GEGI: ja bych doporucila vymenit sprchac za kvalitni prirodni mydlo, nedavno jsem cetla, ze vetsina sprchovych gelu ma kyselejsi pH a timpadem jeste vice umocnuje prekyseleni organismu a ruzne potize, dokonce tam psali, ze uzivani sprchacu muze zpusobovat i bolesti zad a kloubu (to pojednani psal lekar ortoped) a naopak tuha mydla jsou vesmes zasadita, takze podporuji prirozene pH tela, vidim to sama na sobe, co pouzivam mydla, ma potreba mazat se tel. mlekem se snizila na minimum (sotva 2-3x do mesice, v saunovem obdobi casteji). Sprchacem se umyju ted uz jen jednou za cas po sportu ci jine zatezi, kdyz potrebuju opravdu poradne vydrbat. (pozor na intimni partie, tam je pH kyselejsi a zasadite mydlo neni uplne vhodne, staci jen sem tam...). Muzes si udelat test a rozmichat male mnozstvi vyrobku co pouzivas ve vode a zmerit pH lakmusovym papirkem (sama jsem to jeste nezkousela, dneska si je chci koupit, tak jsem zvedava). Taky se to s mytim nesmi prehanet... Taky jsem mivala se svedenim problemy, kdysi, kdyz jsem byla zvykla myt se chemickym sprchacem denne a jeste houbickou, abych mela hodne peny :) Ted se mydlem umyju parkrat do tydne, kdyz se pres den moc nezpotim, tak jen vodou (nohy, podpazi mydlem) a jsem spoko :-)