• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZMYJKADIES IRAE Projekt Chronos
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    QUERER: Neřekl bych. (hlavně proto, že bych takové DI buď nehrál, nebo měl opět jen okrajovou postavu, kterou může Lilith tak akorát slušně pozdravit, pokud od ní něco chce)
    QUERER
    QUERER --- ---
    ETHAN: o tom si popovídáme, až se vrátí Lilith!
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    QUERER: To byla řečnická otázka. Já vím, že tomu tak je, ale s ohledem na tebe jsem nechtěl pojmenovat zvířátko, o kterém je řeč. Na vyšší pozici v pekle to nevidím.
    QUERER
    QUERER --- ---
    ETHAN: to víš že jo, já ti to řeknu a ty to někdy použiješ proti mně ;) tůůůůdle ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    QUERER: Smí se čerti bát mučících nástrojů?
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: uznávám, že v případě tvých dětí a jejich matky kvantita přebije kvalitu... :)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ETHAN: správně, slova jsou lepší :-)

MICHAEL: ale i tak je tam velice mnoho hezkých číšel, ať už jakákoliv jako 111, 222, 333, ... nebo 321, 432, 543, 123, a tak :-) jako já bych si vybrala :-) a vzhledem k tomu, že je to určeno stejně povětšinou pro přátele a známé Dariona (a případně našich), tak by to zase tolik nevadilo :-) a věřím, že by se Kamile hezky v knihovně vyjímalo 1, 666 a ještě nějaké hezké mezi tím, třeba právě 333 :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: nejsi dostatečně vysoko postavená čertice :)
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: míříš tím testem znalostí někam? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: tak vidíš :) a jejich matku, tu taky znáš? ;)
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: znám... jsou Božím trestem... ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: neznáš moje děti, viď? ;)
    QUERER
    QUERER --- ---
    KID_MCHUTT: chyba není v mém chápání, ale v tvém úsudku ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: tos pochopila špatně, holčičko ;)
    QUERER
    QUERER --- ---
    MICHAEL: správně, jen je dobře střež, abys je pak mohl bezpečně předat mně, kde budou dušičky v té nejlepší péči... neboj, postárám se o ně, jako by byly moje vlastní ;) nenech se zbytečně odradit neopodstatněným strachem, nevěř tomu, co říkají zlé jazyky... můžeš být úspěšnější, můžeš dokázat mnohem víc, můžeš, co chceš... jen mi věř ;)

KID_MCHUTT: dobře, píšu si, Kid předá úpis přímo mně ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    MICHAEL: Ále, kdo sleduje Doktora, ten ví, že ovládání krví je velmi primitivní a málo účinné.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    QUERER: právě jsi mne přesvědčila, abych ten úpis radši dal ďáblu ;)
    MICHAEL
    MICHAEL --- ---
    GENEVIEVE: To poslední číslo je zajímavé, ale co všechny mezi tím?
    Nejsou nudné?
    Tohle rozhodnutí nechám jako konečné klidně na Darovi, byl to jen nápad...

QUERER: Hele, Ty ďáblice, nepokoušej mě! :))
    Dobře vím, že něco takového se musí střežit jako oko v hlavě, aby se to nedostalo do špatných rukou, tak to lépe ani nevyrábět...
    QUERER
    QUERER --- ---
    MICHAEL: v pořádku archaděli... nechávat si je nemusíš... zvýším prodej tvých knih trojnásobně, když mi ty úpisy pak věnuješ ;) tomu říkám férová nabídka, co říkáš? ;)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    DARION: Sice se mi díky tomu podaří dostát mému číslu, které jsem chtěla, ale na druhou stranu by bylo dost fér, kdyby poslední číslo speciální edice bylo 666 :-) Nechtěl by to Michael ještě zvážit? :-D Přijde mi to jako dobrý nápad :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam