• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Muzete nekdo srovnat balzamy na rty:
    - Lavera mesickova
    - Lavera repair
    oproti balzamu (v tycince, ne v kelimku) Hauschka?
    Hauschce se zatim nic nevyrovnalo ale kdyz ho nemam po ruce tak abych vedela zda ma smysl si koupit jeden z tech od Lavery.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KEMENTARI: Mám docela problematickou pleť (rozšířené póry, pupínky) a tahle přírodní kosmetika na to nestačí.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PINK_CICINKA: Proč ti nevyhovujou?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Přenechám dva krémy pro smíšenou pleť, zbývá od každého minimálně polovina. Za nějakou drobnost nebo taky úplně zadarmo, třeba by někdo chtěl na vyzkoušení.
    Info o nich zde:
    Natura Siberica Noční krém pro mastnou a smíšenou pleť 50 ml - noční - krémy - pleť - kosmetika - BIOOO
    http://www.biooo.cz/nocni-krem-pro-mastnou-a-smisenou-plet-natura-siberica-p-5691.html
    Natura Siberica Denní krém pro mastnou a smíšenou pleť 50 ml - denní - krémy - pleť - kosmetika - BIOOO
    http://www.biooo.cz/denni-krem-pro-mastnou-a-smisenou-plet-natura-siberica-p-5697.html

    LILITH_
    LILITH_ --- ---
    Ahoj, mám prosbu. Máte někdo zkušenosti s touhle kosmetikou? Stojí za to? Díky
    Bodhi Herbal SPA Cosmetics - Prírodná bylinná kozmetika
    http://www.bodhispa.sk/
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ahoj holky, pokud je zde některá, která používáte Allteru - krém 6v1 - světlý odstín, za 60Kč Vám ji nechám (poštu hradím já, jsem z Pardubic - osobní odběr kdekoliv po městě). Koupila jsem ji včera a je jen jednou vyzkoušená, vůbec mi nesedí, je moc světlá :( Je mi líto ji vyhodit... a nikdo v mém okolí ji nepoužívá :( Případně prosím do zpráv
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenosti s nějakou bází pod make-up? Děkuji
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    BOSSORKA: nejvic mi vyhovovala Lavere, kterou zrusili. Tak jsem presla na Lavera my age, ale ten denni krem se pro me ukazal byt porad jeste moc hutny, takze ho davam jen na noc. A na den mam i+m - ty hydratacni fluids, modry a nebo cerveny/ruzovy. A pletovou vodu, z cervene/ruzove rady.
    Plet mam asi celkem citlivou, resp snadno se mi delaji pupinky po nevhodnem kremu - snadno se mi premasti; zaroven se ale dost vysusuje, tj potrebuju hodne hydratace ale ne hutnost/promasteni.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    ZUZKAOU: které alverde jsi zkoušela? Já zjistila, že žádný jiný než můj jejich oblíbený aloe vera s ibiškem mi nedělá tak skvělou službu, možná jim ještě dej šanci :-) jinak u kámošky jsem zkoušela super šampon Jason, nebylo pak ani potřeba moc dávat něco dalšího, tak bych třeba zkusila jejich kondicionér, jestli mají. Jsem na mobilu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    pěkně prosím - měl byste někdo tip na koncicionér, který usnadňuje rozšesávání vlasů (husté, silné, cuchavé)?

    Nějak se mi nedaří najít bezsilikonový, který by pomáhal - alverde mi nefunguje.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    WITCHIE: a jaka kosmetika ti nakonec vyhovuje? Ja hauschku vubec nedavam (krome dekorativky, ta je fajn), weledu celkem snesu, ale jinak jsem zas v koncich, hlavne bych potrebovaal nejakej krem na smisenou citlivou plet ...
    FLEUR
    FLEUR --- ---
    NIKKITA: Makeup mam a je asi nejlepsi tekuty, co jsem z prirodni kosmetiky mela. Navic pekne voni a nejsvetlejsi odstin (00) mi perfektne sedi, nema zadny nezadouci podton. Jeden od Alverde mam taky, ale pouzivam ho min, protoze mi prijde mastnejsi.
    Rasenku pouzivam od Hauschky (mam jeste nejakou od Alverde, ale trochu mi drazdi me dost citlive oci), nevim, co je to za typ, asi ta uplne obycejna, ale barvu ma grafitovou. Chystam se jeste na vyzkouseni klasicke cerne volume s tim buclatym steteckem.
    Na korektor se chystam taky, zkousela jsem ho v obchode pred delsi dobou a byla jsem z nej nadsena, vubec jsem od toho moc neocekavala. Ted netrpelive cekam, az dopotrebuju stary a pak do nej urcite pujdu.

    S temi laky a odlakovacem jsi mi udelala radost. :) Dost jsem vahala kvuli cene, ale ted pripisuju na seznam veci, ktere chci urcite vyzkouset.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    NIKKITA: super, pred casem jsem se tu na tuhle znacku laku ptala, dosud bez odezvy, tak konecne mam odpoved, dik:)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Rád bych vám doporučil kamarádku kosmetičku, která pracuje výhradně s organickou a přírodní kosmetikou. Super ošetření a neuvěřitelnej relax.

    Kosmetika a masáže La Eva
    http://laeva.webnode.cz/
    https://www.facebook.com/kosmetikalceva?fref=ts

    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Musím pochválit řasenku od Hauschky (Volume, odstín aubergine). Výborně drží celý den, nerozmazává se a pakliže si člověk nemne oči nebo v ní nespí, tak se ani nedrolí. Nejlepší pro mě je její odličování, stačí na ní jen vlažná voda a třeba tamponek/žínka, díky čemuž se mi nedělají v koutcích očí červené pupínky (což bylo z drhnutí chemických řasenek). Řasy dělá krásně husté a tím, že se nemusím odličovat olejem, tak po ní řasy ani nijak výrazně neztrácí na tvaru ani objemu. Za mě totální nadšení, za ty peníze to rozhodně stojí. Mám dojem, že se mi i mé vlastní řasy prodloužily, na dotek jsou jemnější. Tak teď už jen doufám, že i dlouho vydrží, pak to bude totální bestovka :)
    Asi týden mám i korektor, mejkap a pudr a taky jsem s nimi moc spokojená. Zejména korektor mě fakt překvapil, protože drží a má super aplikovací štěteček, takže si to všechno člověk neopatlá na prst. Pudr parádní, i mé dobíhání tramaje, vybíhání eskalátorů z metra a podobné sporotvní výkony u kterýc se mi potí obličej, zvládá na výbornou, nemusím se ihned pudrovat, dobře absorbuje. Mejkap kryje lehce, ale pro mě tak akorát, působí přirozeně a celistvě a nedrolí se, což se mi alverdího občas dělo (ale je možné, že to bylo jeho stářím).
    Už je mi asi jasné, kam poputují veškeré mé investice :D

    Jo, a absolutní pecka - odlakovač PRITI NYC (prodávají v obchodě u Hauschky), založený na bázi olejů, absolutně bez alkoholu a jemu podobných smradů, takže odkalkovat se lze i před spaním v posteli, sice stojí víc, ale jedním jediným tampónkem jen lehce namočeným jsem odlakovala všech 20 prstů, nalakovných chemickými barevnými laky, šlo to úplně samo, líp než odlakovačem, takže investice zřejmě dobrá a i dlouhodobá. (Cena cca 280,-)
    A k tomu jsem si rovnou pořídila i od té samé značky lak, výrazně míň smrdí, je bez těch nejhorších srágor, co v lacích jsou, a drží výborně už týden. Mají tam na výběr velikánské množství odstínů. Opět dražší (320,-), ale aspoň už se při každém odlakování a lakování málem neudusím smrady. Krása!
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    AOTEAROA: Zásobuju se půllitrovkama levandule a citrusu na feelunique při nějakých akcích, cena při tom objemu mi nepřijde nijak zběsilá, stačí trocha, i když je tekutější než běžné, i bez sulfátů docela pění, složení super. Pro atopiky ideální, už se nechci svlíknout z kůže, nemusím se mazat.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    XENOEKIE: já popravdě nejvíc ze všeho hledám sprcháč a na nic jinýho bych to nakonec asi ani nepoužívala, ještě asi jako mýdlo na ruce. jsem atopik, ale šampony a kondicionéry oblíbený mám jiný, navíc mám docela spotřebu. takže by tohle možná bylo pro mě fajn, holt asi musím zakoupit a vyzkoušet. zajímalo mě ale jestli to neni jen předražená obyč věc (ale složení se mi líbí). ráda si kupuju supr věci, ale můžu si tohle dovolit jen proto,že zas například nepoužívám téměř žádnou jinou kosmetiku a drogerii, co by mě stála prachy - šampon, kondicionér, hennu, kokosák, linku na obočí, řasenku, olejíček na obličej, pastu na zuby, hurraw a tím to hasne :)
    XENOEKIE
    XENOEKIE --- ---
    AOTEAROA: Když se přeneseš přes ty mozek vymývající kecy na obalu, tak pro mě nejlepší sprcháč, používám ho pořád, nevysušuje, nemám po něm ekzém, jen nám poněkud ucpává odpad ("podivně koaguluje"). Někomu nevyhovuje, jak je po něm kůže kluzká a nepřijde mi vhodný ani na hodně krátké vlasy, natož na dlouhé (zašmodrchané seno).
    ISCH
    ISCH --- ---
    AOTEAROA: No.. Pro mě v první chvíli s tou multikombinací nadšení, pak jsem zjistila, že je to dobrý na olejovou koupel a vytírání parket.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: včelí vosk není špatného, ale hurraw je veganská kosmetika, pokud vím, takže ho nepoužívají protože je to živočišný produkt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam