VORONDE: To klidně udělej, já jsem úplně alergická na ty, co se honosí nálepkou přírodní kosmetika, a přitom nejvíc přírody je vždycky na obrázku... Jako určitě je Just lepší než jakákoliv jiná chemkosmetika, ale vadí mi, že vyvářej na klamavym pocitu zákazníka, že pro sebe udělal to nejlepší, ačkoliv si i s přírodou pár tý chemky nevědomky stejně pořídí. Opravdová přírodní kosmetika nepotřebuje ani dýlery, ani velkolepou reklamu. A hlavně za tu cenu, co stojí Just, seženeš hodně kvaltiní a doopravdy přírodnější kosmetiku.
QUORRA: No to ti to odhodlání moc nevydrželo :D samozřejmě že kosmetika má splňovat to, co od ní člověk očekává, ale jde taky o to, jak reálný má člověk požadavky. Pak totiž může bejt dost často zklamanej, že všechno nefunguje tak fantasticky a hned, což u přírodní kosmetiky platí dvojnásob. Navíc jestli kombinuješ chemickou a přírodní komsrtiku, tak výsledek může bejt docela kontraproduktivní. Neházej flintu do žita, a zkus třeba toho Hauschku, já osobně mam od něj jen balzám na rty, tak nemohu soudit, ale být tebou, tak se nevracím k freemanovi.