• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    Lze změnit minulost? A když jste uzamčeni ve dni, který se zopakuje několikrát, můžete změnou situaci zlepšit a nebo zhoršit?

To vše a ještě více se dozvíte v "Dies Irae: Projekt Chronos" - městském larpu, který proběhne ve dnech 23. září - 2. října 2016 v Praze. Hlavním tématem larpu je cestování v čase a časové smyčky. Hráči mohou ztvárnit postavy, které se "vrací do naší doby" ať už kvůli vyšetřování, změně osudů, lásce a nebo čiré zvědavosti.

Organizují: PATR1K, ZMYJKA, XTREE

Skupina na FB
    rozbalit záhlaví
    REINITA
    REINITA --- ---
    PETRIUS: herní noviny jsem registrovala už v KJ I, byť fragmentovitě, a v KJ II.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    PETRIUS: On byl ve dvou. Ve Meste byl podruhe, uz jako velky padouch, predtim jako fasounsky doktor...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ty bláho! Těch bylo a všechny mi strašně splývají!

Nicméně:
    V Kaun Jin II se také objevilo podsvětí (gangy) Lovci, Technokracie a dokonce Mefisto :-)

Na Dies Irae I byly první herní noviny.

A strašně se mi pletou DI 3 4 a pravděpodobně 6.

AMBERAN: nebyl Gant v tom ročníku co Město?

Každopádně mám z vás radost, že to dáváte do kupy!
    HARALD
    HARALD --- ---
    REINITA: opraveno
    REINITA
    REINITA --- ---
    k historii dodám, že Kuan Jin I. organizovala jen Sombra, já nikoliv.
    HARALD
    HARALD --- ---
    GREATDRAKE: Aha. To mám teda sklerózu. Nějak jsem doplnil. Mohl bys teď zkusit dát dohromady aspoň termíny kdy se co konalo?

Tím se dostáváme k tomu, že se tentokrát jednalo o 10. Dies Irae a sjednotilo se počítání s Hačem. HAC.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tady už se bere historie, sepsal jsem svoje dojmy z DI na diNyx. Tady: http://di.nyx.cz/index.php/discussion/153/id/14680
    LONEWOLF
    LONEWOLF --- ---
    AMBERAN: ano na to jsem take uplne zapomnel tam jsme hrali krestanskou sektu, Prasatko byl buh bran, orhanizovala ho Ivana
    KATERINA
    KATERINA --- ---
    TNT: Tlachapoud nikterak slečnu Lauru nevylučuje :)
    TNT
    TNT --- ---
    GREATDRAKE:
    Tereza hrála Tlachapouda :)
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    ACE_: Hm, to bylo takove to, kde Eif hral toho kyborga, co mel cosi v srdci? Sem?
    Pamatuji si, ze se tam narodil pan Gant, na ktereho jeste doslo :-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    GREATDRAKE: oprava nežli mne Tereza utluče... Hrála Lauru, dceru páně Vikláře, objevitele to vakcíny.
    ACE_
    ACE_ --- ---
    HARALD: a tak o kopí svatého Václava o tom bych taky něco věděl. Není to tak, že jsi měl v trezoru jeho část. Já jakožto kněz strážce jsem měl jeho další část ... a na konci si ho pan Válka alias Orbit ode mě "půjčil" a vyjel spokojeně s ostatními jezdci apokalypsy kamsi do světa? Konec se odehrával v obrazci na Vyšehradě a pořádala myslím Ivana. O moc víc si toho nepamatuju.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    GREATDRAKE: Rozhodne bych zkusil vybrat takove fotky, ktere vypadaji pekne a osoby zachycene souhlasi se zverejnenim :-) Ale fotky to chce, i kdyby mela byt jedna z kazdeho rocniku...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Imho jsou, fotky či videa z larpů, cca ve stejné kategorii jako fotky či videa z domácí erotiky.

Ti, co se zúčastnili se po letech rádi podívaj a zavzpomínaj. Nicméně tak jak tak s odstupem jsou mnohé situace směšné i pro účastníky, protože přeci jen atmosféra je ta tam. Ukazovat to kamarádům se jakž-takž snese, ale přeci jen prezentovat to na veřejnosti to v drtivém množství případů chce krajní exhibicionismus a dostatek perverze a neúcty vůči dobrému vkusu obecenstva.
    Ne, že bych nevěřil na možnost že by se něco decentního našlo, ale raději bych se držel letáků, fotek obrazců na zemi, herních artefaktů a tak :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HARALD:

Dělali jsme s Pirošem - Nefér svět. Korporace, expovalo se za peníze, implantáty, drogy - usilování o neviditelnost
    Potom s Chorošem - Berghovského syndrom, poločas rozpadu, vakcína, hledání léku, Spravedlnost, Tereza coby Berghovského potomek
    a nakonec s Chorošem - Fae.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Koukám, že mám asi od doby, kdy jsem se podílel na hlídkách práva na nástěnku, tak budu postupně aktualizovat o vaše připomínky.

Hlavně pokud se někomu podaří dát dohromady něco o tom ročníku 2006. Pamatuji se, že jsem měl jako bankéř v sejfu kopí sv.Václava.

GORDHART: Zatím jsem umístil ty korporace do roku 2006, může to být ono, protože mi to nic neříká,. v tomhle DI jsem byl skutečně jen okrajové NPC. Ale v Piroshově byli nejen mutanti, ale i korporace.

SILENTBOB: Nevím. Ať se ozve. .-)

SILENTBOB: Dobrá připomínka, doplním

RENGLAREN: You have been erased... :-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    HARALD: Já s žádným DI nemám nic organizátorsky společného!...alespoň zatím ;).
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    HARALD: jinak myslim ze u Mest se poprve objeil Tiferet
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    HARALD: nedelal lFae Goran? :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HARALD: mám pocit, že ti splynulo korporátní DI (které jsem hrál), tam byly různý korporace, zabíraly se místa a fionorovu japonskou korporaci vymlátila ivana ze začátku (pak jsme tam s drrakem a huanem hráli Manus Domini a měli jsme cool černý kabáty) a mutantský DIčko, kde se mutovalo a byli tam pošuci (nehrál jsem ho, takže proto tam vidím ten rozdíl).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam