• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: tak mam taky tu obyc vitaminovou v ruzovem obalu... a jinou jsem od nich nezkousela tak netusim... ale bere mi ji i pritel a dalsi baleni koupil vylozene on, po prvni aplikaci nejdriv mrmlal, ze to smrdi a ze to je k nicemu, ale jak si s vlasama porat hral a pozoroval, tak se do toho zamiloval, zmizly mu lupy a ma po tom taky krasne pevne a leskle vlasy...
    GIRAFFKA: hm to je celkem dlouho a to se tyka i bezbarve?? Prijde mi, ze to ma smysl pri barveni, ale jako kura si myslim ze to casteji neuskodi... ale nevim, nejsem odbornik a osobne se k tomu casteji stejne nehecnu...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARGARITKA: No teď koukám na stránky biooo, kde maj od Henné color tu vitamínovou (cena 141,-), pak neutrální (taktéž), a pak vitamínovou prémium (cena 225,-). Já mám tu první, vitamínovou levnější, kterou ty? A měla jsem na mysli, jestli ta druhá, neutrální, nefunguje jako barevná henna co do trvanlivosti, když v ní nejsou navíc ty bylinky, které jsou u té vitamínové první ve složení a henna až poslední. Měla jsem za to, že henna vlas obaůí docela na dlouho (když na ní pak nechytaj chemický barvy atd). Já si vlasy taky meju víceméně obden, nijak se o ně nestarám (nelakuju, negeluju, mam je dlouhé splývavé), takže to mám obdobné.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: jakoze bez tech vitaminu a bylin? To netusim, ja zkousela predtim jen nejake levnejsi a ty nemely zdaleka takovy efekt, jako tahle od Henne Color... vzdycky mam po ni extremne leskle a pevne vlasy, jako paruku, ale vydrzi to jak sem psala tak ty dva tydny i min, ale ja si myju vlasy obden a nijak extra o ne nepecuju, treba kdyz se budes snazit, nebo mas-li jine vlasy a naroky na myti, bude efekt trvanlivejsi...
    GALE
    GALE --- ---
    Jak aplikujete ricinový olej do vlasů? Ráda bych ho začala používat, ale nevím jak na něj.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    SAMANOVA006: No ale zas je o dost dražší, ne?

    MARGARITKA: Já myslela, že dýl... tak to asi budu dělat nárazově, teď jsem si to dala kvůli odjezdu k moři, aby mi sůl a sluníčko ještě víc ty vlasy nevysušily...
    A samotná bezbarvá henna by vydržela dýl?
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: pouzivam tu samou, vlasy vydrzi super tak necele dva tydny, ale znova davam tak za mesic az dva - z cire lenosti ci nedostatku casu... ale myslim, ze kdyz si ji das co dva tydny i casteji, vubec nic se nestane, je to asi na tobe :-)
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    NIKKITA: Já se teda barvím barevnou hennou, ale na tom podle mě zase tak nesejde...odrosty mi nevadí a tak se barvím jednou za měsíc, někdy i jednou za dva měsíce a je to ok. A pokaždé mi to ty vlasy právě hezky vzpruží...A jinak mi ještě trochu lepší připadá henna Khadí, která má také bezbarvou variantu - Henna/Cassia. Lépe se s ní pracuje, protože je jemněji namletá.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    ANASTHESIA: Na to bych se taky vyprdla, tam jsou samý bělící, nebo aspoň mam takovej dojem. Myslim, že asi zůstanu u normálních alverdích tónovačů, podle mě to odvede podobnou práci a navíc mi ta celá BB aféra zavání dobře promyšlenym marketingovym tahem.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Tak jsem si na hlavě spáchala vitamínovou bezbarvou hennu od Henné color a jen vřele doporučuju, hlava se míň matstí a vlasy chytly příjemnej lesk. Dost příjemně mě i překvapilo, že na moje poměrně dlouhé vlasy stačila jen půlka. Složení jsou samý bylinky, henna až poslední ve složení. Tak mě napadlo, jestli to někdo používáte, po jaký době je vhodný zopakovat aplikaci? Nebo je ten vlas obalenej na věky věků? :)
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    NIKKITA: aha neco jsem videla ale netestovala. no ja na slunce nemuzu takze fakt potrebuji svetly. doporucovali mi z asie ale to mam strach.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    ANASTHESIA: Taky to tak vidim. Možná se bude hodit až teď dorazim od moře řádně osmahlá :) ale kdybyste někdo nějaký objevil, budu ráda. Jinak to jistí alverde a ten jejich novej tónovací jánevimkolik v jednom.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    NIKKITA: tak to asi prirodni svetly bb nenajdem :-(
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    ANASTHESIA: No já právě taky.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    NIKKITA: no ja jsem bledule takze prirodni opaleni mi nesedi:-(
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Nemáte někdo zájem o minerální make-up Everyday Minerals v odstínu Light Olive? Netrefila jsem odstín. Kdyžtak pošta.
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    ANASTHESIA: On zas tak tmavý jak vypadá po rozetření není, je hodně lehký a nijak výrazně nekryje, takže se to vstřebá. Tónuje do přirozenýho opálení. Kdybys chtěla, za šest pětek ti ho nechám, když ti bude sedět, obávám se, že ho nevyužiju. (Pakliže jsi z Prahy).
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    TABBY: no jo ten jsem videla ale je proste hrozne tmavy, nevim pro koho to delaj
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    afaik využít do kožichu ostatky ze zvířat chovanejch na maso/těch co se zabíjej je ještě relativně důstojný naložení s mrtvolou,navíc ten materiál tu už je, otázkou zůstává,nakolik je pro prostředí náročná výroba syntetickýho štětce..
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANASTHESIA: Lavera.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahojky poradi nekdo prirodni BB? :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam