• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    DOUBI
    DOUBI --- ---
    DA_NIELA: Tak jsem si ji taky koupila, po prvním týdnu ještě asi brzy soudit, nicméně je velmi příjemná a hned po použití mám pleť fakt krásně jemnou :) tak uvidíme
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    SNELA: To je mi líto, že jsi zklamaná. Popravdě nevím přesně, jak dlouho to trvalo. Ale moc dlouho asi ne, jinak bych těžko sváděla zlepšení právě na tu masku a začala bych hledat něco jiného :-) Myslím, že z nejhoršího se to vybralo cca do 3 týdnů (2-3 použití). A hlavně - už se pleť nikdy nepropadlo zpátky do stadia zarudlých nafouklých kopečků po celém čele ... (ble) ...
    Možná máme každý jinde tu hranici únosnosti, toho, co pro tebe znamená "fakt hodně".
    SNELA
    SNELA --- ---
    DA_NIELA: na tvé doporučení jsem zkusila tu masku a zatím žádná změna, použila jsem ji asi 4x. Mám pleť vcelku v pohodě, ale na nose se mi poslední měsíce ucpávaj hrozně póry, ale jakože fakt hodně. Zkoušela jsem taky všechno možný a nic nepomáhá a když to moc drtím, tak se mi pak sloupe celej nos. Takže jsem se chtěla zeptat jak dlouho si ji pouzivala než se to zlepšilo ? Díky
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    SARKALINA: Tak s lednickou to je jina, to fakt vydrzi dyl, prochazejici veci takhle taky skladuju, ale to me na tom stve, ze to nemam v policce a je to takovy nepohodlny, navic mam pak pocit, ze setim musim casto mazat, abych to rychle spotrebovala, nez se to zkazi uplne. Ale zas je to fajn zpusob, jak vyzkouset drazsi vyrobky, ktery by si clovek jen tak nekoupil a bal se spatne investice.
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    a tohle znate?
    Speick - přírodní kosmetika
    http://www.speick.cz/
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    NIKKITA: jsem vychazela z vlastni zkusenosti s nobilisem, kterej mi vydrzi i 2-3 roky po expiraci. ale je pravda, ze doma kosmetiku skladuju v lednici hned po nakupu, a ne az po dvou letech. masku jsem ted otevrela a prijde mi lehce na hrane, doufam ze ze me nebude rudej indian .-)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    já si dovezla jeden suprácký australský balzám na vlasy a než jsem ho spotřebovala, taky mi nějak podetřele smrdí :D stejně mi nakonec alverde dělá vlasy lepší, tak ho holt ani dopotřebovávat nebudu. takovejch peněz :/
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    SARKALINA: Já mám spíš zkušenost, že krémy těsně před expirací je někdy lepší nekupovat, protože mi stejně trvá pár měsíců, než se vypotřebují, a zrovna ty přírodní snáze žluknou, nedávno jsem pár takových bezva kaufů s těžkým srdcem vyhazovala, někter jsem si nechala jako krémy na ruce :( ale koupila jsme nedávno od Weledy dva vzorečky kostacového krému od Weledy v jeich vzorkové prodejně v Lidické, expirace je tedy až březen 2014, tam jsem si to lajsla, jeden byl asi za dvacku (původní cena byla přes 70), měla jsem chuť si jich nakoupit víc, ale pak jsem se ovládla, třeba je tam ještě mají. Ale u téhle značky zrovna nákup chápu, je poměrně drahá a na zkoušku asi dobrý :)
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    Dneska jsem v Jungmannce zakoupila masku zn. farfalla ve sleve za 199,- (puvodne 757,-) a par kremu/masek tam jeste maji pokud chcete nekdo vyzkouset. Trvanlivost do 01/2014, ale mesic sem, mesic tam..imho by to nemel bejt problem.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ANEZAK397:
    LENISTA: Není sulfát jako sulfát. Sulfát je jiný název pro síran. V šamponech bývá jako tenzid používán laurethsulfát sodný (SLES), což má podle wikipedie značku CH3(CH2)10CH2(OCH2CH2)nOSO3Na, "obyčejný" síran sodný má vzorec Na2SO4. Je to trochu slovíčkaření, ale prakticky se jedná o úplně odlišné látky.
    BLUE_BERRY
    BLUE_BERRY --- ---
    zkusenosti z babaria kosmetikou?..dekuji
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAGGINA: ja mohu doporucit tenhle krem, lepsi jsem zatim nenasla
    PRIMAVERA Krém na ruce Zázvor Limeta | greenwave.cz
    http://www.greenwave.cz/krem-na-ruce-zazvor-limeta
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    TABBY: jsou téměř v každým šamponu, který nějakým způsobem pění
    LENISTA
    LENISTA --- ---
    SNELA: když dáš obyč, tak chvilku jo, po jablečným ne
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANEZAK397: Ale no tak... copak si tu nekdo myje hlavu sulfatama?
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    MARGARITKA: Tak ono to tou sodou myti je.. Soda ma odmastujici a myci vlastnosti, jen to neni tak agresivni jako sampon se sulfatem.
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    NIKKITA: No já je kupuju v alpíku v Ostravě, jdou ale objednat i z jejich internetového obchodu. Co se týká certifikátů tak netuším, ale píšou, že jejich kosmetika je bez parabenů, neobsahuje deriváty živočišného původu ani minerálního, neobsahuje GMO, syntetická barviva, alkohol ani kovy. A netestují na zvířatech. (ale asi mají GMP certifikát jak koukám). Co se týká parfemace tak to bohužel nepoznám ale je velmi příjemná.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    LENISTA: pro většinu zde to asi není žádná novina, naopak docela OT... samozřejmě je to fajn, ovšem podle mě dnes už jen pokud někdo žije v čistém prostředí, ve městech plných smogu a prachu (který je v průmyslových oblastech navíc toxický) mi to nepřijde zdravé, praktické ani hygienické... nebo se snad všechno to svinstvo dá smýt jen teplou vodou?
    SNELA
    SNELA --- ---
    LENISTA: a nesmrdí ti vlasy po tom? jakože od toho octa jestli nejsou načichlé?
    ADD
    ADD --- ---
    LENISTA: Ověřeno na dětech - vlasy jsem jim mýt nezačala a myju jim je, jen kdzž se někde hodně zamažou, což je tak dvakrát ročně. Staršímu synovi jsou čtyři a půl, má krásné vlasy a že si je nemyje by nikdo nepoznal. Jenže když už si člověk vlasy několik desítek let myje, není snadné s tím přestat. Tak leda odjet na půl roku někam na samotu. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam