• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHY2BEpřírodní kosmetika aneb patlimatli, které neubližuje
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Ahoj, prosím o radu - názor, 4 roky prošlý olej od Weledy na masáž hráze.....může tomu něco být? podle vůně přijde ok, nic v něm neplave, ale nerada bych si způsobila ještě nějaký problém, jelikož se zavádí i dovnitř částečně....díky! :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ISCH: tak ono se dá polemizovat i o tom, zda takhle hodně zpracované suroviny, byť přírodního původu, ještě jsou příroda :-) A zbytek toho složení fakt není to, co si představuju pod pojmem přírodní. Aby bylo jasno - nejsem fanatik typu "budeme se mazat jen za studena lisovaným olejem z bobulí zalévaných svěcenou vodou". Mám několik oblíbenců i v řadách kosmetiky čistě chemické. Ale točí mě zmatek v pojmech, res. to, že výrobci a prodejci si mohou dovolit psát na obaly v podstatě cokoliv a pokud výrobek nemá certifikát, neexistuje jednoznačný ukazatel, co splňuje jaké parametry. A získání certifikátu je pekelný proces,na který zase spousta malých výrobců super věcí prostě nemá peníze, čas a energii.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Prosím prosím, nemáte někdo tip kde se dá co nejlevněji koupit šampon Lavera Sensitive? Co nejlevněji znamená třeba pod 130 Kč, protože všude je ta 150 a výš. Jsem z Prahy a můžu si někam dojet. Co jsem zkoušela hledat před google a heuréku, dycky nakonec stál 150 nebo se platilo poštovný.

    ISCH
    ISCH --- ---
    TERRYNKA: Díky moc, já se v tom rozhodně nevyznam tolik... Každopádně "přírodní" si nějak představuju jinak.TERRYNKA:
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    ISCH: třeba cocamde mea, ceteareth-6, ceteryl alcohol :-) Zbytek žádná hitparáda, ale zrovna tyhle dvě věci jsou z kokosáků a oliv. Takže bacha na "co by mohlo být přírodního na?" :-)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ANEZAK397: fajn, vyzkousim, diky :)
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    WITCHIE: Ano, prave ze mam :) davam si ho na cistou pokozku a nekdy smicham s kapkou bio avokadoveho oleje a to si pak pory ani neskrtnou a plet pochutnava :)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    ANEZAK397: mas vyzkouseno?
    MARGARITKA: jo tyhle techonologie ja radsi vynecham, nejak v ne nemam duveru :)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    TERRYNKA: ha, zrovna pred tydnem jsem je koupila ale poslali mi blbej odstin tak je nemzuu vyzkouset a cekam na vymenu. O ty bazi jsem taky uvazovala ale vzhledem k tomu ze vetsina konvencnich stoji za houby tak jsem vahal zda to ma smysl.
    No kazdopadne ted vim ze se na ne muzu tesit, super :)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    GHOSTDOG: já make-upy nepoužívám, ale Brigita je miluje. Má citlivou pleť, navíc je atopik. A Zuii si naprsto nemůže vynachválit :-) Tak snad Ti sedne..
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    TERRYNKA: díky moc. objednala jsem vzorečky tak uvidíme. Stejne jsem včela neodolala a v sephore jsem si koupila bare minerals tekutý (jen se stejne jako u zuii obávám vysušování)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---

    Oční stíny Lavera boří mýty - Zpátky k přírodě
    http://www.zpatkykprirode.cz/ocni-stiny-lavera-bori-myty/
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    GHOSTDOG: stojí, ale ode mne (od nás) už to víš :-))
    ANEZAK397
    ANEZAK397 --- ---
    WITCHIE: Cisty aloe gel
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MART1NKA: za me nej sprchace, jake jsem kdy mela, ani Hauschka se nechyta... prave dojizdim levandulovy, je to uzasny relax pri myti, jako z reklamy :)

    GRISS: taky mne to jednu dobu lakalo po precteni vsemoznych clanku a zkusenosti, ale ve vysledku je muj nazor takovy, ze je to super a prirozene, ale jen v prirozenem - cistem prostredi... predstava, ze vsechen ten toxicky hnus, ktery na ostravsku dychame mam jeste zakonzervovan ve vlasech mi neprijde nijak lakava a neverim, ze se ji vlasy prirozene a s pomoci vody zbavi samy, spis bych rekla, ze se spina do mazu nasakne, ale kdo vi, prekvapilo mne napr. ze to aplikuje i nekolik celebrit a ve svetovych velkomestech asi taky neni uplne idealni ovzdusi... (Jennifer Aniston, Adele, Jessica Simpson, Cate Blanchett...). Neco malo zajimaveho o prachu: http://hluk.eps.cz/hluk/emise/poletavy-prach-–-neviditelna-hrozba/ (mimo jine: Polétavý prach tvoří většinou sírany, amonné soli, uhlík, některé kovy, dusičnany, případně i těkavé organické látky nebo polyaromatické uhlovodíky)

    NIKKITA: diky za tip, ruzovou vodu mam a Weledi mandlovy jsem zrovna kupovala v akci jako darek pod stromek, asi skocim jeste pro jeden :) ... pred par mesici jsem vysadila anti po 13 letech a nevim jestli si pripadam vic jako v puberte, nebo v prechodu :-/

    WITCHIE: myslim ze na to pomaha laser, neni to kosmetika, ale prirodni teoreticky jo, nemyslim nejak cilene po centimetru kazdy por, ale jednou jsem byla u kosmeticky na plet. masaz a laserove osetreni a jen takovym pristrojem jemne jezdila po pleti (jestli si dobre vzpominam), bylo to prijemne a ne moc drahe
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    (Jilova maska akorat cisti, ale pory nestahuje. )
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Vi nekdo z ceho se delaji viditelne rozsirene (ale ne neciste) pory na tvari? Nedostatek neceho, vek, hormonalni zmeny...? A pripadne jaky prirodni prostredek by je pomohl stahnout?
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    nemáte některá prosím zkušenost s užíváním pupalkového oleje? jak na pleť, tak vně? Případně lidi s ekzémem, pozorovali jste nějaké zlepšení?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    GRISS: predpokladam, ze muze fungovat tam, kde je mekka voda, neni vysova prasnost a tak.

    Moc si nedovedu predstavit, jak bych takhle mohla fungovat ve meste, kde je vysoka prasnost a specialne u nas i tvrda voda.

    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Máte někdo zkušenost s makeupem od zuii? Stojí za ty peníze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam