• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    KATKA119: Já měla jednou nerafinované a docela rychle mi zežluklo, bylo to ale nejspíš tím, že bylo léto a já ho s sebou všude tahala... myslím, že bude stačit, když ho budeš uchovávat na nějakém místě s nižší trvalou pokojovou teplotou, protože si myslím, že by tomu nemusely úplně lichotit změny teplot při vyndávání a zpětném ukládání do chladu. To samé si říkám o kokosáku, ten je ale tekutý když ho mám v koupelně, a zas tak často ho nepoužívám, tak ho mám radši v lednici, ale štve mě že trvá než povolí.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    (Ja ho nemam v lednici nikdy a nekdy jsem ho mela i rok az dva.. ale priznam ze nevim presne zda a nakolik bylo rafinovane)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    KATKA119: pokud nemas doma vic nez 20 stupnu tak myslim ze ne
    KATKA119
    KATKA119 --- ---
    prosím o radu, koupila jsem si čisté nerafinované bambucké máslo. na krabičce je uvedeno, že se má skladovat v chladu. myslíte, že je nutné ho mít v ledničce, když ho tak do 2 měsiců spotřebuju? dík
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MARINNE: zkusím :) po tom meruňkovém se někdy cítím dobře, jindy mám pocit, že po něm mám suché tváře... je to divný, řekla bych, že ho nanáším vždycky stejně
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    QUORRA: najbližšie pleti je sádlo :)
    Používam hroznový olej, je riedky, dobre sa vsakuje a mám po ňom pocit hydratovaného ksichtu (primiešavam aj do telového mlieka). 100ml ti načapujú vo vom Fass za 40Kč :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    QUORRA: ted mě zaujal mokřadkový olej, mám z beautyexpa stoh letáků od nobilis tilia, kde ho hodně vychvalují - udajně by měl byt podobný jojobovému, ale ještě o něco lepší a snad i levnější...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    QUORRA: Třeba meruňkový, nebo hroznový. Zkušenost mám jen s tím prvním, ale na http://www.saloos.cz/rostlinne-a-bio-oleje máš napsáno u každého přesnou charakteristiku (ale asi znáš) i jak je lehký či hutný.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    QUORRA: Berem, tiež Praha. To ti tak smrdí? :)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: jé, díky, to vypadá dobře (i ty krémy), douglas tu máme tak se tam stavím
    OXIS
    OXIS --- ---
    QUORRA: hmm, tak dík, no. ale řekla bych, že teď mám docela dobrý pitný režim, bylinné čaje, voda... to dřív jsem pila taky hodně, ale jenom zelený čaj, to jsem někdy měla i pocit, že se zcvrknu :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ORIKA: Pardón, nevložila jsem odkaz.
    Parfumerie Douglas - Parfémy, Kosmetika, Péče, Makeup, Beauty Trendy na Douglas.cz - Home - NAŠE ZNAČKY - AA Eco
    http://www.douglas.cz/home/nase-znacky/aa-eco/aa-eco/
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MARINNE: Ja si po prebudeni pridem najkrajsia. Tu Alterru som kupovala mame v Nemecku na Vianoce celu. Odlicovak, denny, nocny a serum. Vsetky su dobre, ale skusala som to zatial len tyzden v kuse, nechcem jej to brat, ked je to darcek.

    Orchideovy: Voda, Alkohol, Mandlovy olej, Glycerin
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MART1NKA: Tak tú som nevidela. S tým opuchom to môže byť, on zas rýchlo spľasne, ale to už som nalíčená, takže žiadne horory sa nekonajú. Olej, alebo sádlo na noc majú na mňa ten istý účinok, opuchnem.

    OXIS: Glycerin hydratuje tak, že vyťahuje vlhkosť zo spodných vrstiev pokožky.
    Inak ten aloe vera krém obsahuje: Aqua, Alcohol, Glycerin hneď ako prvé v zložení :D Ale na noc bude hádam dobrý.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MARINNE: Nebude to tym, ze po flame mas opuchnutu tvar, a preto ti pride, ze mas menej vrasok? Ja som este aj trosku ruzovejsia.

    Orchideova sada proti vraskam od Alterry je na zimu dobra. Prestal sa mi supat ksicht. Na leto bude asi prilis mastna, ale na to mam modru Laveru.
    OXIS
    OXIS --- ---
    QUORRA: a mohla bys mi ve stručnosti objasnit, proč je glycerin špatný? Nijak mě to teda netrápí, při mém zoufalství jsem ráda, že konečně mám docela zdravě vyhlížející pleť! :)
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    GRETKA: Mám hlboko posadené oči, takže bez make-upu mám hnedé kruhy okolo očí, v kombinácií s bledým ksichtom to vyzerá výživne. A takisto vrásky pod očami čo tam boli vždy. Po fláme si pripadám krajšia ako zvyčajne, ale to bude vekom, zbytkáčom a dlhým spánkom.

    Btw mám krém na ksicht s aloe vera od Alterry. Mala by to byť v podstate novinka (rozumej videla som to pred 3 týždňami 1x), tak som zvedavá. Ak nezabudnem podám report.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    QUORRA: díky, večer přečtu :)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: u které značky?
    CAMELLA: sanoflore jsem sháněla ve vaňkovce, ale byla vyprodaná a lékárnice mi říkala, že nová várka už nebude :/
    QUORRA: u tebe je kde?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ORIKA: mam doma micelárku sanoflore, je docela fajn, plus určitě dělá micelárku i Melvita. Ale docela drahou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam