• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    HARALD: Někteří spravedlivější a jiní méně :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Na závěr přihodím fotku kompletního policejního sboru, který byl nakonci u výslechu. Pokud máte pocit, že tam někdo nepatří a že tam je někdo navíc, tak se mýlíte. Všichni na fotce jsou v tu chvíli policajti.

HARALD
    HARALD --- ---
    Nastoupil tedy psychický terror, v němž v různých podobách vystupovala maska králíčka. Teror králíčkem byl pak umocněn vbodnutím jehly s krví pana Štístka do žíly na noze s hrozbou, že pokud nebude spolupracovat, tak jí bude krev aplikována a bude pak propuštěna. Což jako celek zabralo a nastalo období příjemného povídání si.

SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    GOBERS: ten králík je zbraň! a já nejsem místí ;-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SIHAJA: Ženevské konvence platí pouze v situaci mezinárodního ozbrojeného konfliktu. :-p
    HARALD
    HARALD --- ---
    A výslech Sihaji. Ta byla uvázaná na posteli auto-popruhy, ruce měla poměrně volně, aby se daly lépe vrážet jehly pod nehty. Fyzické násilí se ukázalo jako nedostatečné, byť smajlíka, kterého jsme jí s pavoukem nakreslili špejlema na břicho, tam měla prý ještě druhý den.

HARALD
    HARALD --- ---
    Výslech probíhal tak, že jsem seděl na provaze a podle uspokojivosti odpovědí jsem na něj přenášel více váhy, nebo naopak jsem ji ubíral. Všimněte si na druhé fotce odlišné pozice SilentBobových rukou vůči kladce i významně jinak posazeným nohám. Tady už ví, co je to tančit na špičkách.

A na konci tohoto výslechu začala spolupráce pana Kožíška a pana Wolfa.

SEBEL
    SEBEL --- ---
    SIHAJA: To říkejte Vinklářoví...-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tak dvě fotky z výslechu SilentBoba. Na první je vidět celkové uspořádání. Uvázané ruce, provaz přes kladku přivázaný ke klice vzdálených dvěří. SilentBob si v tuto chvíli myslí, že to budeme hrát jenom jako, takže výraz v tváři má sice dramatický (to není vidět), ale třeba ani nestojí na špičkách.

SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    SEBEL: Králík je hnusnej a proti Ženevské konvenci :-P
    ELEYNE
    ELEYNE --- ---
    PAHAVASKA: Tomi, prý ta fotka nevyšla
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SIHAJA: Byl sem měkej... Příště dostaneš kinedril a masku králíčka!!!-)))
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    ZAPPO: jo perspektivní... hmm... :-)
    a ten druhý byl taky pěkné kvítko... žral si tam úplně klidně přede mnou verita sérum a já dostala jen 2 :,,-( zelenou a oranžovou :-)
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    Kdo byl ten mládenec, co fotil Štístka jak vleče Strossmayera do kanálu? Existuje ta fotka?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Hodím sem fotky z výslechu Silent Boba i Sihaji, ale až večer.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    SIHAJA: No co, pozadali jsme o nove perspektivni kadry, ideove prizpusobive, s pochopenim pro nutnost delat narocna rozhodnuti a hlavne spolehlive. Dostali jsme ty nejlepsi muze....
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    No spravedlnost fungoval nějak více aktivně až po půlce hry, ten večer co zmizela Vinklářová, tak jsem dorazila do Prahy... No a pak už bohužel nebyl moc čas na mojí infiltraci kamkoli...

Bohužel jsem si opravdu myslela, že je pan Stříbrný mutant, jinak bych s policií zkusila začít spolupracovat a třeba jí přesvědčit jací jsou mutanti nebezpeční a že by jim neměli pomáhat :-)... no ale to je zase co by kdyby...

Hmm... prej uklouzla v cele jo :-) No to asi těžko... tak jsem možná mohla vdechnout nějaký z těch zubů co jste mi vytrhli...
    Prej pomáhat a chránit... nevím kam se tam vleze sadistické mučení... že pane "SEBEL: a teď třeba bychom jí mohli rozdrtit koleno...."
    :-) a to nemluvím o sklepě pana Wolfa...

A fotky z výslechu?... Jste neslyšeli, že žádný nebyl? :-D
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SINHIRIELL: Odměna za hlavu... A tus tam nechal.-)))
    A navíc kterej pan B s těch všech?
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Rychlej šíp byl pan B.
    Oni ho k tomu dohnali, on chtěl jen rozdat nějaký vakcíny a prachy.

A hele, nemá bejt odměna za Olafsona pana B.? Asi se bude muset zastavit a vyzvednout.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LONEWOLF: já byl taková huba otevřená :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam