• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Osobně doporučuji začátek o půlnoci na Hlavním nádraží. Bude to natolik adrenalinový zážitek, že to jistě nebude jen plynulý začátek hry.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    ZAPPO: Já si nasadím placku v 17:01 a budu procházet prahou jako archdrak-anděl a koho potkám, tomu utrhnu hlavu, protože hřeší.
    OLAPH
    OLAPH --- ---
    _ARTEMIS_: kamila
    TARI
    TARI --- ---
    rrrrr, to zní neodolatelně:-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZAPPO: Zítra v 18:45 na Karlově náměstí, když sestoupíš do pekla, se Ti dostane efektního začátku hry, včetně střev na kašně a mnohých dalších efektů.
    Takhle nějak jsi si to představoval?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Popravde, vic nez cas me zajimalo jestli se bude zacinat nejakou herni UDALOSTI a pripadne kdy se ji dozvime.

Protoze mozna jsem divnej, ale prijde mi, ze zacit hru tak, ze si nasadim placku a zacnu prochazet Prahou a hledat dalsi lidi s plackama je divny. Mozna divnejsi uz je jen to, v 17:04 oznamit orgum, ze delam obrovsky ritual "nez se hraci dostanou do hry" na ziskani tisice magu ze vsech studen v praze nebo neco podobne blbyho.
    Ale samozrejme, ze je mozny, ze hra bude zacinat individualne a ja jen jeste nemam zadny info (a treba zadny mit nebudu) - jen jsem proste mel pocit, ze zacit hru nejakym jasnym hernim momentem (otevrely se brany pekelne a nebeske voje se zritily z nebe, pripadne ze na Vaclavaku se otevrel portal ze ktereho vychazi mimozemstani s obzvlaste agresivni formou neviry....) by bylo mozna pro me peknejsi nez tak nejak zacit plynule...

A tak jsem se ptal jestli jsem neco neminul:)
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    OLAPH: a tvůj zdroj?
    OLAPH
    OLAPH --- ---
    pokud vim tak zitra v 17:00
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Ehm, mam dotaz - zacina zitra hra v nejakou hodinu nebo nejakou herni udalosti nebo si proste v prubehu dne, jak si je lidi budou tisknout;), budem nasazovat placky a pak cekat, az se neco stane?
    Nebo to je individualni a jen mam smulu, ze nic nevim ja?:))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SINHIRIELL: to je ale dobry napad!
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    AMBERAN: Každý dobrý nápad si zaslouží ránu kamenem do hlavy. :-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    AMBERAN: Tak ať klidně informuje, ale já na to jaksi momentálně nemám čas :).
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GOBERS: Ne - to je ve smyslu: Udelali jsme portál co má informovat o larpech, teď tam prosím napište své larpy aby naše snaha dostala smysl ;)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    AMBERAN: Jako ze aby zavideli? :-)))
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ZMYJKA: Informace nemusi byt jen naboroveho charakteru, ten portal ma hlavne informovat o larpovem deni...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRIEN: Myslím, že ani ne. Máme celkem optimální počet lidí na to, aby hra běžela (je to tak, žejo, Darione?) a nepotřebujeme žádné masové návaly pár dní před začátkem.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    [ RPG - celý širý svět ]

Jezevec tam postnul informace o tomto portálu: http://www.larpy.cz

Říkal jsem si třeba že by někdo více kompetentní než já tam chtěl dát o DI informace...
    DRUI
    DRUI --- ---
    :D
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    KUR** já se to vkládání obrázků na Nyx snad vživotě NENAUČIM. Používám furt PHPBB tagy a navíc ještě blbě... ach jo.

Deviantart, ID Oilcorner:

And Jesus spoketh:

'Sit your ass down and finish your coke, unless you want this to be YOUR last supper.'

(original painting: Supper at Emmaus by Caravaggio)

( http://oilcorner.deviantart.com/art/Tarantino-vs-Caravagio-79731231 )
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HARALD: Ja bych ani nerekl... koncept smrtelnych hrichu vezi hluboko ve scholastice a neni mozne ho jen tak vyjmout z kontextu a "aktualizovat". Cimz samozrejme nechci rici, ze by jmenovane veci nezaslouzily pozornost, snad i teologickou reflexi, ale ne timhle zpusobem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam