• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    Lina huba hole nestesti:

Nema nekdo z vas volny tento prodlouzeny vikend (sobota, nedele, pondeli) a nechce si zablbnout a uzit ve velmi netradicnim prostredi?

Jedna se o larp PASS (post-apokalypticka schizofrenni symfonie) a je to cisty postapo larp. Nicmene skupinka, pro kterou verbuji, by mela byt dost akcni a bojova.

Coby zbrane pripadaji v uvahu kratke manualy a mozna po domluve s orgy i neco vic, pripadne luky, kuse, praky a chladne zbrane jako na drevarny.

Postapo kostym dovedu bud nouzove pujcit nebo poradit, jak snadno a levne vyrobit.

Potreba je tedy jen chut (si) hrat, cas alespon dva dny z vyse uvedenych, aspon castecne akcni natura a ochota spat ve vybydlenych baracich kdesi v okoli Mimone 2-3 noci v odpovidajicim vybaveni (spaci vybaveni nepodleha postapo parametrum, staci mit moderni spacak).

Mimochodem, PASS obcas miva survivalovy charakter, protoze jidlo a voda je herni zalezitost a je potreba to sehnat ve hre...ale to vyborne prispiva k cele atmosfere.

Vice informaci v poste.
    DARION
    DARION --- ---
    Ano, je to tu. Hovězí je v žaludku.

Všichni jste zváni na křest, který proběhne příští úterý 29.6. nejprve v klubu Krakatitu, od 17:30, načež se (kolem 18:30) přesuneme do L8 klubu link:http://www.l8club.cz, kde bude sláva pokračovat.
    V L8 klubu cca od osmi vystoupí kapela Sukuba, v rámci jejíhož programu knihu pokřtíme podruhé.
    Čepovat se bude pivo Démon! (a Plzeň také)
    Během obou křtů bude k dispozici speciální číslovaná stříbrná série, která byla vydána v počtu pouhých 133 kusů.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Na stránkách Larpu Dům přibyla sekce "Otázky a odpovědi".
    http://sites.praguebynight.eu/dum/otazky-a-odpovedi

Přihlásit se můžete na adrese - http://sites.praguebynight.eu/dum
    DARION
    DARION --- ---
    Omlouvám se webghostům - vy si ještě chvilku počkáte...
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    ale my chudáci webghosti se tam neobevime co :*(
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ...už sem se bál, že se té knihy nedočkám :)
    DARION
    DARION --- ---
    Pro ty z vás, co hráli démonické DI (a snad i pro ostatní):

Už je to skoro tady, vyjde mi první díl Daemonicy - Hovězí v žaludku, který se jmenuje Pekelný nářez. Kniha vyjde cca za tři týdny.

Někteří z hráčů se tam najdou. Někteří až v dalších dílech. Druhý jsem právě odevzdal nakladateli.
    Předem upozorňuji, že postava Lilith byla příliš hotová už před DI, tudíž se od hrané verz ZNAČNĚ liší. :)
    Nergal možná trochu. :)

Křest v Krakatitu uspořádáme v úterý 29.6. od 17:30 - to bude pro veřejnost.
    Hlavní sláva pro přátele pak bude v L8 klubu, www.l8club.cz, kde také budeme mít knihu k dispozici se slevou přímo od nakladatele (i v limitované edici se stříbrným nápisem, pouhých 133 kusů!) a kde budeme tak dlouho, dokud nás nevyhodí! :)
    Mám předběžnou domluvu se skupinou Succuba, že na křtu vystoupí!
    Budeme točit polotmavé pivo Démon.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    Popusťte uzdu své fantazii - už za 14 dnů je tu larp Dům, ve kterém si můžete zahrát (téměř) cokoli.

Přihlašte se co nejdříve na adrese - http://sites.praguebynight.eu/dum

Kdesi v Praze stojí Dům. Vypadá docela obyčejně, oprýskaná omítka, střecha by potřebovala opravit a průčelí vyčistit. Poprvé byl postaven v době vlády Rudolfa II. Za svoji historii byl několikrát přestavěn, dokonce zbořen a postaven znovu od základů, vyhořel, byl dlouho opuštěný, zase ho opravili, zabydleli a tak to šlo znovu a znovu, stále dokola. Vystřídal řadu obyvatel, majitelů a institucí, časy dobré i zlé. Říká se, že v něm straší. Taky se říká, že se v něm děly strašné věci, vraždy a možná i něco horšího. Naposledy v něm nějaký čas fungoval Dům dětí a mládeže, ale teď už je nějaký čas prázdný – tedy alespoň zdánlivě.

Zvenčí vypadá Dům docela obyčejně. Ostatně ani uvnitř by si průměrný návštěvník nevšiml ničeho zvláštního. Ale přesto je Dům plný Obyvatel. Bytostí různého původu i charakteru, různých povah a vlastností, různého stáří i vzezření. Ale všichni Obyvatelé mají něco společného. Všichni patří k Domu a žádného z nich nedokáže spatřit běžný člověk. A ať už o tom Obyvatelé říkají, co chtějí, vně domu neexistují.

Žijí tu spolu, mají své půtky a neshody, své radosti i strasti, svou hierarchii. A více či méně je jim tu dobře. Tedy, lépe než kde jinde, zejména pokud vezmeme v potaz, že kdekoli jinde by přestali existovat.
    Ale přicházejí zlé časy.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ESTANOR
    ESTANOR --- ---
    Přátelé, kamarádi i Vy, co se neznáme... pojdte se dnes připravit na zítřejší zombiewalk a užít si dva flashmoby ve dvou dnech!

repast Akce Lžíce, věnujte tomu pozornost, díky

"V pátek, 14. května se sejdeme ve jménu Akce Lžíce pod Pražským Orlojem.

Přesně v 18.00, kdy orloj začne vyzvánět buďte připravení a mějte s sebou dvě (2x) lžíce.

Jakmile orloj přestane vyzvánět, vytáhněte z kapes svoje dvě lžíce a začněte!

Pomocí dvou lžic cinkejte, mlaťte, hrajte. Vytvářejte jakékoli hlasité zvuky, které lžícemi zvládnete vyloudit. A to vše po dobu jedné minuty.

A to vše k oslavám Akce Lžíce / Spoon Day

14.5. chceme zavést mezinárodní den Lžíce a tato akce je první z těch, které budou Lžíci oslavovat!

S heslem Ať žije Lžíce! se sejděme pod Orlojem a oslavíme svátek tohoto skvělého nástroje!

I lžíce si zaslouží svůj svátek!

(Vzhledem k naší snaze o zoficiálnění tohoto svátku je potřeba i Vaší snahy a dokumentace. Foťte, natáčejte video, zvuky, vše co vás napadne. A poté nám takovou dokumentaci prosím zašlete na náš e-mail akce.lzice@gmail.com)

I ty se připoj do Akce Lžíce!

Je to jednoduché a zvládne to každý! Na své párty, u sebe doma, nebo doma u někoho jiného.

Cílem této akce je vznik mezinárodního dne lžíce. Tento cíl jsme si vytyčili proto, že lžíce je jeden z nejdůležitějších nástrojů, které přispěly k přežití lidstva v kritických okamžicích.

Nebýt lžíce, svět by vypadal úplně jinak!

Proto navrhujeme stanovení mezinárodního dne lžíce! Datum navrhujeme na 14. května, kdy se datuje první doložené použití lžíce člověkem!

Většina potravin se dá jíst rukama, a co nesníte rukama, sníte lžící!

I národy, které většinu pokrmů konzumují hůlkami, potřebují lžíce.

Lžíce je mezi všemi nástroji používanými ke konzumaci ten nejmezinárodnější.

A proto - I lžíce má mít svátek!

Podpořte naše snahy, vyfoťte se se lžící a zašlete nám fotografii - buď do této skupiny, nebo na naši adresu akce.lzice@gmail.com!

POSLAT FOTOGRAFII JE VELMI DŮLEŽITÉ!!! POTŘEBUJEME PŘI ŽÁDOSTI O VYTVOŘENÍ MEZINÁRODNÍHO SVÁTKU DOLOŽIT ZÁJEM VEŘEJNOSTI O JEHO VZNIK!!!

Děkujeme předem za Vaši podporu! Vyfotit se se lžící v ruce a poslat nám fotografii je přeci tak snadné!

Ať žije lžíce!!!"

(Akce je vedená i na facebooku jako událost i skupina! Podpořme je)
    LEVI
    LEVI --- ---
    Vida, o Greenwar se zacina konecne mluvit, zatim v nezavislych mediich :-)
    http://www.klimaskeptik.cz/news/greenpeace-fyzicky-vyhrozuje-skeptikum/

(9.radek :-))
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    a mne taky ne :)
    Vzpominam si jak mi Kamila rikala, ze jestli kvuli mne jeste jednou Darion bude muset nekamv noci jet tak mne osobne zabije :)
    HAC
    HAC --- ---
    GREATDRAKE: Mel jsem te policii naservirovat i podruhe, jako ze jsem mel prilezitost.
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Hm, tak tebe jsme taky neměli rádi! :)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    DARION: Dovolil bych si oponovat, ta benzínka na Hajích přesně o půlnoci byla moje:-))))
    DARION
    DARION --- ---
    GREATDRAKE: Tehdy jsem tě fakt nenáviděl. :)
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    jj to bylo jiz davno :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FIN: No, to se ani nečekalo - neb to nereferuje k leprechaunské bandě, ale k ekoteroristické organizaci GreenWar, která je už hodně let stará. To byly doby vyhazování benzínek do vzduchu, vlkodlaka v řadách policie atd.
    FIN
    FIN --- ---
    tak to prrr. nic takového si nepamatuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam