• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    KEMENTARI: o taklonu slysim prvne, ale dle wikipedie to vypada zajimave :-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MARGARITKA: Taklonovy stetiny jsou nahodou moc prijemny, treba stetce od Real techniques snesou srovnani s drahyma prirodnima (tech taky par mam).
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: jasne to uplne chapu, umely stetec jsem nikdy nemela a prijde mi, ze to musi byt "hnusne" se tim patlat po obliceji, ze to preci nemuze byt tak jemne :) Ten Avoni je muj prvni stetec od doby co se licim a jeste dlouho si asi novy nekoupim, protoze je uplne v pohode... otazka je, jake veci vyrabeji dnes, jestli v nabidce nejake s prirodnima stetinama budou mit... určitě bych po něm mrkla, třeba Avon mile překvapí :-) cenou určitě...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    A dnes jsem si zakoupila kodicionér od Logony ve spreji. Je to taková průhledná voda,docela alkoholová, tak doufám, že to bude mít požadovaný efekt, totiž že se mi nebudou zacuchávat vlasy, za ty prachy by mě to naštvalo (250,-)
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    MARGARITKA: Avon opravdu dělá štětce ze zvířecích štětin? To bych brala, cenově to bude určitě dostupnější. Nebo cokoliv s přírodníma štětinama, jen mám dojem, že se to skoro nevvyrábí, a když už, tak to stojí balík. Já koukala i na sortiment biooo a další, ale včetně eco tools mají všechy štětce štětiny syntetické, což mi trochu nedává smysl. Přírodní rukojeť z bambusu mě tak nenadchne, tou si obličej nešolíchám. Takže Avon, říkáš? Nebo nedá se něco sehnat v kamenném obchodě v Praze? Nákupům přes net moc neholduju :(
    A vypadá to teda, že zůstanu u chemických řasenek no. Nebo až vykradu banku, tak zkusím Hauschku i Lily Lolo a dám vědět, jak drží :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KEMENTARI: Aha, takze tahat a nie tocit. :) Uz som zas o nieco mudrejsia.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MART1NKA: To průhledné se dá normálně sundat tahem. :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KEMENTARI: Ja som ho videla dlho vypredany na troch miestach v Prahe, tak som ho kupila na Slovensku, ale minuly tyzden ho mali, asi doplnili zasoby. Inak ta kefka vo vrchnaku sa da nejak vysrobovat? Ja som na to este neprisla.
    TABBY
    TABBY --- ---
    KEMENTARI: Supr, dik za obrazek.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KEMENTARI: vida, neměla jsem vlčí mlhu :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CAMELLA: Dlouho vydrží, stojí do stovky, vypadá takhle. Často je vyprodaný.

    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TABBY: a určitě ho dělá lavera http://www.biooo.cz/gel-stylingovy-a-pecujici-na-rasy-a-oboci-trend-sensitiv-lavera-p-3558.html

    pokud vím, to od alverde vypadalo jako řasenka, ale fakt netuším, jestli to ještě mají..
    TABBY
    TABBY --- ---
    IDENTITY: Dik za tip.

    CAMELLA: Jo? A je to balene jako rasenka, nebo po cem mam koukat?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    tak na obočí byl nějaký průhledný gel od alverde, ne?
    IDENTITY
    IDENTITY --- ---
    TABBY: Kdysi dávno, pradávno jsem měla nějakou bezbarvou Oriflame (ale fakt je to už možná dvacet let :D), což nepíšu kvůli tomu, abych ti ji doporučila, ale kvůli tomu, že jsem ji taky používala na "česání" obočí. Časem se z průhledný údajně výživy na řasy stal gel dosti zakalený zbytkama make-upu, pudru a tak. Poslední dobou teda používám mezizubní kartáček s trochou ricinového oleje ;)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TABBY: aha, obočí, to by mě nenapadlo. díky
    TABBY
    TABBY --- ---
    BRUSINKA: Pouzivam to (obcas) na oboci, aby drzelo upravene. A drobet na zvyrazneni ras (barvicky nemam rada).
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    TABBY: na co je to dobré? (vážně, neznám)
    TABBY
    TABBY --- ---
    Mate tip na prirodni bezbarvou rasenku?
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    NIKKITA: tak ten Avon je přírodní, umělé štětiny bych nesnesla... jo myslela jsem ECO Tools :) S řasenkama je to složité :) mně nesedlo Alverde, Lavera ani Hauschka. Jediná přírodní, co je zatím ok, je Korres. Byl to dárek a ze začátku jsem byla v šoku, vypadala po otevření odpudivě - uleptaně, oblemcaně, nevím jak to popsat, neměla jsem odvahu se tím líčit a zaskočilo mně to, protože cena není úplně malá... ale kupodivu líčí dobře a tak jsem se posunula od rozpaků ke spokojenosti. Líčí pěkně, jemně, neslepuje a dobře drží. Druhá má oblíbenkyně je nepřírodní Rimmel Extra Super Lash, kterou používám už několik let a nehodlám ji za nic měnit, vyhovuje mi ve všech směrech a kupovala bych ji ikdyby nestála stovku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam