• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    QUORRA: QUORRA: a bylo by tedy prosím možno podat výklad tvého sdělení, které jsem tu citovala, když to tu očividně mnoho lidí pochopilo úplně špatně?
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Damy konec. Nechte toho. Fakt. Mame si tady pomahat, vymenovat informace a ne vytahovat co kdo napsal pred rokem. Kdyz cloveka nezname osobne a nevime proc dela to co dela, tak opravdu neni na miste rozepisovat se tady o sebevedomi, dusevni vyzralosti a osobnich vecech. Peace
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    QUORRA: ne každý, kdo používá přírodní kosmetiku, musí byt nutně objímač stromů ;)
    QUORRA: QUORRA: QUORRA: řekla bych, že tvoje útoky už jsou poněkud přehnané, eclectica doslovně citovala to, co jsi napsala...a ejhle, tys to najednou myslela úplně jinak...jako vždy popřeš vyřčené/napsané a budeš se tvářit, že jsou všichni blbci, co to špatně pochopili...
    GENTIANA: ano, taky si to pamatuju, je to tak půl roku zpět co o tom psala a já si tehdy říkala, chudák holka, tak má buď sebevědomí úplně v pr...nebo přítele totálního blbce...nebo obojí
    BADIANE
    BADIANE --- ---
    QUORRA: mas neco konkretniho proti ochrane prirody?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    QUORRA: To je prima, že už to na noc nehrotíš. :) (bez ironie, myslím to vážně)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    QUORRA: tak snad abys mi udělala rozbor citovaného příspěvku, abych ho správně pochopila...
    MISHELKA
    MISHELKA --- ---
    QUORRA: A zkoušela jsi dekorativku od Hauschky? Za mě lepší, než jakákoliv "chemická" dekorativka, co jsem vyzkoušela.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    QUORRA: tož v tom případě gratulki k posunu.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    QUORRA: jak asi můžu přibarvovat něco, co jsem přesně ocitovala?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    QUORRA: hledat to nebudu, ale několikrát jsi popisovala, jak se maluješ na noc, protože přece nemůžeš dopustit, aby tě tvůj přítel viděl nenamalovanou - nevím, jestli jsi měla pocit, že by se hrůzou zbláznil, nějak jsem to nechápala... ale když to zmíní někdo jiný, je to lež?

Za mě se klidně maluj, i když jdeš v jednu ráno vynést smetí. Tvůj život, tvoje pocity. Že to většině lidí přijde přehnaný, to je vcelku fuk, holt tě prodřeněj a půjdou po svým. Akorát mi přijde bizarní, že studuješ medicínu a necháš se oblbnout řečima o pravé přírodnosti, jeden pak má obavy, co to ty lékařské fakulty produkujou a aby mu doktor na angínu neporadil plesnivej chleba, zaručeně přírodní.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    QUORRA: QUORRA --- --- 14:51:54 30.3.2013
    ALEXIS: Make-up, korektor, pudr, linky, řasenka, něco na obočí, tvářenka, rozjasňovač - nutnost na každý den, kdy neležím sama doma třeba.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    QUORRA: zkamenělé rybí sádlo je taky přírodní materiál a že by byl benzin nějak blízký lidskému tělu...
    QUORRA: jsi pozoruhodná.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    QUORRA: to já nevím, to je tvůj problém, že to tak máš.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    QUORRA: reaguju na to, že někdo bez make-upu, korektoru, pudru, linek, řasenky, něčeho na obočí, tvářenky a rozjasňovače nedokáže pomalu opustit byt. Prostě mi to přijde - no, přinejmenším pozoruhodné.
    OXIS
    OXIS --- ---
    BADIANE: nadsázka.
    BADIANE
    BADIANE --- ---
    ECLECTICA: aha, to jsi z toho stejne vycetla vic nez ja, ale ok, chapu, pardon.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Reagovala jsem v jednom na tyhle dva příspěvky:
    QUORRA
    QUORRA
    BADIANE
    BADIANE --- ---
    ECLECTICA: bud mi neco uniklo, nebo sis neco primyslela (proc?). Quorra v prispevku na ktery reagujes nic o venceni psa nepsala pokud dobre vidim. Psala o dni ktery ma 16 hodin.
    P.S. patrim mezi ty co se bezne nelici, kazdodenne pouzivam jen pudr a tvarenku. A Quorry vyjadreni jsou mi leckdy dost protivna a pritazena za vlasy. Ale tady fakt moc nechapu tvoji reakci, kterou ji podsouvas neco, co nerekla.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Když jsme u toho makeupu - shoduji se s mui, že přírodní kosmetika bohužel zatím v této oblasti nemůže konkurovat konvenční, ale snažím se hledat...zrovna teď jsem docela spokojená s http://www.biooo.cz/akce-baze-pod-make-up--p-5498.html + mnohokráte chváleným makeupem od alverde...
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    ECLECTICA: Jsem tu byla 5 minut mrtvá smíchy, dík!! :) Taky tak 24/7/365. Maluji se když si chci udělat radost nebo přidat sebedůvěru, ale není to nic životně důležité.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam