QUORRA: Od Primavery je nejake hydratacni serum s hermankem, vcera mi ho prezentovala pani manazerka z Greenwave (si me tam vyhmatla a predvedla mi pomalu celej kram :)).
Jinak pry ten drazsi arganovy, co tam maji, pry ne, je drazsi a smrdi, takze arganovy pry od Primavery (ptala se MARINNE).
LOMILOMI: V tom pripade mam jasno. Ten Primavera predpokladam panensky je. Ale zatim s koupi pockam, dodelam ten saloosovy. Což je teda na dlouhy lokte jeste. Koupim si ten jojobovy od nich.
Jinak jsem si od essential care poridila ten jejich Calendula balm a je to skvela vec, rano jsem se vzbudila a vypadala jsem priserne (vcera mozna z koure a nevyspani), tak jsem si tim napatlala oblicej a do deseti minut oblicej krasnej. Jinak je to univerzalni balzam na vse, na pusu, sucha mista, ale i na ksicht. Mam 20ml baleni za dve kila. Drahy, ale ucinny, jako krem na zimu skvely (je bez vody a ma ciste prirodni slozeni, jen oleje, bambucky maslo). A az prubnu ten sampon, dam echo. Jemny bylinkovy, taky jenom coco-glucoside tenzid, od cehoz si slibuju, ze nebude tak odmastovat a tim padem se mi nebudou rychle mastit.