtěl ušetřit prohledávání slepých uliček. :-)
    DARION
    DARION --- ---
    Zdánlivě off-topic, ale vlastně vůbec ne: Potřebuji za sebe náhradu do své stávající práce. Měl jsem končit na konci února, ale ten, co sem měl nastoupit místo mě, to odřekl. Dělal jsem celkem pohodovou, i když občas nárazově (vánoce) hektickou práci skladníka v malé knižní distribuci jménem Seqoy. Patří to Jiřímu Pavlovskému, pokud ho znáte. Dělám od pondělí do čtvrtka od 9-16 hod, v pátek od 9-13 hod. Plat řeknu zájemcům v poště.
    Ideální by byl zodpovědný člověk schopný občas přenášet balíky knih a comicsů. Jedná se o scifi, fantasy a comicsy - takže znalosti daného oboru a nakladatelů v něm vítané. Všechno se ale dá naučit. Snadno.
    Nepustil bych tu práci možná ještě nějaký ten čas, ale mám něco s rukou a nemůžu už nic nosit - a taky chci zkusit psát na větší úvazek.

Takže pokud chcete, abych měl na DI dost času a nemusel nic odfláknout, pojďte dělat mou práci! :)
    DARION
    DARION --- ---
    HARALD: Díky, já to tušil - tím "nějak to změníme" jsem myslel, že si dotyční znovu zaregistrují to samé a my jim jen převedeme jejich osobní klub a přístup do dalších klubů na nové id. Dle mého odhadu minuta práce pro ně, dvě minuty pro nás. :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    DARION: Uživatelské jméno změnit nejde. Bude potřeba aby se tito lidé zaregistrovali znovu pod novým uživatelským jménem. Staré jméno jim pak můžeš zablokovat.
    DARION
    DARION --- ---
    Pokud k tomu nemáte dobrý důvod, schválený námi, registrujte se na DINyxu uživatelským jménem, které bude stejné jako vaše reálné (u víceslovných jmen stačí to hlavní slovo). Týká se hlavně andělů a démonů.

U těch, kdo se už registrovali, to asi nějak změníme.
    Anonymní komunikace na DINyxu poběží po jiných prostředcích, než po vašich osobních účtech.
    DARION
    DARION --- ---
    Ivana mě upozornila, že měla následkem mého včerejšího doporučení několik udivených zpráv v poště, takže:

Ti z vás, kdo už od nás mají schválené, co hrají, a nebyli upozorněni, že mají ve své skupině nedostatek smrtelníků, tak tam ten nedostatek nemají.

A ano, celkově se jednalo o doporučení, nikoli o nutnost. Hra se bude odehrávat ve třech oddělených rovinách, na Nebi, v Pekle a na Světě, a proto se šikne mít spřátelené síly na dvoutřetinové většině, nikoli jen na jedné jediné třetině.
    Ale není to nic, co by se nedalo uhrát až ve hře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam