Ahoj. mám dost problém s výběrem loje na pusu. Už jsem vyzkoušela Alterra, Alverde, Hurraw (čokoláda, zelený čaj) a i další nepřírodní. Po všech lojích mi druhý den po namazání pusa napuchne (jen horní ret) a mám ho červený i kousek nad pusou a dost to pálí a tak jakoby mokvá...
Jediný lůj, který mi tohle nedělá je Neutrogena, která je ovšem chemická a dost parfemovaná, což je mi nepříjemný, protože tu chuť potom cítím ve všem, co jím..
Nemáte někdo tip na přírodní lůj, který by byl nějak extra jemný a pokud možno né moc drahý (+- 100,-), protože pokud se jednou namažu a musím lůj někomu dát, tak by se mi to dost prodražilo...
Popř. nemáte někdo podobný problém? Nebo tip na co bych mohla mít alergii?
Složení těch lojů:
Hurraw čoko: sladký mandlový olej, kandelilový vosk, kokosový olej, jojobový olej, kakaové máslo, ricinový olej, olivový olej, kakaová pasta, vitamín E.
Hurraw zelený čaj: zelený čaj, sladký mandlový olej, kandelilový vosk, konopný olej, kokosový olej, jojobový olej, kakaové máslo, ricinový olej, olivový olej, vitamín E
Alterra: Ricinus communis seed oil, Cocos nucifera oil, cera alba, simmondsia chinensis seed oil, candelilla cera, palmitic acid, stearic acid, butyrospermum parkii, olea europea fruit oil, tocopheryl acetate, aroma, helianthus annus seed oil, chamomilla recutita oil, daucus carota sativa root extract, beta-carotene, tocopherol.
díky