• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    IORETH
    IORETH --- ---
    GREATDRAKE: Hajzlnáš, Hajzlváš a Hajzljeho, případně Hajzljehova :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TNT: Z Kamiliny rady plyne, že tu budou pobíhat andílci se jmény jako "Hajlznáš" a démoni se jmény typu "Kokoth", takže bych se nebál nezapamatovatelnosti.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TNT: Pratchetta sem netahej "0
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    FIONOR: To fakt vůbec nevadí, je to jenom inspirační... Klidně si to jméno můžete vymyslet, viz Kamilin popis.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ZMYJKA: Hmmm, zřejmě mám jiný zdroj. Což nevadí, různých apokryfních zdrojů je tolik, že se jmény by neměl nastat problém (pro ty kdo hledají).
    TNT
    TNT --- ---
    "To nás přivádí k nejdůležitější poučce pro pojmenovávání koček: nikdy nedávejte kočce jméno, které by vám vadilo vyvolávat o půlnoci před domem napjatým a ustaraným hlasem a bušit přitom lžicí do kastrolu. Také je dobré vymyslet něco krátkého a výstižného.
    Přesto mají Opravdové kočky obvykle dosti dlouhá jména, a to typu Vypadnivodcaďtymrcho, Mamípodpostelíněcoje a Novidíšnemělasesmiplístpodnohy. Opravdové kočky se nehonosí jmény jako Vincent Mountjoy Froufrou Chanoir IV., nebo alespoň ne nadlouho.
    Zvolené jméno by mělo být také dostatečně zvučné, aby se přeneslo bez potíží přes celou kuchyň v okamžiku, kdy se balíček s prvotřídními řízky začne kradmo pohybovat směrem k okraji stolu. Pro takový případ potřebujete slovo s patřičnou průrazností; zkušenosti ukazují, že Kuš! se hodí výtečně. Egypťané měli kdysi bohyni s kočičí hlavou, které říkali Bast. Teď víte proč."
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Jen ještě další k jménům

Démonská jména
    pokud bude končit na -ah (např. Seraah), -ial (např. Belial), -oth (např. Nambroth), nemůžete nic zkazit. I vaše vlastní jméno s patřičnou příponou může vyhovovat (Janoth, Martaah, Adonial). Když to nedokážete, něco vám přidělíme. Zde zmíněná jména ještě nejsou obsazena (zatím).

Andělská jména
    pokud bude končit na -áš (např. Zachariáš) či -iel (např. Floriel), nemůžete nic zkazit. I vaše vlastní jméno s patřičnou příponou může vyhovovat (Jonáš, Martiel, Kristiel). Když to nedokážete, něco vám přidělíme. Zde zmíněná jména ještě nejsou obsazena (zatím).

Je to výcuc s právě se tvořivších pravidel pro tvorbu postavy, ale usoudila jsem, že je třeba to napsat předem :)
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    PETRIUS: zatím stačí opravdu stručně popsat co jseš a kde a s kým budeš hrát - nemusí to tedy být všech 100 slov a nějaká závratná historie od narození do dneška.
    Bohužel tvé jméno bylo trochu zavádějící...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ZMYJKA: tohle jste měli udělat už dávno. Právě jsme dostal námitku na moje jméno...

A druhá věc je vyplňování stručné postavy, dokud se nenaloguju tak jí asi nebudu vědět, takže vám tam zatím píšu tužku... :-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    OLAPH: Jak co, něco je póvl... Ale je to hlavně inspirace na jména, nemusíte to zas tak prožívat s konkrétními příběhy, stejně je to v každé mytologii jinak.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OLAPH: tyhle severani maj' furt neco
    OLAPH
    OLAPH --- ---
    to nejsou zrovna radovi democi/andelicci...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Inspirace pro některé nešťastníky (ale kdyžtak se radši před registrací zeptejte, jestli už jméno není obsazeno nebo jestli nejde o někoho, jehož příběh už máme využit):
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_demons
    http://www.angel-guide.com/names-angels.html
    DARION
    DARION --- ---
    Co se mě týče, já prostě dal raději výpověď. :)
    A moje žena je taky organizátor, Karnal. :)
    Spánek mi obecně moc nevyhovuje - ať si mě chytí, když fakt musí.

Ještě jsem nedělal měsíční hru, ale ten záběr mi není cizí. :)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    NATHAELEN: Jak pro koho ;-) Ale uznám že se kombinuje.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    SINHIRIELL: mám k tomu jedinou výhradu - náhrada spánku neprobíhá ve formě alkoholu, ale vysokých dávek kávy, kofoly, energy drinků a jiných povzbuzovadel
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    SIRIEN:
    Z mé zkušenosti platí toto:
    1) Práce se fláká aby se dalo organizovat, před šéfy se mlží
    2) Organizuje se na směny
    3) Partnery/prtnerky třeba zapojit ať neremcaj
    4) Spánek se na měsíc vypouští, popřípadě se dospává nahodilým způsobem usínání kdekoliv kdykoliv. Nahrazuje se alkoholem.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Hm... můžu mít na orgy, i ty minulé, malý dotaz?

Jak proboha během hry stíháte školu, práci, partnery/tnerky a, a to by mě zajímalo nejvíc, spánek?
    Mě stačí když organizuju něco většího na nějakym conu a obvykle to stačí k tomu, abych se nevyspal...
    DARION
    DARION --- ---
    No, tak jsem právě dokončil pravidla tvorby postav všech tří ras a snad i většinu pravidel jejich fungování.

Pokud to nejsou samé blafy, tak to teď projde skrz ostatní orgy a předložíme vám to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam